Dracarys Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Gde li je tviter link kako mesaroš Bridžis otkida Holideju ruku, a da nema. Janis je večeras dosta slab. Mora će biti dosta ozbiljniji u drugom poluvremenu, ako žele pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Strasan mec, zao mi sto ipak moram da spavam sad 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Bum bum Buker. Pol ce morati da udje u onaj ludacki mod ukoliko Sunsi zele pobedu. Niko timski ne briljira. Bice ovo cupavo i neizvesno do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 bridges mesaros. :facepalm: ne brukaj se vise, lice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 (edited) Jedino Bukeru skidam kapu kako je odigrao poluvreme, pravi vođa i najbolji igrač Sansa. CP3 u raspad modu. Samo se nadam da Džru onaj horor iz prve četvrtine neće ponoviti i Baksi će biti u egalu. Smešan su faul svirali Takeru pri kraju poluvremena i to mu je treća lična. Mogao bi imati probleme u nastavku. Edited July 15, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Decko je dobar igrac, decko je pouzdan igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Kako glup faul Bukera za 5.ličnu, klasično neiskustvo. Da je u igri ovo bi bilo gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 (edited) Kakva rampa Janisa jujujuju. CP3 se usro🤦♂️ Edited July 15, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Eeee moje Sunsetlije, bolje sto ne gledate tekmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Kris Pol prodao Finiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 CP3 brate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 (edited) Tesko ogavna ekipa ovaj Milvoki. Guraju ih sudije na domacem parketu kao Lejkerse protiv Denvera prosle sezone. I to pricam iz ugla nekog ko se kladio na Milvoki ovaj mec. Strasno sta sudije rade. Edited July 15, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 (edited) Ali koliko su sudije usrale utakmicu, pogotovo poslednju cetvrtinu sa nekoliko katastrofalnih gresaka na obe strane. Za jednogodisnju suspenziju bukvalno. Edited July 15, 2021 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Janis superlepak. Za Sanse je strahota sa kakvom utakmicom Bukera su uspeli da izgube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 (edited) 13 minutes ago, Zvezdinho said: Tesko ogavna ekipa ovaj Milvoki. Guraju ih sudije na domacem parketu kao Lejkerse protiv Denvera prosle sezone. I to pricam iz ugla nekog ko se kladio na Milvoki ovaj mec. Strasno sta sudije rade. Baksi igraju ružno, ali pre mislim da su sudije pogurale Finiks. U onoj kontri čist prekršaj Bukera plus faul posle CP3 Janis rešio blokadom na Ejtonu i ukradenom loptom CP3 Edited July 15, 2021 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Baksi igraju ružno, ali pre mislim da su sudije pogurale Finiks. U onoj kontri čist prekršaj Bukera plus faul posle CP3 Janis rešio blokadom na Ejtonu i ukradenom loptom CP3 Sudije su samo pogresili za 6. faul Bukera (kompenzacija za silne kradje) , a ovamo imas jedno 10 gresaka na stetu Finiksa. U zadnjem minutu ono izvodjenje lopte Janisa, pa nepostojeci faul nad Midltonu, a pre toga da ne pricamo. Opet kazem nenam nikakav razlog za ovaj mec da proteziram Suns-e jer sam se kladio na Milvoki za ovaj mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 (edited) 21 minutes ago, Zvezdinho said: Tesko ogavna ekipa ovaj Milvoki. Guraju ih sudije na domacem parketu kao Lejkerse protiv Denvera prosle sezone. I to pricam iz ugla nekog ko se kladio na Milvoki ovaj mec. Strasno sta sudije rade. Ko o cemu Zveki o Lejkersima🤣🤣🤣 nevjera Bilo je gresaka na obje strane. Ladno ovu monstruoznu blokadu nisu prikazali ponovo. Edited July 15, 2021 by Miki28 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Sta da radim Miki kad su Lejkersi sinonim za sudijsku kradju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 CP3 je izgleda zaboravio da spakuje muda pre leta za Milwaukee. Valjda će ih pronaći kad se vrati kući, nadam se da ih nije izgubio negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Nista od rostilja 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nista od rostilja možemo da se okupimo ali da grilujemo samo povrće, jer ćemo biti tužni. 2 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Prvo uloviš jelena pa tek onda pališ ćumur. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Konačno pogledah jednu tekmu, tj dobar deo. Sve u svemu odlična tekma, vrhunski intenzitet. Buker se na kraju umorio, CP ispalio, a sa druge strane Midlton nastavio u 4. kao i tokom cele tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: Sudije su samo pogresili za 6. faul Bukera (kompenzacija za silne kradje) , a ovamo imas jedno 10 gresaka na stetu Finiksa. U zadnjem minutu ono izvodjenje lopte Janisa, pa nepostojeci faul nad Midltonu, a pre toga da ne pricamo. Opet kazem nenam nikakav razlog za ovaj mec da proteziram Suns-e jer sam se kladio na Milvoki za ovaj mec. Ja mislim da se grešilo na obe strane, pa onaj clear path isto Bukeru što je sviran kao običan faul, pre 5 lične Bukera su npr. svirali aut za Milvoki, a lopta se odbila od Takerove noge. To je Armanija iznerviralo i napravio je glup peti faul. Kažem, bilo je greški na obe strane i to su uglavnom USA fore kad štite zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Navio alarm da pogledam tekmu ali sam ga izgleda mahinalno isključio oko trojke. Nisu Sunsi ipak tako dobri da se prošetaju do titule pored Bucksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts