2-7 Evroliga (2-6 zadnjih 8 kola regularnog dela i poraz u plej-in utakmici u Minhenu).
10-5 ABA (7-3 zadnjih 10 kola regularnog dela i 3-2 u cetvrtfinalu i polufinalu plej-ofa).
0-2 u polufinalu KLS.
0-2 ove sezone trenutno.
Znaci 12-16 ako sam dobro izracunao u zvanicnim utakmicama od tih pomenutih 16-10 posle Kupa i reprezentativne pauze za kvalifikacije.
Uffff
Bas sam bio ispizdeo posle dubaija, sramotna igra
Uplasio sam se za vecears, bilo mi drago kad su manekeni dobili cigane u utorak (mislim u svakom slucaju), pa nece valjda sa obe pobede da napuste beograd, i nece ali malo je falilo
Ispred arene sranj€, ulazilo se ocajno sporo, jos kisa pada
Novina je da redari bleje i na nivo400 i proveravaju jel tvoj sektor
Ostoja prikladno pozdravljen kako i treba
Na videobimu idu reci nezvanicne himne ?!
Dobar pocetak tekme, dobra borba u prvom poluvremenu, igrala se i neka odbrana kakva takva i odma je lakse
Jbg u drugom smo bas pali, na kraju iscupali nekako pobedu...
Ne znam zasto nismo pravili faul na kraju, po 1000 put, znaci u takvoj situaciji MORAS da pravis jebeni faul mislim sta ima da ti nije jasno, kad je guduric pripalio go×no mi se zaledilo...
Atmosfera... hmm sta znam, nije bila ni toliko losa koliko neki negde govore, onako, ocigledno da je masa nezadovoljna zbog ostojinog glupiranja... bilo je praznjikavo na istoku/zapadu nivo400, a prva tekam kuci ?!
1:1, teraj dalje
Ps pozdrav za bracu koja i dalje pisu
Ja se nadam da ste vi svesni da ovde diskutujete o jednom od najboljih trenera u evropi trenutno. Ja ne sporim da vec neko vreme igrate lose, ali ovde nije rec o nekom tamo jadniku kog je Covic iskopao da mu bude glumac u lutkarskom pozoristu vec o jednom jako cenjenom i kvalitetnom treneru. Coveku koji je svoju ekipu vodio do dva finala EL, coveku sa kojim ste jedan dobar period igrali najbolju kosarku u EL. Koliko ste puta u svojoj istoriji igrali najbolju kosarku u EL? Ja cu vam reci, nikad! Do prosle godine nikad. Koliko aktivnih trenera je vodilo ekipu do finala, pa jos dva puta? Jako malo.
Naprasno ste promenili filozofiju, promenili gotovo sve igrace. Ne izgleda dobro, ali jos nije ni pocelo. Na sve to su vas osakatile i povrede. Svu odgovornost ste prebacili na tog coveka. Daleko od toga da nije najodgovorniji jer mu je to pozicija, ali mnogo je tu i drugih faktora. Celokupna atmosfera oko kluba i domacih igraca je cudna celo leto. Pola ovih dolazaka ima smisla, pola je aposlutno besmisleno. Previse je potrosaca i carinika, a svi oni kad se skupe ni jedan nema preko 40 posto za tri, pa ni blizu rekao bih, a vecinu odbrana do sada aposlutno nije zanimala. Na to sve doselekcija mora posle dva kola, gomila para ce se potrositi za novog centra i novog beka-pleja. Sad treba spiciti i gomilu para za jos jednog trenera? Zbog cega? Neko misli da ce bilo koji trener na svetu imati sanse da uzme EL sa Izundu-Motiejunas centarskom linijom i CMM-Jago plejmejkersom? Zasto onda ici u jos vecu dubiozu?
Odigrajte sezonu, dajte vremena momcima da kliknu, da se iskristalisu neke stvari. Onda kad se zavrsi rezite. Imate ugovor jos dve sezone sa EL, imate vremena. Ostavite sta valja, nadogradite i to je prava prica, trener se tada menja ako nije dobro. Kakvo menjanje trenera na ovaj igracki kadar posle tri kola?! Kome ce to dobro doneti?! Ako je Sfero preziveo Spartak, sada je besmisleno terati ga i na ovaj njegov i klubov "prelazni" buckuris dovesti nekog drugog da "pogine".
Ovo je do posta koji sam napisao krajem avgusta na nekoj od vasih tema i scenario koji se lagano desava. Ne znam odakle tolika opsednutost za promenom trenera, pogotovo pocetkom sezone? Pri tom se ista stvar desila vec x puta i ni jednom vam nije donela nista dobro. Naprotiv.