Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Gde li je tviter link kako mesaroš Bridžis otkida Holideju ruku, a da nema.

Janis je večeras dosta slab. Mora će biti dosta ozbiljniji u drugom poluvremenu, ako žele pobedu.

• Like 1
Posted

Bum bum Buker. Pol ce morati da udje u onaj ludacki mod ukoliko Sunsi zele pobedu. Niko timski ne briljira. Bice ovo cupavo i neizvesno do kraja.

Posted (edited)

Jedino Bukeru skidam kapu kako je odigrao poluvreme, pravi vođa i najbolji igrač Sansa. CP3 u raspad modu. Samo se nadam da Džru onaj horor iz prve četvrtine neće ponoviti i Baksi će biti u egalu. Smešan su faul svirali Takeru pri kraju poluvremena i to mu je treća lična. Mogao bi imati probleme u nastavku.

Edited by Drakaris
Posted (edited)

Tesko ogavna ekipa ovaj Milvoki. Guraju ih sudije na domacem parketu kao Lejkerse protiv Denvera prosle sezone. I to pricam iz ugla nekog ko se kladio na Milvoki ovaj mec. Strasno sta sudije rade.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ali koliko su sudije usrale utakmicu, pogotovo poslednju cetvrtinu sa nekoliko katastrofalnih gresaka na obe strane. Za jednogodisnju suspenziju bukvalno.

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Zvezdinho said:

Tesko ogavna ekipa ovaj Milvoki. Guraju ih sudije na domacem parketu kao Lejkerse protiv Denvera prosle sezone. I to pricam iz ugla nekog ko se kladio na Milvoki ovaj mec. Strasno sta sudije rade.

Baksi igraju ružno, ali pre mislim da su sudije pogurale Finiks. U onoj kontri čist prekršaj Bukera plus faul posle CP3 

Janis rešio blokadom na Ejtonu i ukradenom loptom CP3

Edited by Milos 3.14
Posted
4 minutes ago, Milos 3.14 said:

Baksi igraju ružno, ali pre mislim da su sudije pogurale Finiks. U onoj kontri čist prekršaj Bukera plus faul posle CP3 

Janis rešio blokadom na Ejtonu i ukradenom loptom CP3

Sudije su samo pogresili za 6. faul Bukera (kompenzacija za silne kradje) , a ovamo imas jedno 10 gresaka na stetu Finiksa. U zadnjem minutu ono izvodjenje lopte Janisa, pa nepostojeci faul nad Midltonu, a pre toga da ne pricamo. Opet kazem nenam nikakav razlog za ovaj mec da proteziram Suns-e jer sam se kladio na Milvoki za ovaj mec.

Posted (edited)
21 minutes ago, Zvezdinho said:

Ko o cemu Zveki o Lejkersima🤣🤣🤣 nevjera

Bilo je gresaka na obje strane.

Ladno ovu monstruoznu blokadu nisu prikazali ponovo. 

Edited by Miki28
  • Like 4
  • WOW 2
Posted

CP3 je izgleda zaboravio da spakuje muda pre leta za Milwaukee. Valjda će ih pronaći kad se vrati kući, nadam se da ih nije izgubio negde. 

Posted

Konačno pogledah jednu tekmu, tj dobar deo. 

Sve u svemu odlična tekma, vrhunski intenzitet. Buker se na kraju umorio, CP ispalio, a sa druge strane Midlton nastavio u 4. kao i tokom cele tekme. 

Posted
2 hours ago, Zvezdinho said:

Sudije su samo pogresili za 6. faul Bukera (kompenzacija za silne kradje) , a ovamo imas jedno 10 gresaka na stetu Finiksa. U zadnjem minutu ono izvodjenje lopte Janisa, pa nepostojeci faul nad Midltonu, a pre toga da ne pricamo. Opet kazem nenam nikakav razlog za ovaj mec da proteziram Suns-e jer sam se kladio na Milvoki za ovaj mec.

Ja mislim da se grešilo na obe strane, pa onaj clear path isto Bukeru što je sviran kao običan faul, pre 5 lične Bukera su npr. svirali aut za Milvoki, a lopta se odbila od Takerove noge. To je Armanija iznerviralo i napravio je glup peti faul.

Kažem, bilo je greški na obe strane i to su uglavnom USA fore kad štite zvezde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...