Trebalo bi da imaju to na meniju, mozda cak i na ulazu u restoran. Ako nema nigde da ti objasni sta placas pre nego sto narucis, mozes da kazes da neces da platis.
Mislim, mene isto sve to nervira koliko i tebe.
Postoji tu jos jedna stvar koja me nervira. Placa se porez na porez na porez do iznemoglosti. Na kraju kad saberes, platis porez na zaradu, pa od para sto ti ostane opet platis porez kad kupujes nesto, pa platis porez za jelo, pa onaj sto je od tebe zaradio plati porez na zaradu od para na koje je vec placen porez i tako u nedogled... se iste pare vrte na koji se ko zna koliko puta plati porez i na kraju nema za nista i za nikog...
A mi tu slavimo kao spustili 2% poreza, a vamo nam oteli bukvalno jos ... ne znam koji procenat, ali brate mili... I to ne vazi samo za ameriku, nego sve drzave.
Prije skoro cetiri sata sam napisao post o netacnim visinama pojedinih igraca preuzetih sa sajta KSS u selekciji U-18 juniori 2025.Tu su bile slijedece visine igraca:Radovic 185,Lucic 188,Popovic 196,Bikic 200,Sekularac 200,Srzentic 200,Isailovic 203,Obucina 205,Backo 208,Marjanovic 208,Stojkovic 208,Ostojic 212cm.Bas me interesuje kada ce i da li ce ljudi koji uredjuju sajt KSS ubaciti prave visine igraca,jer su neki igraci skraceni,a nekima je dodato po par cm.Sportski pozdrav.