Jump to content

djole

Član foruma
 • Content Count

  1,919
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

djole last won the day on July 12 2020

djole had the most liked content!

Community Reputation

2,376 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bogami, morali biste da mi kažete gde se to prodaje na četvrtine u BG 😄 Recimo i kod Ljupčeta u Dalmatinskoj, gde je po meni najbolji burek u Beogradu, prodaje se na grame. A to je baš oldskul pekara.
 2. Mislim da Bogdan nema tu žicu za kapitena (čak i da nema Tea) i da je glupo da mu se nepotrebno stvara pritisak. On nesumnjivo treba da bude prva violina ali to nema veze s kapitenom.
 3. alo đe vam petorka emvipijeva hahahaha
 4. Ima li ovde planinara ili planinara amatera kao što sam ja? :D Gledao sam da uzmem pantalone za planinarenje gde su nogavice na rajsferšlus pa po potrebi mogu da se skinu i pretvore u šorts. Probao sam ove u intersportu https://www.intersport.rs/mckinley-samson-iii-mn-muske-pantalone-za-planinarenje-376264 kao i još jedne u Decathlonu, ali kod svakih osećam onaj rajsferšlus oko nogu pa se brinem da će kod dužeg pešačenja to da žulja. Ima li ko iskustva?
 5. I mene zarobljeno deset evry na RA za devetke u dragstoru!!! Slab lineup realno na exitu.
 6. djole

  Roland Garros 2021

  nerealno koliko se istripovao lik još prazne tribine, kako uopšte možeš da dođeš u ovaj stadijum
 7. djole

  Roland Garros 2021

  hahaha šta je ovo bilo
 8. Pa veliki je problem ako ulažeš u nešto što nema nikakvu suštinsku vrednost niti stvara bilo kakvu dodatnu vrednost. Za dolar si sama sebi odgovorila. Sredstvo za razmenu dobara - to je suštinska vrednost koju poseduje. Ako želiš da učestvuješ u legalnim transakcijama, moraš da imaš dolar. Takođe, njime moraš da platiš porez i tako ne odeš u zatvor. Za Uber ne mogu da komentarišem, ali za Teslu takođe mislim da je balon. Pričali smo već više puta. U redu, imaju dobru tehnologiju, ali izgleda mi kao da je trenutna vrednost akcija jaše na istom talasu kao i kripto - hype
 9. Naravno da je investiranje legitiman način za zaradu. Samo što koka-kola proizvodi nešto (koka-kolu između ostalog) i tu se stvara nekakva dodatna vrednost. Koju dodatnu vrednost stvara bitcoin? Već sam postavljao ovo pitanje i nikakav odgovor nisam dobio. Trenutno jedino što se dešava je da fiat novac ulazi i izlazi, odnosno trenutno mu je jedina funkcija da se novac preraspodeljuje. Onaj ko je u šemi ranije će da zaradi, onaj koji uđe kasnije će da izgubi... i naravno da onaj ko je ušao pre 10 godina je zaradio... zaradio je na račun onog što je ušao pre mesec dana kad je bitcoin
 10. Na stranu što je lik totalno poremećen, ovde se lepo vidi šta je osnov celog ovog ludila: podsticanje straha da ćete ukoliko ne kupite bitcoin ostati siromašni celog života, dok vas sa druge strane čeka status milionera. Ovaj narativ je zajednički za jedno 99% bitcoinera, pogotovo ovih uticajnih. Onda nije previše čudno što je ova šema najprivlačnija mladim ljudima: ko ne bi želeo da uloži par hiljada dolara, sedi kući i ne radi ništa i za par godina postane milioner?
 11. bitcoin nije kult ni najmanje
 12. Ne vredi, ne može Luka sam, a ovami ovi polupanci poput Redžija Džeksona da trpaju Jeste sjebo sa ta dva bacanja, ali ne može lik sam da igra. Jedino DFS baš dobar, kao i Bobi. Na kraju treće klupa Dalasa fazon 6 poena. Ne ide tako.
×
×
 • Create New...