Jump to content
Vox92.net Forum

djole

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

914 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa sestra i jeste Trejsi Lords. A ova botina nam postuje ove tvitove da bi ispalo kako je opozicija totalno retardirana, a u pitanju je još jedan botovski nalog. Ovu foru su prodali već više puta.
 2. Ovom je i dalje dozvoljeno da ordinira ovde nakon ovog prejadnog botovanja i podmetanja?
 3. a sad banujte ovu botinu što prenosi tvitove drugih botina koje se lažno predstavljaju kao opozicionari
 4. djole

  UK: After Brexit

  Full exit poll results Here is the full forecasted parliament: Conservatives: 368 Labour: 191 SNP 55 Liberal Democrats: 13 Plaid Cymru: 3 Green: 1 Brexit Party: 0 Other: 19
 5. Optuženi nije došao na suđenje za paljenje kuće Jovanovića, raspisana poternica http://rs.n1info.com/Vesti/a551694/Sudjenje-za-paljenje-kuce-Milana-Jovanovica.html Pročitajte samo šta je sve reklo na sudu ovo ljudsko smeće, ova moralna nakaza, ovo najobičnije govno. Pa ako imate obraza, drvite kako su svi isti.
 6. Bogdan poslušao kritike, nije se radovao posle trojke.
 7. A šta da ti kažem, nije da minulim radom ovakve odgovore nisi zaslužio. Ja sam vest i postavio u nadi da će neko sa boljim uvidom potvrditi/demantovati pošto se do sada priča svodila na tviter. Kažem do sada, jer su sada i radnici pošte počeli da pominju to, a valjda oni imaju neke bolje informacije.
 8. Radnici Pošte protestuju uz pesmu Branka Kockice i portrete Željka Samardžića http://rs.n1info.com/Vesti/a551446/Radnici-Poste-protestuju-uz-pesmu-Branka-Kockice-i-portrete-Zeljka-Samardzica.html
 9. Pokidaše Devonte, Barton i Duncan Robinson, momak sa Floride, ali ih poništio malo Adebayor.
 10. Realno je baš slaba poslednja sezona, a i ova pre toga je bila ništa specijalno. Sveukupno gledano, vidi se da je sve zbrzano i samo da se završi po tome u kom pravcu je otišla priča, a epic momenata praktično da nije ni bilo. Ali dobro, nekako ova poslednja epizoda je bila lepa, dobar reminiscence.
 11. Hvala! Biće teško protiv Kanta, loš raspored, sjeba me ovo sa Ridleyem malo, a i pitanje šta će sa Winstonom biti, tako da mu prepuštam ulogu favorita. U principu, odlučiće Chubb&Jones vs CMC&Gurley.
 12. Ajde ovo fuck it, ali ako je stvarno posle toga rekao i I don't give a shit... pa ja ne verujem hahahaha
 13. sramota šta ti pišeš pa makar i u zajebanciji doduše, po tebi bi i Sinovec sad bio u NBA da su ga gurali k'o Bogdana
 14. Ode Ridley 😞 A baš je postao zverka...
×
×
 • Create New...