Liska Manjina Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Budućnost je baš grozno izgledala sinoć protiv limitiranog FMP-a. Imaju ljudi prostor da igraju divnu košarku, ali sinoć je morao Kobs sam da rešava. Od Micova sam očekivao opasnu dominaciju na ovom nivou, ali nije pokazao apsolutno ništa. Veliki broj izgubljenih lopti na obe strane, Budućnost dobila na Kobsa i ofanzivni skok (4 u jednom napadu kada se lomilo). Evidentno je da nedostaje kreacija i lucidnost Ivanovića, Sili je drugačiji igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Goldberg ne priznaje kontinuitet izmedju starog FMPa i ovog novog, zato je namerno napisao da nema titula i oduzeo im 7 ucesca. Ne mari on sta pise na zvanicnom sajtu lige: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Micov je veliko ime za ABA ligu, ali izgleda da je u velikom padu. Nije to ništa čudno, čovjek ima 36 godina, klasični veteran. Ne očekujem ja od njega neke dobre partije u kontinuitetu, ali sam siguran da će zablistati povremeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 11 minutes ago, Liska Manjina said: Budućnost je baš grozno izgledala sinoć protiv limitiranog FMP-a. Imaju ljudi prostor da igraju divnu košarku, ali sinoć je morao Kobs sam da rešava. Od Micova sam očekivao opasnu dominaciju na ovom nivou, ali nije pokazao apsolutno ništa. Veliki broj izgubljenih lopti na obe strane, Budućnost dobila na Kobsa i ofanzivni skok (4 u jednom napadu kada se lomilo). Evidentno je da nedostaje kreacija i lucidnost Ivanovića, Sili je drugačiji igrač. Svi su sinoć u Morači grozno izgledali, ne znam da li je do osvetljenja u sali ili ima veze sa kamerama, uglavnom bio je baš neki grozan polumrak i neki dobrodošli u prvu B ligu SFRJ sezona 1986/87 vajb. FMP se ustoličio kao abaligaš iz sredine tabele, uvek će biti dovoljno gorih i dovoljno boljih ekipa da ostanu tu. Budućnost jeste izgledala kao da otaljava posao iako je prva utakmica u sezoni, ali ima tu dovoljno materijala i vremena da zaigraju bolje. Džile jeste značajno smršao, što je super, jedino što ga mrzi da se cima i nabavlja nove krpice odgovarajuće veličine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Konačno preskačemo početnu temu "nikad slabije ABA lige" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Je li Wiley PF ili C? Nekako mi njegov potpis nema previše smisla ako će da igra centra. Reed je ostao a imaju još Nikolića i Barovića. To je sasvim dovoljno za poziciju centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Wiley mislim da ne može da poentira drugačije nego da zakuca ili neki zicer da pospremi, tako da je imho čisti undersized centar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 To stoji, mada je u Saragosi igrao dosta četvorku, bar na osnovu ovoga što sada vidim. Džile i juče krenuo sa Barovićem na 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Drugim recima, dok se mi u Srbiji krpimo sa centrima, oni se rasipaju 😄 Da Vajli ima taj sut sa distance, bio bi opaka cetvorka, ovako ispada da je negde izmedju. "Suvise" dobar ballhandling, atleticizam, brze kretnje za jegno klasicnog centra, a suvise los sut sa distance za krilnog centra. Pogotovo sada nakon izostanka Danila moze igrati i cetvorku. Ne znam sto su Barovica vracali u tim, mozda se boje povreda pa da se "zastite". Zasto je Vajli propustio ovu tekmu nisam ispratio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 5 hours ago, Kooineeperk said: Goldberg ne priznaje kontinuitet izmedju starog FMPa i ovog novog, zato je namerno napisao da nema titula i oduzeo im 7 ucesca. Ne mari on sta pise na zvanicnom sajtu lige: goldberg je šipkaš. šipkaš on hois own, but still šipkaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Vajli je dosa' povrijedjen sa poslednje akcije sa Makedoncima. Tako su cijele pripreme bez njega. Dzile je planirao njega i Zokija na pet, onda se pojavio Reed. Imamo ih mnogo ali svakako posle povrede Vajlija i situacije sa Dacom,morali smo i Baru da angazujemo ahahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Micov neće biti problem jer kapiram da ce krenuti kasnije da pruža partije koje se od njega očekuju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 20 hours ago, Borca said: Cini mi se da sam u podkastu u petak kod @Mairosu sa Edinom cuo da je valjda odluceno da do sezone 24/25 (znaci sa ovom 21/22 jos sigurno i naredne 2 tj 22/23 i 23/24) liga ima 14 klubova. dobro si čuo ali ko da bi to bila prva odluka koja se preinači preko kolena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 (edited) 55 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Vajli je dosa' povrijedjen sa poslednje akcije sa Makedoncima. Tako su cijele pripreme bez njega. Dzile je planirao njega i Zokija na pet, onda se pojavio Reed. Imamo ih mnogo ali svakako posle povrede Vajlija i situacije sa Dacom,morali smo i Baru da angazujemo ahahhahaha Dobrodošao, zvanično i treći navijač Budućnosti na forumu. Nadam se još jednom finalu sa vama ove sezone, to već postaje klasik na jadranu. Edited September 27, 2021 by Sector 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Nikolic i Barovic su beskorisni kad dođu važnije utakmice. Barovica su baš uništile povrede a Nikolic je isto drvo kao i prije 5 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 31 minutes ago, Sector said: Dobrodošao, zvanično i treći navijač Budućnosti na forumu. Nadam se još jednom finalu sa vama ove sezone, to već postaje klasik na jadranu. Трећи? Комје други, поред Твистера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 21 minutes ago, Referent said: Трећи? Комје други, поред Твистера? Ima li neki Stefan PG tako nešto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 1 minute ago, quentin said: Ima li neki Stefan PG tako nešto? Koliko ja znam on je naš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 1 hour ago, Sector said: Dobrodošao, zvanično i treći navijač Budućnosti na forumu. Nadam se još jednom finalu sa vama ove sezone, to već postaje klasik na jadranu. Kako vele ono stari...nije nam bitan broj no soj 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Eo mog brata Maline ako ima još fanova :)https://meridianbetsport.ba/featured/marko-marinovic-za-meridiansportbh-borcu-i-cacku-dugujem-skoro-sve-sto-sam-napravio-u-zivotu/Sent from my EML-L29 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Ladno Javor ima brata koji je takođe košarkaški sudija i sada zajedno sude utakmicu ABA lige (Zadar-Partizan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Dugo on vec sudi ABA, problem je sto su verovatno ljudi uvek mislili da je u pitanju Damir 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Ladno Javor ima brata koji je takođe košarkaški sudija i sada zajedno sude utakmicu ABA lige (Zadar-Partizan) Još i liče...Damir i Edo , tako ga bar nazva ovaj sa Hr AreneПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Praktično, šuma Javora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Gotivna ekipica ovaj Zadar. Ako uhvate malo zaleta, i publika dođe u večem broju, ovo odma postaje jako zajebano gostovanje sa kojeg če se teško odneti poeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts