Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Ljudi su skroz prsli, moguće je i da je lik bio u fazonu daj da samo ukradem ovo parče, pa krenuo što brže da to obavi da se ne izlaže predugo riziku od sudara... Nekako mi ne ide priča o kurčenju 50godišnjaka u Puntu. Užasna tragedija, svakako, za ženu u Hjundaiju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, uini said:

vidiš da lučifer piše o nekom death wish kurčenju

Sumnjam da je to (TikTok) jer su ovo ipak stariji ljudi, taj ima 53 godine valjda. Pre ce biti alkohol, narkotici ili jednostavno drastican manjak intelekta... ili sve to u kombinaciji. 

 

Nesrecna okolnost je sto je ovaj beli automobil izlazio iz krivine i Punto mu je bio zaklonjen vozilom ispred koje je po izlasku iz krivine krenuo da obilazi i otisao u traku za preticanje (da, trake se razlikuju, desna je "vozna", a leva je "preticajna"). 

 

Juce sam isao autoputem, vuce auto, ni ne primetim da sam prekoracio ogranicenje. A non stop vozim levom trakom jer desna obicno bude losijeg kvaliteta i ne cima mi se se stalno setam levo-desno i preticem. Znam, kretenski. Ali pratim da li nailazi neko brzi da se sklonim. I jos ako stavim na tempomat, fokus na desavanja bas opada... i onda se mislim, kako i meni moze neki kreten ovako da se nadje. 😕 

Link to comment
Share on other sites

Ako izuzmemo kurčenje i pijanstvo, meni je jasno kako može da se desi da uđeš u pogrešnu stranu "deteline" za uključenje na auto-put, trenutak nepažnje i eto tebe u suprotnom smeru. Glupo ali ima svakakvih. Zato su po inostranstvu i postavili one velike žute table sa upozorenjem da si u suprotnom smeru. Ali mi nije jasan sam momenat uključenja, jer valjda gledaš da li neko nailazi kad se uključuješ, plus drugačija pozicija traka, odmah bi video da si u frci i da se odmah skloniš.

18 minutes ago, Kooineeperk said:

Nesrecna okolnost je sto je ovaj beli automobil izlazio iz krivine i Punto mu je bio zaklonjen vozilom ispred koje je po izlasku iz krivine krenuo da obilazi

Isto sam pomislio, baš bezveze trenutak za belog. A isto sam se i setio svih situacija kad sam tako preticao u krivini na AP i stresao sam se.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Barkley#34 said:

Ali mi nije jasan sam momenat uključenja, jer valjda gledaš da li neko nailazi kad se uključuješ, plus drugačija pozicija traka, odmah bi video da si u frci i da se odmah skloniš.

Ovo, nailaziš na autoput i vidiš da se uključuješ sa leve strane... Svako ko je makar jednom u životu vozio autoputem morao bi da shvati da nešto nije kako treba.

 

Quote

A isto sam se i setio svih situacija kad sam tako preticao u krivini na AP i stresao sam se.

Ne znam, ovo je baš loša sreća, šanse da ti se ovo dogode su toliko male... Veća je mogućnost da stradaš kao pešak na ulici tako što će ti nešto pasti sa prozora na glavu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...