Jump to content

djole

Član foruma
 • Content Count

  1,548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

djole last won the day on July 12

djole had the most liked content!

Community Reputation

2,028 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.amd.com/en/support Evo potraži lepo ovde svoju grafiku pa skini šta treba.
 2. Hm, čudno baš. Reko da se ne pregreva grafika pa da u toku igranja prebacuje na integrisanu, mada koliko vidim ti integrisanu ni nemaš... jesi proverio sve drajvere?
 3. Evo, ono što sam pominjao. http://rs.n1info.com/Vesti/a653071/A11-Policija-bije-ali-moramo-da-se-zalimo-odgovarajucim-organima.html Kakve crne institucije, to ovde sve funkcioniše po principu ruka ruku mije.
 4. djole

  Crna Gora

  Vala i ti su stihovi autentični isto ko i ovi Sekulini. Koliko znam to je nešto novokomponovano, od pre možda 30ak godina. Tako nešto ne treba biti u himni, to samo po sebi stvara podele.
 5. djole

  Crna Gora

  Nevezano za njihov potez, da li je po tebi legitimno imati problem sa ovom verzijom himne, odnosno što su uključene izmene Sekule Drljevića?
 6. djole

  Crna Gora

  A što znam ja... nisam dole tako da nemam pojma, zato sam i pitao. Mada čuo sam nešto skoro od kolege s posla da ni Medo nije baš čist... nešto je pominjao da je i njemu kapala lova od Caneta, pa tek kad je prestalo da je krenuo da talasa. Nisam baš ispratio detalje.
 7. Znam da je Roberts konzervativac, zato sam njega i naveo kao glavnu prepreku tome (tako mi izgleda percepcija kod ljudi), računajući da će liberali svakako biti protiv. Ok, nisam previše upućen u sve što se dešava, ali jasan mi je tvoj pogled. Ja iako mislim da do poništavnja neće doći, mislim da će Tramp biti u najmanju ruku nedorečen u vezi sa time, a verovatno će ići i priča kako će cilj biti da se nominuje sudija tako da se odluka preokrene (kao što je do sada pričao), pa kad prođu izbori više nije ni bitno. Jednostavno tu ima neke poene koje mora da pokupi. Na kraju krajeva,
 8. Ok, i meni tako izgleda, odnosno da od toga nema ništa. Međutim, ako se već pominje mobilizacija biračkog tela, i ako je nominovanje sudije Vrhovnog suda to oko čega bi se okupili, koji bi glavni razlog bio za to nego Roe vs Wade? Kao što si već pomenuo, konzervativci svakako već imaju većinu, tako da tu generalno gledano nema motiva, ali jedino može imati motiva u vezi sa konkretnim odlukama, a ne vidim šta drugo može biti u pitanju osim Roe vs Wade. Nisam previše upućen u problematiku, ali trenutno izgleda kao da je samo Roberts brana poništavanju? (dobro, ništa tu nije sigurno, pričam kakva
 9. djole

  Crna Gora

  A otkud to Medo ekspert za tranziciju i lustraciju? Ozbiljno pitam. Nešto zeza quote, pitanje je za @Ritam Abazović Dritan.
 10. Nemam nikakve insajderske informacije, koji sudija pije kafu s kojim članom SNS-a i slično, ali mislim da je očigledno po svemu što se dešava da nezavisne institucije ne postoje. Možemo navesti mali milion slučajeva gde niko od navedenih nije reagovao, a morao je. Ovo što se sada prepucavaju je verovatno samo borba da svako zaštiti svoje dupe pošto je ovaj slučaj ipak imao odjek u javnosti. Generalno, ovde institucije nisu nezavisne ni među sobom, kako bi trebalo da bude po Ustavu - npr. sudstvo od policije, uzmimo najbanalniji primer, da li ste ikada čuli da je neko podneo prijavu
 11. Ovo boli bukvalno isto ko Plamijevo ludilo mozga u poslednjem napadu. Kakva je ono odbrana bila, šta je ono, dali im koš za 5 sekundi.
 12. djole

  Crna Gora

  Ma nije samo SNS, vidiš da je udario po svima Ali ako, i treba.
 13. djole

  Crna Gora

  Iako mi je mnogo drago da čujem ovakve stvari, ne znam koliko mu je to pametno u ovom trenutku.
×
×
 • Create New...