Barkley#34 Posted Saturday at 11:44 AM Posted Saturday at 11:44 AM 4 hours ago, Volter said: Meni je raspoloženje sve bolje kako se leto bliži kraju, evo dolazi avgust, dan se smanjuje i polako dolazi jesen kada se pripremamo za završni udarac diktatoru. Da nema poslednjih nekoliko reči riportovao bih te. 1
BojanaCZV Posted Saturday at 08:53 PM Posted Saturday at 08:53 PM Nešto mi celo ovo leto ide sa ovom pesmom 🫠 Mila moja Radostiiiiii ♥️
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 11:16 PM Posted Saturday at 11:16 PM Naravno, dodjoh do pesme zbog YOUSUKEa, but still
uvrnuto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 7/26/2025 at 8:25 AM, Barkley#34 said: Pazi, nisam lud za 45 stepeni ali to i dalje podnosim lakše od većine, čini mi se. Baš htedoh pomenuti kako ljudi odmah misle na ekstremne toplote, a kad se misli na zimu onda na snežnu idilu i pucketanje drveta iz ložišta. Važi... 😄 U povratku sa kupanja naletoh na jedan nesvakidašni prizor, bar ne da sam ga ja do sad video, a prilično primećujem rode. 1
Kenozoik Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 30 minutes ago, uvrnuto said: prilično primećujem rode. Ti li si, Milenko? 🙂 2
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, uvrnuto said: Baš htedoh pomenuti kako ljudi odmah misle na ekstremne toplote, a kad se misli na zimu onda na snežnu idilu i pucketanje drveta iz ložišta. Važi... 😄 U povratku sa kupanja naletoh na jedan nesvakidašni prizor, bar ne da sam ga ja do sad video, a prilično primećujem rode. Koliko li je ovaj dece poručio 1 6
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 hours ago, uvrnuto said: Baš htedoh pomenuti kako ljudi odmah misle na ekstremne toplote, a kad se misli na zimu onda na snežnu idilu i pucketanje drveta iz ložišta. Važi... 😄 Znači i ti si letoljub Razmilsliću da tebe i Barklija stavim na ignor listu.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Volter said: Znači i ti si letoljub Razmilsliću da tebe i Barklija stavim na ignor listu. He he nemoj da dodjes na uvrnutovu listu nece ti se dopasti! Spoiler He he 1 1
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Još jedan anti-letnji tip ovde. Ne samo da me leto i vrućine neviđeno smaraju, nego stalno osećam neku presiju leti, kao mora se ovo, mora se ono, a tu svakako spada i spaljivanje para na more i ostalo. 1
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ^ Još jedan mrzim more lik, pobegao je čak u Češku. Najbitnije kod leta je da niste na asfaltu ili betončini. Niti u Vojvodini. Znači može more može planina (bojle more). Zimi važi isto, bonus poeni ako ima ko da vam očisti sneg.
Knipex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo more, and nothing else matters. Ako sve bude kako planiram jednog dana ću živeti na moru, barem pola godine.
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Smrtokapa said: ^ Još jedan mrzim more lik, pobegao je čak u Češku. Najbitnije kod leta je da niste na asfaltu ili betončini. Niti u Vojvodini. Znači može more može planina (bojle more). Zimi važi isto, bonus poeni ako ima ko da vam očisti sneg. Austrija nije bila dovoljno daleka od mora 😄 Ja more priznajem samo u januaru. Leti treba da se ide u mesta na severu gde je 25 stepeni a ne 35
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Nicklord said: More je overrated 😄 Posle ovoga vise ne mozemo biti onlajn drugari. Preko nekih stvari jednostavno covek ne moze da predje... 1
Recommended Posts