Jump to content
Vox92.net Forum

uncletima

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uncletima last won the day on December 29 2019

uncletima had the most liked content!

Community Reputation

784 Excellent

About uncletima

 • Rank
  emotivna gromadA

Recent Profile Visitors

576 profile views
 1. uncletima

  Kucni ljubimci

  Ima ova moja baraba obicaj, da izbaci njusku ispod kapije, ali ne zato sto deca zele da ga maze, vec zato sto zivi da izicka Smoki i po koji cips. Postoji neka klincurlija koju voli, dali mu neke grickalice, ili ne ( Prepoznaje se to, po lavezu...) I, tako, sedim ti ja u p'o moje Marakane, misli mi odlutale na Zakintu ( Nemoj, timo, vise forum Rammstein-om da gnjavis...), kad, zalaja ova moja ljubav kao da se nekome raduje - znatizelja mi digla dupe, da vidim kome! Otvaram kapiju - ma ni na kraj pameti - kad ono, ujkin malac preskocio metar njihove i landara onim pendrekom na mom prelazu.
 2. Cime li kupujete, prve dve ulice, koje su na "2 metra od deponije", da cute ovo gusenje zapaljenom plastikom, kad ja jedva na kilometar i kusur disem? Sram vas bilo, dzukele!
 3. I need to buy A Dictaphone which won't dictate my narrative... PS. Try to install one!
 4. Naravucijenije... Bez, *"Mirka", od sad, timO ni u radnu na cosku! Gde pickaraju bakutu u devetoj deceniji sto je zaboravila zasto je u radnji, a kamoLi sto ne nosi masku, a cute kad ja treba nekulture da ispravljam * PS. Sto je u citavoj prici najgore - dobro isao sam po jos piva - ja se izvinjavam osoblju iz druge smene, zato sto sam bio glasan u prvoj smeni... (?!)
 5. Stojim, na metar iza sledeceg na kasi, jer ne mogu da ispostujem pravilo od 2 metra - zavrsio bih u magacinu - kad ulete lokalni frajer, sa sve necijim detetom i puf neke cipsove na traku do kase. Jos mi, kao virtulno baca kosku, tipa " Si vid'o, matori, kako sam uleteo pre tebe - baci je..." WTF?! Priznajem, skroz sam pogresio sto sam puk'o i ispickarao ga, iako mi je krajnje nadobudno rekao: "Ti si bio preko." WTF?! Again... Sta to, uopste znaci, konju jedan? Da preko reda treba da te pustim, zato sto "sam ja bio preko", pa kultura nalaze, da majmune "preko veze" uz lakat treba da pustam... Ne razumem, objasni mi - konju dva!
 6. @Squabbit Tebi ce, kicma da strada, ali ne zato sto pises veliko T, vec zato sto su ljudi nekulturni - an zeneral!
 7. Is this New York, Or is it Atlanta?
×
×
 • Create New...