Jump to content

djole

Član foruma
 • Content Count

  2,017
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

djole last won the day on July 12 2020

djole had the most liked content!

Community Reputation

2,523 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. +1000 Ako je cilj da se moderacija obavlja što efikasnije, a što neprimetnije, što po meni treba da bude cilj, onda ovakva komunikacija svakako odmaže tome. Kritika svakako ide i na račun @Valensija koji je isto pisao u opštim mestima umesto da je izneo konkretnu kritiku - napišeš to i to je loše i navedeš konkretne postove kao primere toga. S tim što moderator ipak ima veću odgovornost po ovom pitanju... jbg ali tako je.
 2. @LayupFromTheMidget moglo bi da se krene sa potvrdom učešća? postoji jedno pitanje koje treba rešiti
 3. djole

  Crna Gora

  Hahahah dal su ovi likovi poput Nikolaidisa, Kišjuhasa i sličnih stvarno toliko retardirani ili se samo prave :D
 4. Ispoštovao nas Efes realno, ali sve u nekim granicama normale. Meni je bio ružan potez Petruševa koji je baš očigledno pustio Novicu da da koš. Još ti kao klinac koji se juče ispileo radiš to matorom čoveku. Najviše ćeš ga ispoštovati ako odigraš maksimalno.
 5. NajvernijiTM su krenuli da se makljaju negde posle poluvremena na šta ih je ostatak hale napušio, kao i svaki njihov pokušaj da povedu neku pesmu. Do kraja utakmice je ostatak hale sam vodio navijanje i napušavao ove idiote. Na kraju igrači nisu otišli kod njih kao i inače već su stajali negde na centru terena ali okrenuti njima leđima, a volim ga su pevali sa navijačima na tribini suprotno od ovih klošara. Lepi momenti.
 6. djole

  EVROPSKA UNIJA

  Je l' se Zeleni u Nemačkoj i dalje kao brinu za životnu sredinu ali neće nuklearnu energiju (u narodu poznatije i kao da se j ali da ti ne u) ili se nešto promenilo po tom pitanju?
 7. djole

  Crna Gora

  Koja su ovo govna jbt...
 8. da, realno slabiji je kene nego inače, ali summer deaths opet pokidao
 9. djole

  Crna Gora

  @Kimmi Poštujem tvoje mišljenje i slažem se u dobrom delu ali moraš mi objasniti nešto... ako i sam kažeš da se na Belvederu nalaze naoružani ljudi s automatskim puškama i molotovljevim koktelima spremni da nasilno spreče jedan miran događaj koji njih ne ugrožava i koji se pritom tu ne održava prvi put, kako se onda sprečavanje njih u svojim nečasnim namerama može nazvati nekakvim slušanjem glasa crkve ili da crkva upravlja sektorom bezbednosti? Nije li dužnost države da obezbedi slobodu govora, religije, okupljanja, nebitno čiju? Na kraju krajeva, ja se slažem da je ov
 10. djole

  Crna Gora

  znači ti si stari liberal
 11. djole

  Crna Gora

  Između ostalih.
 12. djole

  Crna Gora

  Mislim da je očigledno da nisam mislio na tebe : )
 13. djole

  Crna Gora

  Meni je glavni utisak da ovde najžešće stavove sa najviše uverenja daju oni koji nikakve veze s Crnom Gorom nemaju. Moguće da grešim...
 14. Isto kao i kod kriptovaluta, poenta je naći veću budalu kojoj ćete to prodati.
 15. djole

  Crna Gora

  Ako ne računamo par nepotrebnih podbadanja, poenta je dobra. Nije Joanikije rekao nešto što je neistina ili što većina nas ne bi rekla, ali to nije njegov posao. I Porfirije sa snajperom ista priča (još gora zapravo pošto nisam video da je bilo ko od crnogorskih zvaničnika to pominjao, a Mila tamo vrlo jasno jesmo videli), samo od njega sam to nekako i očekivao, pogotovo ako se znaju njegove veze s Vučićem. Joanikije mi je do sada izgledao van tih priča. Nije da sam pratio detaljno pa možda i grešim.
×
×
 • Create New...