Klotzen Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Malo mi je tanka priča da je zbog sukoba sline i hulje došlo do rata klanova. slina je tu slina i ništa više od toga. smenjen je jer je previše gluposti isplivalo u javnost a ne zato što je on ušao u neki sukob sa huljom. Mada nemam sumnje da hulja bio umešan u poslovanje sa tim klanovima ili makar jednim od njih, od nekud je droga morala da dolazi.
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Svaki iole ozbiljniji mafijaški klan je produkt državnih službi sa ovih prostora, sukobi između službi dovode do sukoba klanova. I nije to od juče, tako je od 1945 samo što su Dolanc i Bogdanović bili mnogo namazaniji od ovih sad bahatih. 3
Klotzen Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Evo zašto nema dovoljno kola da nas kupe kada nam pozli. @Eddard Pokaži kolegama kako se ispravno koriste kola hitne pomoći u Srbiji 🙂 2
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Realno, rispekt za smišljanje izraza "Prvi svetski građanski rat". 2
Pletilja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nisam ja ta koja ne razume vec oni, nekoliko bliskih prijatelja koje jos imam. Dave me kao zmija zabu da dozvolim intervenciju kod sudije sa kojim, za neki dan, imam posla zbog one prosute farbe u Novembru prosle godine. "Kupujem med od njega, dobro se znamo, tezak je i kao covek i kao sudija, pusti me da popricam sa njim" kaze mi prijateljica, sudija. "Kud bas kod njega da te rasporede" kaze kum advokat ovdasnji i dodaje "Videcu sta mogu da uradim". Necete vi nista da "uradite"! Ko se umesa u ovu pricu bice izbrisan iz mog zivota - dozivotno! Moji ljudi. A nista ne razumeju, hoce da koristim privilegiju sto oni imaju nekakav uticaj u ovdasnjem pravosudju pa su zapeli da me zastite, od cega? Od zakona? Zbog nepostovanja zakona sam i uradila to nesto, ispostavice se, sasvim benignu stvar u odnosu na sve sto je mnogo ljudi cinilo i cini vec, evo, 11 meseci od pada nadstresnice i strada neuporedivo vise od mene? Svaka privatna intervencija po pitanju presude bi znacila da sam ista kao oni koji tumace zakon kao aljbegovu slamu braneci interese rezima. Neverovatno, moji ljudi bi da brane mene a ne zakon? Moji ljudi bi da obesmisle ono sto sam uradila? Kao da nikad nisu culi Djoleta "Nek bude sve po zakonu jer red je red a jed je jed". Djole je razumeo. "I sve po zakonu tu su paragrafi pa zagrabi posteno i za veru i za neveru". Tako. Edited 7 hours ago by Pletilja 4 8 2
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čuvajte se Pletilja i imajte u vidu da ste uradili više protiv ove bagre od 99.99% ljudi u ovoj zemlji. Inače, danas je 5 oktobar i meni je glavna misao u glavi da je Slobo trajao (samo) deset godina, a ovaj nakot ulazi u 14. godinu... Poražavajuće je suviše blaga reč. 5
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Malo duže od deset godina je Sloba trajao. Bio je "u strukturama" par decenija a od 1987. je postao don. Inače, da, danas je najznačajniji datum. 3
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je teško da poverujem da je Nebojša Stefanović zvani Slina bio sposoban da sam obriše nadimak bez Vučićeve pomoći, a kamoli da je bio neko mudo u tim mafijaškim krugovima. Inače, izašla je vest da je Vesićevo ministarstvo sa 217000e finansiralo molerske ćaci radove širom zemlje (kad se vojska na kosovo vrati), a naručilac radova je bio izvršni odbor sns. (acts surprised) Najjače u celoj priči je što je zbog ovoga izrečena neka kazna od circa 100k dinara. 1
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Inače, izašla je vest da je Vesićevo ministarstvo sa 217000e finansiralo molerske ćaci radove širom zemlje (kad se vojska na kosovo vrati), a naručilac radova je bio izvršni odbor sns. (acts surprised) Najjače u celoj priči je što je zbog ovoga izrečena neka kazna od circa 100k dinara. DRI je to demantovala, mada je svakako sumnjivo. Vidim da navijaci pene po internetu, a ne bi me cudilo da su ispali ovce i uradili za dzabe to za sta je neko uzeo novac.
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I meni je tesko poverovati da je mutava slina bio neki relevantan faktor. Provlaci se to da je odnos izmedju Oskara i Sline zahladneo kad se Slina vratio iz Amerike posle sastanka sa nekim USA bezbedonosnim strukturama, ali on mi nikad nije delovao kao licnost koja ima pamet, mentalitet i hrabrost da krene sam u narko kriminal, pogotovo izvan Vucicevog znanja. Na kraju krajeva, lik nema ni harizmu da ga teski kriminalci prate... Boga pitaj sta je tu bilo... 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pošto psiho baš deluje kao neko ko ima harizmu da ga bilo ko prati... Lik koji izgleda kao osoba sa blagim kognitivnim smetnjama je vođa mafije u Srbiji. Hoću da kažem, to ne mora ništa da znači. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije to do harizme. Vučić se nalazi na pozicijama moći još od 90ih + je psihopata i 100% intelektualno potentniji od slinavog, čitav život se pripremao za ovo što je danas, a ima i batu koji je očito dobar sa podzemljem. Slinavi jedva zna da izgovori prostoproširenu rečenicu i bez gazde bi bio kondukter u gradskom prevozu. Zaista bi holivudski scenario bio da je on u stvari neki krimi mastermajnd. 4
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Doktor Stefanović bi, nakon treninga sa konopcima, postrojavao ceo vrh SNSa tada, pa bi predsednik pokušavao da ga smiri, nemoj nešo pusti. 1
DJORDJE Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda da humanitarni centar u malom Donbasu ipak funkcionise. https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-moldavija-rusija-kampovi-obuka-neredi/33539600.html
robespierre Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 3 hours ago, 40Wins said: I meni je tesko poverovati da je mutava slina bio neki relevantan faktor. Provlaci se to da je odnos izmedju Oskara i Sline zahladneo kad se Slina vratio iz Amerike posle sastanka sa nekim USA bezbedonosnim strukturama, ali on mi nikad nije delovao kao licnost koja ima pamet, mentalitet i hrabrost da krene sam u narko kriminal, pogotovo izvan Vucicevog znanja. Na kraju krajeva, lik nema ni harizmu da ga teski kriminalci prate... Boga pitaj sta je tu bilo... Slina se pominje u wikileaks depešama CIA iz ambasade SAD u Beogradu ka Stejt dipartmentu kao njihov kontakt u okviru SNS-a i to se u dokumentu prepričava neki razgovor očigledno agenta CIA sa Slinom uoči osnivačke skupštine SNS-a, gde Slina tvrdi da im je Kosovo teg oko vrata koga bi se najradije odrekli. Slina i Hrkalovićka su očigledno napravili beogradski ogranak kavačkog klana, prvog Mutavog, a onda i ovu dvojicu mesara. Odmah nakon ubistva Mutavog Slina izlazi na konferenciju i daje na znanje da je država objavila rat mafiji (ustvari je objavila rat škaljarcima), a onda je Hrkalovićka uklonila dokaze za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama i V&M dobijaju oslobađajuće presude. Onda su se V&M u nekom momentu malo otrgli kontroli i stavili Ritopek u pogon, Francuzi razbijaju skaj i ko zna šta se sve još dešava u pozadini (npr. priča da je Slina prisluškivao Oskara) i Slina i Oskar ulaze u sukob. Posle hapšennja V&M razvlačili su Slinu po režimskim medijima, razrešili su ga sa svih stranačkih funkcija, čak se i svaki odbor SNS-a javno ograđivao od njega i pružao podršku Oskaru kao da je u pitanju kriminalna organizacija (hehe), a ne politička stranka. 1
Recommended Posts