Jump to content
Vox92.net Forum

djole

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  958
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,084 Excellent

About djole

 • Rank
  клерикални великосрпски хегемониста

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa nije snimljen u jednom kadru (kao npr. Victoria) ali je napravljen da izgleda tako.
 2. 1917 Fotografija, kamera, muzika, scenografija, a samim tim i atmosfera - vrh vrhova. Međutim, neki propusti i Rambo momenti kvare užitak s vremena na vreme. Šteta zbog toga, ali svakako vredi pogledati.
 3. On je ispunjavao oba kriterijuma tako da ne bi bilo frke svejedno. A što se tiče ove sezone, ako dođe do te situacije, najbolje plasirani nakon PO. Imaju i one utakmice za plasman, tako da nema nikakvih problema, igra se PO muški do kraja. Slična je situacija kada prvi u regularnom delu ne uđe u polufinale. Tu onda treba od četvorice naći još trojicu. Dakle, finalisti plus bolji u duelu za treće mesto.
 4. Ima podršku glasača, establishmenta očigledno ne. S tim što ako uzme nominaciju, a potom izgubi od Trampa, tu će onda verovatno uslediti raspad tog krila.
 5. Koji sam ja mentol, ostade mi Ređi Đaksn na klupi zbog jbnog Natekline
 6. Imate li problem sa Brave-om da s vremena na vreme ubaguje i neće da prikazuje komentare na yt? Jedino rešenje mi je onda brisanje kolačića, a to malo smara pošto me izloguje sa svih sajtova.
 7. A Boško ne prestaje, samo doliva ulje na vatru. Što kaže onaj seljak u onom klipu: takav smo narod, treba nas jebati.
 8. djole

  KK Partizan 19/20

  Žao mi sad Radeta :D Iako mi je inicijalno nabio 300 sa 200. Jbg, rešio je par napada i onda se napalio, klasičan hero ball. Nije nikakvo opravdanje naravno...
 9. djole

  KKP 19/20 uživo

  Ovo je lepo opisano u Kenguru kao periferijsko govedo
 10. djole

  KKP 19/20 uživo

  Potpuno smo nemoćni, šut ne ide, a ništa drugo ne možemo.
×
×
 • Create New...