Nemam_ti_kad Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Martin je imao nekih problema i sa koljenima i sa ledjima...nacuo sam bio jos proslo ljeto da je Oly bio ljut na njega jer je isao na neku operaciju bez njihove dozvole...ali racunam cim ste ga potpisali da je sve u redu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, Borky said: Imamo za Aba a treba za el.😁 Imamo za KLS. Treba jedan za ABA i jedan za EL. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Dobro, dobro, polako. Daj da vidimo sta pozitivno donosi ovaj potpis. More terajte se u kurac Covicu i Jovanovicu. Jebo vas Mrkela. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Nema drugog objasnjenja, Covke se navukao na belo😵💫 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Јавите Човићу да ово није Алимпије сезона од пре пет година (пошто имамо играче који су тад играли добро, Радуљица, Марковић па и Јовић ако дође), кад већ покушава да исправи ту грешку и поново покаже да он може са било којим тренером да освоји лигу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, uvrnuto said: Moram da razumem kako da razumem ovu odluku Mene interesuje kako vi, sa vase strane ulice, gledate na ovo sto mi radimo. Ali ozbiljno a ne ono sa Tate. Sto kaze Bata Stojkovic... mozda sam ja lud? Nije lepo da budem lud, a da to ne znam. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Duh sto je lebdio nad Marakanom, svratio do Malog Kalemegdana ovih dana... nemam reci, odvratna odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 E ovo je prevršilo svaku meru ... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Koji će nam djavo Raduljica? Jel na poziciji Kuzmica,ili da mase peskirom kao Cirbes prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Mene interesuje kako vi, sa vase strane ulice, gledate na ovo sto mi radimo. Ali ozbiljno a ne ono sa Tate. Sto kaze Bata Stojkovic... mozda sam ja lud? Nije lepo da budem lud, a da to ne znam. Resili smo da postavimo zivi zid na 9 metara, pa da partizani pokusaju da sutiraju preko 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Jedite ono sto se ne jede ! Svi u klubu ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Pero Antic barem pogodi onu trojku u Madridu, Radule moze samo da se dere "Timbeeeeee..." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: Ko je dosad verovao da je nas cilj da ove sezone uprilicimo bilo sta osim paradnog spalira za cetu SNS milionera iz susedstva, mislim da sad vise nema argumenata ni za trunku vere u to. Napravljen je besmislen tim koji TREBA DA DELUJE skupo, a zapravo je skup bivsih igraca na'vatan na dza-bu, bez ikakve koncepcije i trenera koji ce to da poslozi. Ako IKO vise razume kako ce ovo na terenu sve da funkcionise, kakve su rotacije s ovim moguce - to sasvim sigurno nisam ja. Ovo je takav Alimpije sezona flashback da je to u najmanju ruku podlo. Ko ce dve takve sezone da prezivi... Mnogo je kume. Pa vidi, jedino ako ne verujete u to da neko drugi Čoviću bira igrače. Meni ovo više izgleda kao da je problem dovođenje bez ikakvog plana i ideje, nego para. Mislim jasno je da Martin sam po sebi nije jeftin igrač, a da ne pričamo o tome da se za platu koju imaju Martin, Petrušev i Braduljica zajedno, svakako mogao dovesti neki proveren i vrhunski igrač. Ovako imate 5 igrača na petici, što je baš haotično. Ako dovedete Jovića, biće i 4 na pleju. Plus od tih 9 igrača na 2 pozicije imaš jednog, koliko toliko mlađeg. Meni ovo izgleda kao kad se neko dete igra Menadžera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ipak je Covic ludji od nas. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, Geronimo said: Ipak je Covic ludji od nas. I to mnogo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda je emocija Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 3 hours ago, Zvezda je emocija said: Ovde ćemo čitati o Bradulji i Joviću sve dok Šarac ne otvori novu temu, ali sam mišljenja da još uvek čeka pogodan trenutak ili neki potpis 😀 P.S: Ništa od Raduljice, ne nasedajte na spin ostojinih portala Povlačim napisano u post skriptumu 😀😀😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, realno *w said: Meni ovo izgleda kao kad se neko dete igra Menadžera. Dete se igra menadzera u FMP-u (18 igraca imaju)... i radi isto sto i otac mu u KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 9 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Martin je imao nekih problema i sa koljenima i sa ledjima...nacuo sam bio jos proslo ljeto da je Oly bio ljut na njega jer je isao na neku operaciju bez njihove dozvole...ali racunam cim ste ga potpisali da je sve u redu Racunaj da cim smo ga potpisali, da sigurno nije sve u redu sa njim🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ово је срање у уста сваком поштеном навијачу Црвене звезде. Лакше бих сварио да поново гледам Шепу, Дрчу и Балабана него ово. Кад бих написао шта мислим о свему, закључно са овим што је дошло, добио бих доживотни бан. Помирио сам се са свакаквим глупостима и био спреман да тражим добро и кад се види да га нема. Међутим, ово је заиста превише. Хвала им, ипак, гледао бих сезону да није овога, овако су ме поштедели здравственог хаоса. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 13 minutes ago, uvrnuto said: Moram da razumem kako da razumem ovu odluku Uvrnuta odluka totalno Pun indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Jos Vuk Radivojevic i pali se masina! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 On 9/27/2022 at 11:33 AM, Guru said: Amaterski vođen klub, nema tu više ni trunke rezona i pameti, decision making na nivou pubertetlija. Odvratno. ... 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Od kad znam za sebe prvi put da nemam zelje ni volje da gledam neki tim, iako sezona nije ni pocela.. jedna velika sramota sta se radi od kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Bilo mi je sedam godina odlucili stric i strina da me malko razonode u cirkus da me vode Da vidim slonove, lavove i majmune i sarenu kinesku lepezu a ja maleni, klipan maleni hocu samo da vidim tetku na trapezu Vidi striko o cemu se radi smijeska se i cese po bradi pa mi veli mali, mali mangupe ti nisi na cacu nego, nego na mene ko te, ko te ne zna, mali mangupe ti nisi na cacu nego na mene Strina gleda slonove strina gleda majmune i sarenu kinesku lepezu a strikan i ja, klipana mala dva zinuli u tetku, tetku na trapezu Hoces li duso, hoces bela rado da te strina vodi u cirkus Kolorado joj hocu, hocu i hocu rado, rado vodi me strina u cirkus Kolorado I staro i mlado, i staro i mlado svi, svi, svi u cirkus Kolorado 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts