Jump to content

Sombor Shuffle

Član foruma
  • Posts

    920
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,031 profile views

Sombor Shuffle's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. I to je neverovatan podatak. Mislim znamo ko je i sta je Harden, zato ga niko nikad nije cenio i pored onakvog proseka poena i MVP nagrade. I sa Trajcetom je slicno, bas sam bio iznenadjen kad sam video da je tipa 12. ili 13. na vecnoj listi strelaca sto se PPG tice. Ali ovo je ipak podatak za plejof, sto je totalna ludnica. Sto je najgore, lik nema kontrolu, baca se non stop, ne bira napad ili odbrana. Evo cak sam i ovo video sa sinocnje utakmice
  2. Da li je ovo jedini slucaj u istoriji lige? Ovakva prevara da ima MVP nagradu. Neverovatno sta je ono govedo Perkins napravilo prosle godine.
  3. Ma i to vece je bilo jasno da je poraz zesce glup. Nikakvih kalkulacija tu nije smelo biti, narocito ne povodom mogucnosti ukrstanja sa Lejkersima/GS u 1. rundi. Ekipa koja kao cilja titulu a gleda da izbegne te 2, ne treba ni da igra plejof. To je pisi propalo prica. Isto vazi i za Kliperse i Dalas, sve si dobro rekao. Naravno, poraz nije plod kalkulacija niti bilo cega slicnog, jednostavno su prestali da igraju odbranu na +20 i mic po mic doveli sebe u situaciju da je mec na 1 posed u poslednjem minutu. A komplet ekipa San Antonija naprzena na maksimum + ona serija Vembija. Kad smo vec kod njih, i oni su tu ispali zesce glupi, jer su tom pobedom sebe kostali sigurnog top 3 seeda na lutriji i pali na 5. mesto. Bas neverovatna utakmica i rezultat, ne pamtim kad se nesto slicno desilo. Gledao bih rado ovaj duel u 1, ali nazalost nema sanse. Jedini vredan gledanja u citavom plejinu, da se vidi da li je Majami plejof magija prava stvar i koliko coukovanja se moze ocekivati ove sezone od FT merchanta.
  4. Sakramento je zgazio Golden Stejt u utakmici nakon te, pa ce gostovati u Nju Orliensu u mecu za to poslednje mesto u plejofu.
  5. Sta sam nocas propustio? Ovo je vidim vec gotov mec, necu ni da otvaram strim. Jedino vredi pogledati da li ce Klank zavrsiti sa krompirom. Kakav bi to tragican nacin bio da ovakvom utakmicom okonca svoj boravak u fransizi, sa kojom je ostvario tolike uspehe, .
  6. De de, nemoj da si na kraj srca. Svako se raduje onome sto smatra uspehom. Evo jutros Lebron i Lejkersi slave svoj najveci uspeh Ovo je ipak njihov vrhunac sezone, nemoj i to da im otimas. A otkrili smo jutros da pojedini ovde slave i svaki poraz Denvera, tako da sad znamo da su se ove sezone radovali cak 25 puta. Sreca je u malim stvarima, meni uvek bude drago kad ljudi tako uspeju da pronadju svoj mir i zadovoljstvo u necemu. Narocito kad se zna da predstoje teska vremena.
  7. Au kakvo elitno prosipanje soli, dugo se trpelo jbg
  8. Tako je to kad si sampion, nema svaka utakmica isti znacaj. Nekad se previse opustis kao veceras, i autsajder to kazni. Ne znam zasto te toliko tisti ovo, spomenuo si barem 10 puta, kad god Denver izgubi, iako je jasno da ono sto si pricao kako se svaka igra na 100% zalaganja veze s vezom nema.
  9. 17 skokova manje, ovo se mozda desi jednom po sezoni ovoj ekipi. Strasno, dosta neodlucnosti na kraju, a San antonio sve sto nije ubacio, uhvatili su ofanzivni skok, pa ispocetka. Dzamal od najbolje utakmice u sezoni do toga da Devonte Grejem 2 puta polaze preko njega kao da ne postoji, da zatvori mec. I jos ono ubacivanje iz auta na kraju. Jokara bespotrebno fintirao Vembija na onom polaganju gde ga je ovaj zalepio, mislim da ga ne bi stigao da se omdah digo na polaganje. Vidim da rekose komentatori da su +23 imali. Ne znam da li se ovoj ili slicnoj ekipi Denvera ikad ranije desilo da prospu toliku prednost. Ali bilo je sudjeno, video sam ovaj scenario jos kad sam prosle sedmice onaj post pisao. Neverovatna glupost.
  10. Nemam reci, znao sam jos pre 7 dana sta ce da se desi
  11. Znao sam da ce biti mucenje, ali ne ovoliko. Napaljena na maksimum ova mladjarija San Antonija, zele da skinu skalp sampionima, da zatvore sezonu. Vembi verovatno igra najvece minute u sezoni, vidi se da je izmoren u ovim posedima pri kraju. Dzamal opasno povukao ovu, on je napravio razliku i sad preuzima na kraju. hahaha strasno
  12. Ne znam dal je smesniji Harlanov komentar ili kamerman koji odmah stavlja kadar na Zajona.
×
×
  • Create New...