Jump to content

djole

Član foruma
 • Content Count

  1,781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

djole last won the day on July 12 2020

djole had the most liked content!

Community Reputation

2,242 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne znam, mislim da sam nastup Rakića nije toliko problematičan koliko ovo što ste pominjali da je on izuzetno ponosan na takav nastup :D I generalno mu izjave pre i posle meča se ne uklapaju u ono što je pokazao u oktagonu. Što se tiče Sterlinga, verovatno jeste malo folirao, ali sigurno mu nije bilo lako. Generalno je glupost što se uopšte ostavlja borcu u ovakvim situacijama da on odluči, samo se stavlja u nezavidan položaj. Diskvalifikacija i ćao.
 2. Ako kazem ne, da li onda mogu da ne platim?
 3. Stvarno bre boomeri, dosta je bilo.
 4. Da, porez na kapitalnu dobit svakako. Za ovo za račun za hartije od vrednosti nisam upućen. Preneću šta kažu iz banke ako odem u skorije vreme.
 5. Ja sam već pisao za Interactive Brokers. Na njihovom sajtu stoji da su dostupni u Srbiji. Takođe, naišao sam na par članaka gde je objašnjeno kako da se položi i podigne novac, npr. ovaj. S druge strane, naišao sam i negde, čini mi se na redditu, da su ljudi imali problema s nekim bankama da polože novac na IB, mislim da je Intesa je bila. Ja sam nešto mislio do svoje banke da odem da vidim šta oni kažu ali ne stižem.
 6. Pitah već, ali nisam našao odgovor pa moram opet 😄 Gde može da se vidi koliko je koje vakcine dato u UK? Pre svega me zanima koliko AZ vakcina je dato.
 7. Zveki pripremamo jedan lex specialis po kom ćeš automatski biti prebačen u C zbog one izdaje B lige od pre par sezona
 8. samo sisaš Sprivele, uvatio si i ne puštaš...
 9. https://rs.n1info.com/vesti/visi-sud-o-navodima-da-je-sudija-stepanovic-savetovao-kokezu-da-odbije-poligraf/ Zanimljivo. Ovaj Stepanović već neko vreme daje izjave kontra sns. Ali meni nešto u glavi da je on s njima pre nešto drugovao?
 10. Ćale primio juče Astrazenecu. Na papiru piše covishield. Koliko vidim to je lokalno ime za tu vakcinu u Indiji. Znači ovo što su nam isporučili je pravljeno za to tamo tržište?
 11. Saranilo me s povredama. Levert, Mitch Rob, Wright, sad Siakam u covidu, Toma Brajant otišao ranije. Bukv 4 igrača + fa škart
 12. dajte neke ponude za Robinsona i/ili Wrighta
 13. Jedu govna jako. Mogli su bar da ostave mogućnost da ko je primio Sinofarm ili Sputnik može da pokaže test na antitela. To je valjda ono što je bitno, da vakcina radi.
×
×
 • Create New...