Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Volter said:

Meni je raspoloženje sve bolje kako se leto bliži kraju, evo dolazi avgust, dan se smanjuje i polako dolazi jesen kada se pripremamo za završni udarac diktatoru. :smiley53:

Da nema poslednjih nekoliko reči riportovao bih te. :classic_tongue:

• Thanks 1
Posted
On 7/26/2025 at 8:25 AM, Barkley#34 said:

Pazi, nisam lud za 45 stepeni ali to i dalje podnosim lakše od većine, čini mi se.

Baš htedoh pomenuti kako ljudi odmah misle na ekstremne toplote, a kad se misli na zimu onda na snežnu idilu i pucketanje drveta iz ložišta.

Važi... 😄

U povratku sa kupanja naletoh na jedan nesvakidašni prizor, bar ne da sam ga ja do sad video, a prilično primećujem rode.

IMG-20250726-WA0003.jpg

• Love 1
Posted
11 hours ago, uvrnuto said:

Baš htedoh pomenuti kako ljudi odmah misle na ekstremne toplote, a kad se misli na zimu onda na snežnu idilu i pucketanje drveta iz ložišta.

Važi... 😄

U povratku sa kupanja naletoh na jedan nesvakidašni prizor, bar ne da sam ga ja do sad video, a prilično primećujem rode.

IMG-20250726-WA0003.jpg

Koliko li je ovaj dece poručio :default_coffee:

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
11 hours ago, uvrnuto said:

Važi... 😄

Znači i ti si letoljub :smiley13: Razmilsliću da tebe i Barklija stavim na ignor listu. :smiley53:

Posted
10 minutes ago, Volter said:

Znači i ti si letoljub :smiley13: Razmilsliću da tebe i Barklija stavim na ignor listu. :smiley53:

He he nemoj da dodjes na uvrnutovu listu nece ti  se dopasti! 

Spoiler

He he

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Još jedan anti-letnji tip ovde. Ne samo da me leto i vrućine neviđeno smaraju, nego stalno osećam neku presiju leti, kao mora se ovo, mora se ono, a tu svakako spada i spaljivanje para na more i ostalo. 

• Thanks 1
Posted

^ Još jedan mrzim more lik, pobegao je čak u Češku.

Najbitnije kod leta je da niste na asfaltu ili betončini. Niti u Vojvodini. Znači može more može planina (bojle more).

Zimi važi isto, bonus poeni ako ima ko da vam očisti sneg.