Ma nema potrebe za izvinjavanjem, svaki put je isto. Zeljko ne zna je malo preskoceno ovaj put i mozda podsmevanje na konferenciji kad ga Rada i Ratko pitaju gluposti pa im on odgovara.
Kapiram ja sav animozitet ali ono, 1000 stvari bi moglo da se izdvaja losih/provokacija/podsmevanja i za Zvezdu i stvarno ne vidim zasto bi to neko pisao na EL temi + sta bi to napravilo od ove teme. Mene smara i sto se dozvoljava Goldbergu da pise 1000x sustinski isti post na 1000 razlicitih nacina, stvarno ne vidim kako neko misli da takve stvari doprinose/obogacuju temu na forumu kosarkaskih fanova. A o samoj igri se pise zapravo najmanje.
Mislim da ce Zeljko pripremiti tu utakmicu do tancina kako valja, nema meca za vikend i sav fokus je odmah sad na toj utakmici. Monako vodi Spanulis i eto ga motiv vise ako je ikako moguce da Zeljko bude motivisaniji od ovoga, bice zbog toga. Mislim da ovo promasivanje zicera i izgubljene lopte su delom jer je ekipa izgubila deo samopouzdanja nakon ovih poraza i povrede Karlika, potrebna je statement pobeda da se to prevazidje. Imas asvel posle toga kome fali pola bekovske linije, imas generalno ok raspored u El u narednom periodu. Zbog svega toga nadam se da ova utakmica konacno moze da se dobije a bice 50-50 i po kladionicama verujem. U slucaju poraza ne zelim da razmisljam ali bice to veliki kanal iz kojeg ce se tesko izaci. Ja cak msm da ako izgube od Monaka da ce glatko izgubiti i u Vilerbanu bez ozbira u kom sastavu Asvel izadje, zato mi je ta utakmica u utorak biti ili ne biti.