zemljoradnik Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 9 minutes ago, Cooper said: Nema vise, ne postujete moje informacije. Sad se informisite na drugom mestu. Ih kakav si... vidiš da se posle tvoje info o tužbi Sala O. napisalo 10 stranica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 21 minutes ago, zemljoradnik said: Kupere reci nam ko? Nemanja Bešović Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 3 minutes ago, Luchifer89 said: Nemanja Bešović Verujem samo Kuperu . 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 On 2/22/2021 at 7:32 PM, Manu said: Znam da nije pitanje za ovu temu, ali ne bih znao gde drugo da postavim: Ima li negde po netu da se procita intervju Duleta Vujosevica u Nedeljniku? zašto ne kupiš nedeljnik? 233din je pdf, ne više od 300 hard copy na trafikama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 6 minutes ago, đubrivo. said: zašto ne kupiš nedeljnik? 233din je pdf, ne više od 300 hard copy na trafikama A i to sto kazes. Postala mi navika jednostavno da citam sve preko kompa do mere da mi ni ne pada na pamet vise da kupujem fizicke primerke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 (edited) 11 hours ago, Laki21 said: Neko vas BATovao prošle nedelje.. Pokusaj (unapred) destabilizacije i skretanja fokusa sa pravog problema i Sase Obradovica! Edited February 26, 2021 by Alex_Serbia 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Quote Košarkaši Partizana neće ugostiti Metropoliten iz Pariza u Srbiji, saznaje Mozzart Sport. Na takvu odluku za utakmicu poslednjeg kola Top 16 faze Evrokupa crno-beli su primorani jer francuske vlasti merama u cilju sprečavanja virusa Kovid 19 ne dozvoljavaju svojim klubovima da igraju van Evropske unije. Meč je planiran za 10. mart, a od velikog je značaja za Partizan koji gaji nadu da bi mogao u narednu fazu takmičenja. teska glupost, cus oni nece da dodju pa im morate izaci u susret 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 I vrv hocemo. Jer je limariji cilj da sto pre ispadnemo. Na stranu sto je ova odluka francuskih vlasti nesto najimbecilnije sam cuo od zvanicnika neke zemlje. A zivim u Srbiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Sportski je izaci im u susret. Da idu avioni pa da skocimo do Fuenlabrade 😉 Ono sto nije bas povoljno po nas je sto mi 6. pa 14. marta igramo u Beogradu u ABA ligi, dakle putujemo bez potrebe van BG. Bolje da smo se organizovali u Segedinu ili Temisvaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Ili, što je nekako logičnije, Zagrebu 5 1 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Roknite par bensedina ranije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 27 minutes ago, Cooper said: That hair, though. 5 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 46 minutes ago, Alex_Serbia said: That hair, though. Ja sam mislio da je Željko Mitrović. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 32 minutes ago, Alex_Serbia said: That hair, though. Ali stvarno pre neki dan na tv u potpisu neke emisije primetim zahvalnicu medju ostalim i za frizerski studio Ostoja Bg kad se ne udavih 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Roknite par bensedina ranije.Nisi u toku, Partizanovci piju samo bromazepane, bensedini su prevazidjeni.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 2 hours ago, Cooper said: . Nije Evroliga, nego Evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Pijem šta mi padne pod ruku, nisam u situaciji da biram. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Izgleda da se oslobodismo ugovora CMM-a ili bar veci deo njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Platio nam da ode. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 2 hours ago, Cooper said: 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 That hair, though.Kako ne ukazati poštovanje ovakvom gospodinu, kako?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 15 hours ago, Manu said: A i to sto kazes. Postala mi navika jednostavno da citam sve preko kompa do mere da mi ni ne pada na pamet vise da kupujem fizicke primerke. Sve zaboravim da ti napišem - Dule je pre neki dan dao intevju za Vreme a ne za Nedeljnik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Zaspao vam Kupi ipak je radio ceo dan, trebalo je ispratiti i docek FKCZ i KKCZ u EL pa reko da ga odmenim u sitne sate. Ostoja resio progovori o namestanju utakmica kkp, pocinjem da se brinem za bezbednost gospodina Ostoje mnogim jakim igracima je stao na zulj veceras. Quote Dešavale su se neke nesportske stvari od pojedinih ljudi koji su bili u klubu, stvari koje nisu u skladu sa zakonom. Imali smo situaciju da smo pre dve godine izgubili jednu važnu utakmicu, a uskoro ćemo i pokrenuti istragu oko toga. Nešto je urađeno na nekošarkaški način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts