Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam sta budalasa ovaj Gozi? Očigledno da nema pojma ko je psiho čim ničim izazvan saziva tv duel.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Clash said: Ne znam ovaj Goci bend koliko je u materiji ovdasnjoj ali politicar je, na celu je EU demokrata ne bi trebao da bude veverica. Ali ne znam da li se susretao sa ovakvim. Zvala bi na svako pitanje vrteo svoje, pola sata bi nabrajao svaki semafor koji je napravljen, pola sata bi nabrajao koliko imamo graska i sardina vise od bilo koga i onda bi proglasio pobedu od 56:0. Bila bi fora da mu sad ponudi duel na Informeru, ali bez moderatora, samo jedan na jedan. Ali gde god kad bi se sreli Zvala bi veslao svoju suplju pricu u maniru svog ucitelja Seselja kad ga novinar pita a gde pise da je to tako bilo kaze Seki u knjigama. U kojim knjigama? Pa u mojim knjigama. Terao bi on po svom. On je neko ko je i predvidljiv. Tačno bih znao na koja sva pitanja bi se pravio lud, pripremio bih snimke i posle svake laži ga demantovao. Naravno da to ne bi imalo nikakvog uticaja na njegovo biračko telo, naravno da bi njegovi medijski lakeji lajali da je to sve montaža, ali bi bilo lepo videti ga u studiju kako crveni i nervozno se smeška. Da li je ovo odluka novog rukovodstva ili možda nisu želeli da njemu ispunjavaju želju pa kad mu se ćefne tada da gostuje, 'bem li ga. S druge strane, on je 14 godina bežao sa duela, sada u ovom periodu dueli sa njim ne bi ništa doneli, to što bi se neko sa naše strane možda bio poražen u tom duelu, ne bi uticalo na bilo koga od nas da promenimo mišljenje, niti u obrnutom slučaju. Ponavljam jedino zadovoljstvo videti ga uzjogunjenog. Prethodnih dana primetio sam da je ponovo upao u jedan period kad ne zna šta će sam sa sobom, nervozan i ne zna gde bije. Danas opet neki cirkus sa skupštinom i nije mi jasan ovaj deo opozicije zašto učestvuje u njegovim hoću-neću igrama.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pozvaće ga hulja na duel na TV Informer a tamo će finu sačekušu da mu nameste. 1
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Super Ego skandal mi iskače i iz frižidera, neko je ozbiljno zalegao da se to vrti svugde i na svakom koraku... Malopre vrtim dokono Instagram kad... https://www.instagram.com/reel/DXIBy_tAv3D/
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Dzo23 said: Ne znam sta budalasa ovaj Gozi? Očigledno da nema pojma ko je psiho čim ničim izazvan saziva tv duel. Ne znam ni koga zanima duel sa huljom bilo da je iz Srbije ili EU, hulja treba sa bude u zatvoru i da mu se sudi za kriminal, ubistva, kršenje ustava, i još puno toga 2
Recommended Posts