Wingwalker Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Nemojte mi Lesora na oči čak ni u vašem dresu. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 57 minutes ago, Alek The Great said: 5 minutes ago, Luchifer89 said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Znaci, pilicarimo za osetljivom pozicijom? Williams im skup? More nek jedu ono sto se ne jede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 51 minutes ago, Wingwalker said: Nemojte mi Lesora na oči čak ni u vašem dresu. Neki rekoše da vam je bio dobar u EL. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) 9 hours ago, Luchifer89 said: 10 hours ago, Krava kaze mu said: Lovernj je vas Teodosic Jedino ako ste vi FMP 'you can call me dad'🙃 Edited July 13, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 Preljepo... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Kako prigodno... dok ne dokaže suprotno, za mene je dvojka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Realno, ja za sad ne bih dovodio nikog jer postoji velika vjerovatnoća da se takmičenja ne nastave na jesen. Kad/ako bude izvjestan početak onda dopuniti roster a sad raditi sa ovim što imamo. Vidjećemo šta će biti sa NBA i kako će se završiti njihova sezona, to bi bio neki dobar pokazatelj šta nas čeka na jesen. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 5 hours ago, Stiletto said: Kako prigodno... dok ne dokaže suprotno, za mene je dvojka. Kladim se da je na broju insistirao Ostoja "jos uvek ga merimo za Korija" Mijailovic. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Ljudi, ljudi, vratia se darkopfc. To je veća vest od svakog potencijalnog pojačanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 14 hours ago, Barkley#34 said: Neki rekoše da vam je bio dobar u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) Ne mora se baš na svaki post odgovarati, naročito ako se nema šta reći. Mislio sam napisati ako se nema šta pametno reći, ali onda većina ovde ne bi ni slova napisala. Edited July 13, 2020 by Ne sam Safete 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 18 hours ago, Jakob Aman said: Zapelo sa Vilijamsom, očekivano. Vredi, skup. Nama će neko ko i ne igra u poslednje vreme (Meklin) ili slično. Ali ovo mi je omiljeno... Traži se Vilijams koji je znao i po 30p da da u EC, a alternativa je igrač koji da je 3p po meču. Lesor mi je loš izbor, ali nije da smatram da je baš toliko nesposoban kao što komšije pričaju. Jednostavno, sa njime i Mozlijem bi ostali bez bilo kakve igre na niskom postu, što je veliki problem po meni. Vrlo verovatno da bih radije probao popraviti neku olupinu tipa Meklin, čak i samo godinu dana nakon Arta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 A šta ti misliš o Dangubi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Cirbes otišao u Emirate. Definitivno nam preostaje jedino Lesor. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Valjao bi nam Lesor radi komunikacije sa @uini 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 4 hours ago, K.Dot said: Ljudi, ljudi, vratia se darkopfc. To je veća vest od svakog potencijalnog pojačanja. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 4 hours ago, K.Dot said: Ljudi, ljudi, vratia se darkopfc. To je veća vest od svakog potencijalnog pojačanja. Jos i Sirmium da se vrati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Koji Williams, ima ih trojica u EC? Alan Williams Johnathan Williams Devin Williams Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Koji Williams, ima ih trojica u EC? Alan Williams Johnathan Williams Devin Williams Treći. Devin.Izgleda da definitivno jurimo nekog “evroiskusnog” i da se ne razmatraju neki od preko bare poput Lendejla onomad.Hamilton i Džekiri su očigledno bili nerealni jer su dostigli EL nivo. Onaj Senegalac ode u Cedevitu. Ima li šta još zanimljivo iz EK i FIBA LŠ od prošle sezone? Ili neki EL centar koji je u padu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Ima, Vlade Stimac. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Kako je krenuo downtrend sa imenima, ne gine nam Gagic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) 1 hour ago, pendulum said: Treći. Devin. Izgleda da definitivno jurimo nekog “evroiskusnog” i da se ne razmatraju neki od preko bare poput Lendejla onomad. Hamilton i Džekiri su očigledno bili nerealni jer su dostigli EL nivo. Onaj Senegalac ode u Cedevitu. Ima li šta još zanimljivo iz EK i FIBA LŠ od prošle sezone? Ili neki EL centar koji je u padu? Tanko skroz u EK, ali bi izdvojio sledeće koji mi se čine zanimljivim: Jerry Butsiele iz Limoza, veoma snažan i odličan na skoku pod oba kosa, centarska tehnika upitna. Erik Buckner iz Monaka, odličan u svim segmentima igre,mene čudi da nije u nekoj EL ekipi. Martynas Echodas iz Rytasa, izuzetno mobilan centar, lepo se odmota iz pika, odličan u tranziciji, izuzetan u skoku pod oba kosa i prilično atraktivno zna da zakuca. On će sigurno u EL. Recimo Alen Omic je meni isto okej sa svim svojim manama. Finu sezonu je odigrao i Muhsin Yasar (bio back up Williamsu) iz Tofasa. Edited July 13, 2020 by propolis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Ovog Ehodasa smo već dovodili kad je Mekadu došao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) 39 minutes ago, propolis said: Erik Buckner iz Monaka, odličan u svim segmentima igre,mene čudi da nije u nekoj EL ekipi. https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/news/i/af9lxhbmtob8a9pb/buckner-mosley-fight-for-field-goal-mark Mislim da sam već kačio, analiza njega i Mozlija. A sad me SoG podseti, moguće da se i pominjao kad smo otpustili Parahovskog. Edited July 13, 2020 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts