Magia Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) Pozdrav ljudi (koji to ovde prestaju da budu 🙂 ) ! Velika mi je cast da otvaram najbolju fantasy ligu u Evropi. Izgubili smo legendu Zvekija po drugi put, kao i Selfimastere koji su godinu dana pre toga bili prvaci regularnog dela, dugogodisnje prvoligase Threepwooda i Menstrualni ciklus, sto samo pokazuje koliko je liga kvalitetna. Prekrsena je tradicija da se makar jedna pridoslica iz B lige vrati u istu, pitanje je da li ce @Davai Davai @djole @Sombor Shuffle @Manu uspeti da izdrze pritisak igranja najbolje lige ili ce se tradicija vracanja makar jednog B-ligasa u istu povratiti nakon godine pauze. Draft je kao i svake godine zakazan u nedelju, pre pocetka lige u 21:30. Lista ucesnika je sledeca: 1.Pickle RICK @zorex 2. Perfektni Zmajevi @nlavrnja 3. Lamelice Hero @LayupFromTheMidget 4. Madjijini Svedoci 5. B (like) residents @oubrevo. 6. Sons of Anarchy @Itachi Uchiha 7.Misery Signals @Chaos Is Me 8. Beogradski Konkvistadori @BarryWhite i @Contador54 9. Reggie Miller @Miskooo 10. Deep woods Ranjeni Vuk @stefan81888 11. @Dracarys 12. President Elect of Namibia @Noćna mora B92 fantazera 13. Mr. Moo @Dovla 14. BezMagicni Debeli @John Dies at the End 15. Jokara i sinovi @RatzenStadt 16. gggg gggg @gggggggg -------------------------------------------------- 17. @Davai Davai 18. @djole 19. @Manu 20. @Sombor Shuffle Molimo da svi ucesnici potvrde ucesce i da se dogovorimo oko pravila/nesuglasica pre pocetka lige. Lige koja ce nam dati odgovore na sledeca pitanja: - Da li ce Chaos ponovo imati najstariju ekipu po ugledu na Lejkerse? - Da li cu ja postati jedini lik koji je uspeo da odbrani titulu nakon Chaosa? - Da li ce Itachi ili Stefan imati vise drvoreda u ekipi? - Da li ce gggg promeniti ime ekipe? - Da li ce Grofu vise faliti Zveki ili delgado? - Ko ce ponuditi najnepristojniju ponudu u inbox? Jedno je sigurno, Bora ce imati najmanje srece od svih. Dobrodosli na topic A lige za fantasy 2021/2022, prozivke i jinxovanje mogu da pocnu! https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=50835 Edited October 28, 2021 by nlavrnja 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) A gde je @Lukaku94 Edited September 19, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Mislim da se Stefan oprostio od foruma i fantazija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 eto, zvezdinho ostaje u ligi ipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) Igram i osećam da ću sabiti ovaj draft. Za razliku od ove dve godine, sada imam mnogo manje dilema. Neću da najavim titulu, jer se veoma teško osvaja, ali ovaj put najavljujem plej of. 10 minutes ago, Miskooo said: Mislim da se Stefan oprostio od foruma i fantazija.... I ja mislim, nije bio na forumu 5 meseci, plus i kad je bio, bio je vrlo neaktivan koliko vidim po upisima, samo se poslednji put javio da čestita Mišku da ćemo se čitati kada dođe neko drugo vreme. Ne znam, možda se i javi ako mu se pošalje preko mejla. 8 minutes ago, gggggggg said: eto, zvezdinho ostaje u ligi ipak Nemoj da ga ložiš, ako Stefi ne igra, vraća se Gaga iz B. 19 minutes ago, Zvezdinho said: A gde je @Lukaku94 Ratzen ima prava da bira ko će mu biti coowner. Edited September 19, 2021 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) Draki, mislim sve mi jedno i B je za ljude, kako liga odluci odluci, al treba mozda uzeti u obzir i ko je dobio plej out, to jest ko je razchmario @Dracarys , @delgado i @John Dies at the End (plus opklada ). 20 minutes ago, Miskooo said: Mislim da se Stefan oprostio od foruma i fantazija.... Sto se oprostio od foruma ? Edited September 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Jer ne može više da gleda pale tikete i Zvekijeve kukujalovke Uostalom, svejedno mi je. Da li Gaga ili ti, bićete svakako ispod mene na tabeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) 10 minutes ago, Dracarys said: Jer ne može više da gleda pale tikete i Zvekijeve kukujalovke Uostalom, svejedno mi je. Da li Gaga ili ti, bićete svakako ispod mene na tabeli. Nije valjda da si se uplasio da ces ponovo 2 puta da budes razchmaren Razchmarivanje tebe ili delgada u B isto zadovoljstvo Edited September 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 57 minutes ago, Miskooo said: Mislim da se Stefan oprostio od foruma i fantazija.... mozda hoce covek da igra fantazi. treba ga pitati. ovde ionako vise od pola lige odavno ne pise na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) Eto sanse da sanitrate nepravdu ucinjenicu nad a mnom i Maxom prosle sezone i da nas vratite u ligu edit -> Sad bez zezanja, ako Stefi ne igra i otvorio se upraznjen slot, Zveki je osvojio plejaut i zasluzio povratak u A ligu. Kao sto vidis, Zveki, ja sam pre svega covek. Edited September 19, 2021 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 neka hvala, bolje da nas bude 19 nego neko nezasluzeno da igra a ligu. ipak mora postojati neki standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: mozda hoce covek da igra fantazi. treba ga pitati. ovde ionako vise od pola lige odavno ne pise na forumu. Nemam ja nista protiv da on igra i pored toga sto ne pise, ali mi je u secanju ostalo da se oprostio od svega. Nisam pri kompu, udjite na njegov profil i pogledajte zadnje upise, mozda sam pomesao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 (edited) 2 hours ago, delgado said: Eto sanse da sanitrate nepravdu ucinjenicu nad a mnom i Maxom prosle sezone i da nas vratite u ligu edit -> Sad bez zezanja, ako Stefi ne igra i otvorio se upraznjen slot, Zveki je osvojio plejaut i zasluzio povratak u A ligu. Kao sto vidis, Zveki, ja sam pre svega covek. Čojstva nema više. Lukaku je već potvrdio u drugoj temi, spreman je i ove sezone da menja Ratzena. 2 hours ago, gggggggg said: neka hvala, bolje da nas bude 19 nego neko nezasluzeno da igra a ligu. ipak mora postojati neki standard. Ne može 19, može 20 ili 18. Edited September 19, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 potvrđavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Novi clanovi neka mi posalju mejl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Mogao bi odmah da udariš i vreme drafta, ionako je Lavrnja rekao u koliko sati tačno. Usput i reset rasporeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 de ste cave ostavite zvekija da ispadne jos jednom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 S obzirom da nije uzimao časove kod mene, ne bi me ni iznenadilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Igra Stefi tako da tih problema nemamo. Ostavljeni su ovi iz Meca da vidimo da li ce da igraju B ove godine zbog lakse komunikacije posto nisu na forumu, dok ne stignu mejlovi novih ekipa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Zveki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 25 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Igra Stefi tako da tih problema nemamo. Ostavljeni su ovi iz Meca da vidimo da li ce da igraju B ove godine zbog lakse komunikacije posto nisu na forumu, dok ne stignu mejlovi novih ekipa i gde mozemo stupiti u kontakt s njim ako zelimo odraditi trejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 5 minutes ago, gggggggg said: i gde mozemo stupiti u kontakt s njim ako zelimo odraditi trejd Gde sam i ja stupio, preko espn saljes mu poruke(mejlove). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Sad me Stefi tera da koristim mejl Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 ne moraš ako ne praviš trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ne moraš ako ne praviš trejd. Možda će imati nekog igrača koji mi se sviđa, pa da pokušam da ukradem. Uini, sastajemo se u prvom kolu, nemoj da te bije trema, pa da uradiš draft loše. Moram da uzmem GOAT-a, očekujem da napravi TD u prvoj sedmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts