uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Go! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 And if i cry, would you consider? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Sa tim, PVC, prozorima, unakazis sve, pa, kad, dodje neko prvenstvo, nalazis mane. PS. I, da, Bogdan je kucka! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 @uncletima, 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Sinatra my as!s Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 oPala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 You had to shoot, Omar, little punk! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 tu Da hils, madafa! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 We want information, information, information... PS. Mit dier bin ich doch und immer alain! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 9 minutes ago, BattleBender said: Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Mislim da sam u mizernom procentu populacije koja nikad nije konzumirala ni cigarete ni kafu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 10 minutes ago, BattleBender said: Pijem uglavnom jednu kafu dnevno Što bi onda ostavljao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 (edited) Moram nesto da podelim sa vama -> Grozim se homofoba i imam jako veliki problem sto je ko zna koliki % populacije takav. Posebno ovde u nasoj zemlji. Mislim da prosecnom coveku "nista lakse" nego da homofobijom prekrije sve svoje probleme, frustracije i povrsnost, primitivizam i nesigurnost u sebe koja ga prati. 29 minutes ago, BattleBender said: Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Ista prica. Mislim da je ok da ostanemo na toj jednoj dnevno. Edited August 16, 2022 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 12 minutes ago, BattleBender said: Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Bem li ga, ja retko pijem kafu, a bio sam redovan. Shvatio sam da mi ništa posebno ne pomaže što se tiče funkcionisanja i razbuđivanja. U prvi mah sam samo zamenio čajem, i nisam primetio razliku, i dalje uživao u rutini - topli napitak i cigara. Jedno vreme mi je služila kao sredstvo da me potera u klonju, al' metabolizam funkcioniše odlično i bez toga. Sad kad popijem, to je isključivo iz meraka, jer znam da nisam navučen. Ne znam, ne osećam neko dejstvo kofeina i razliku u toku dana, sve mi isključivo zavisi od sna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 32 minutes ago, BattleBender said: Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Ja sam probala da nađem zamenu za kafu (pošto za razliku od tebe pijem 3-4 dnevno minimum) i probala čikoriju, tako da eto možda da kafu zameniš time i postepeno prestaneš da piješ bilo šta. Malo je skuplja od kafe. Spoiler Ništa ružnije nisam probala u životu, ali de gustibus non est disputandum, možda tebi bude prijala. 24 minutes ago, delgado said: Moram nesto da podelim sa vama -> Grozim se homofoba i imam jako veliki problem sto je ko zna koliki % populacije takav. Posebno ovde u nasoj zemlji. Mislim da prosecnom coveku "nista lakse" nego da homofobijem prekrije sve svoje probleme, frustracije i povrsnost, primitivizam i nesigurnost u sebe koja ga prati. Isto se odnosi na mržnju prema bilo kojoj socijalnoj grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 28 minutes ago, BattleBender said: Je l ima neko iskustva sa ostavljanjem kafe? Meni deluje da ce ovo da bude teze nego ostavljanje cigareta 😞 nisam sposooban da funkcionisem, tesko da mogu da izguram task da odradim za danas, jos mi zapala neka dokumentacija sa planiranjem. Ubistvo... Cigarete mi za ovo deluje bas piece of cake. I to ja nisam coffee guy. Pijem uglavnom jednu kafu dnevno (ali ta jedna mi treba), poceo sam regularno, svaki dan, da pijem kafu sa mozda 25god, do 21,22 kafa mi je bila ruzna... Pređi na energetska pića 😁 Šalu na stranu, dešavalo mi se slično i bio sam popriličan zavisnik od iste. Najbolje rešenje je pre svega dobar san i fizička aktivnost. Ja sam znao da, kada mi naiđe period dana u kome ne funkcionišem, krenem na trčanje. Pretrčim/prohodam neku kraću rutu, istuširam se i prođe me. Naravno, ako ti to način rada dozvoljava. Mada, da ne lažem sebe a ni vas, vratio sam se tradiciji ispijanja kafe, nekad i po dve. Jer, programiranje.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Meni je ispijanje kafe više rutina a bome i ritual nego bilo šta drugo. Jednostavno mora da bude pored mene kad i dok nešto radim. Fizički više nema nikakva dejstva na mene 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Radnim danima 2, vikendom 3 espresa dnevno, domaću nikad nisam pio. To sam se ograničio kada sam počeo da preterujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts