Jump to content

• Topics

• Ne trenutno. Nema dokaza. I šta ti znači "jer nije etički"?
    • Samo je proslo u Kongresu, jos treba da prodje Senat, mislim da im tu treba 60 glasova, ali barem neki pozitivan pomak. Deca ne treba da budu experiment. I slazem se oko vakcina, eticki problematicno cak I ako bi dokazali da postoji neka veza izmedju autizma I vakcina (za sta nema dokaza trenutno jer nije eticki). Cak I ako bi postojao dokaz, da li zelimo vise umrle dece od bolesti, nego  vise autizma?
    • Svi igraci, a pre svega mislim na kapitena, ljudi u upravi i svi ostali, imali du priliku pre 3-4 nedelje da izaberu stranu.    da u ovim nenormalnim uslovima izaberu stranu i mozda operu sve do tad sto su ili nisu radili.    oni su izabrali, "ne znamo sta se desava", "nas posao je da igramo", "ja sam vojnik Partizana" i ostale floskule. Svi su precutno izabrali Ostoju umesto Zeljka.   sada mi nikog nije zao, i zaslzuju sve sto dozivljavaju i sto ce tek da dozive, moze taj Penjaroja i da pobedje, ovo sto su te individue napravile klubu, to se ne zaboravlja.   A ja bas mislim da treba napraviti organizovani izlazak iz hale, ali da ne ostane niko sredinom 3/4.   nase utakmice su gledane i pracene, sigurno ce to ostaviti utisak.   sledecu utakmicu ne ulaziit u halu do 3/4 i tad pederovati na max   daleko to ima vise uticaja nego ostoja pusi kurac ostoja a on to covek voli...   sve bi ovo moglo da mi imamo juznu a ne tuznu tribinu    
    • Izuzetno bitna pobeda protiv ekipe koja se jako potcenjuje i koja igra ove sezone beton odbranu, a uz to je posle pobede nad Partizanom bila rasterecena i to se i videlo kroz partije Edvardsa, Vildoze Alstona, Jalova, pa i Akelea koji su igrali odlicnu utakmicu. Istina je i da su imali dosta otvorenih pogleda ka kosu, ali imali su i protiv Partizana i nekih drugih ekipa pa nisu pogadjali.   Sa druge strane, mi smo u drugoj i trecoj cetvrtini bili vrlo losi u odbrani, ali je bilo i nekih situacija gde umesto da odemo na +7 (alej up za Monekea u kontri) mi primimo trojku i bude samo 2 razlike. Videle su se i neke promene u odnosu na prosle utakmice, CMM je dosta vise napadao kos, sutirao je samo kad mora ili u situacijama u kojima je poprilicno precizan ove sezone, a uz to je igrao i dobru odbranu. Nwora isto dobar, Moneke mora bolje sa zicerima i naravno bacanja cele ekipe moraju biti mnogo mnogo bolja ako zelimo nesto da uradimo.   Protiv Pariza u utorak cvrsto, uz tranziciju koja ce nam se sigurno otvarati i gde cemo imati priliku da igramo onu nasu kosarku. Ajmo dalje!
    • Naravno, ali standardno je da glasaci nisu zadovoljni trenutnom administracijom u mid-terms.     Edituj, edituj post 😀 dosetio si se naknadno da ja nigde nisam izrazila misljenje o Venecueli osim da sam rekla da je "ozbiljna" tema, umesto doskocica o "pusenju". Sta je ono bilo u tvom postu, nesto kako ja branim privatno vlasnistvo, a ne branim "narodno" vlasnistvo? I kako ce narod u Venecueli biti opljackan...posto u Venecueli cveta cvece, "narod" ima toliko koristi od nacionalizacije....zato ih toliko ima u USA. Jesi nekad popricao sa ljudima iz Venecuele I cuo njihove horror price? Nacionalizacija je bas bila popularna 😀 naravno to su sve licne price koje sam cula, ali oni to zovu "otimacina". Oni sa kojima sam pricala, podrzavaju USA umesanost, ja se ne slazem.  
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      418
    2. 2
    3. 3
      JPM
      JPM
      238
    4. 4
    5. 5