Vala Terza i Mrkela vec trljaju ruke kad vide kome sve isticu ugovori sledece godine, Veljkovic, Gajic, Joveljic, Jovic, Djuricic, Mladenovic, Dmitrovic...
nemam sumnje u ovaj tim i da ulazimo u plej of ove sezone konacno...nije da sam imao i pre ove utakmice...i dalje stoji utisak da igramo dosta bolje nego sto tabela pokazuje...
rezervisti dosta mekani, kad udju znacajno opada intenzitet odbrane...
znacajno je produzena minutaza starterima u 1/4 onda je u 2/4 Sferopulos standardno zavrteo rotaciju na max...
Petrusev-Bolomboj duo me bas zanima kako ce funkcionisati, tj kako ce ih Sferopulos uklopiti...tu bas ima potencijala za velike stvari...
inace bas jako smara kukanje kako ovde tako i na tviteru posle pobeda Partizana, deluje mi kao da je pojedincima vaznije da Partizan izgubi nego da Zvezda pobedi...
Kakav spot. Ovde su predvideli da Dobrića neće da stane večeras, tu se Neda povredio snimajući dok je radio zgibove a Mitar umorio i pokazao da će sa rukama na kolenima sačekivati u odbrani...
Samo mišljenje,
Koliko igrača ima u ovim “contenderima” koji bi pravili razliku u klubovima sa sredine tabele, prosto mora doći do nekog balansa u predstojećem periodu.
U ovom slučaju mislim na Petruseva, jos na OI je pokazivao ogromnu želju za dokazivanjem i da je kvalitetom tu negde, u Zvezdi skoro pa savršen sa ne bas velikom minutažom i potencijalom da to bude jos efektivnije kad se vrati Joel, u Oly višak tjoek.
A i tamo bi isporučivao, ali je gužva nenormalna i bio je sveden na par minuta.
Bravo Zvezda ; kakvi rezultati, bice ovo ultra zanimljivo do kraja, niko nije siguran i svi mogu sve
Djiga igra toliko dobro da će biti praktično nemoguće naći adekvatnu zamenu za njega, pretvorio se dečko u pravu zverku, baš je privilegija gledati tako kompletnog i modernog štopera u FKCZ.