Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
9 hours ago, Luchifer89 said:
10 hours ago, Krava kaze mu said:
Lovernj je vas Teodosic emoji1.png

Jedino ako ste vi FMP

'you can call me dad'🙃

Edited by Krava kaze mu
Posted

Realno, ja za sad ne bih dovodio nikog jer postoji velika vjerovatnoća da se takmičenja ne nastave na jesen. Kad/ako bude izvjestan početak onda dopuniti roster a sad raditi sa ovim što imamo. 

Vidjećemo šta će biti sa NBA i kako će se završiti njihova sezona, to bi bio neki dobar pokazatelj šta nas čeka na jesen.

• Like 9
Posted
5 hours ago, Stiletto said:

Kako prigodno... dok ne dokaže suprotno, za mene je dvojka.

Kladim se da je na broju insistirao Ostoja "jos uvek ga merimo za Korija" Mijailovic.

• Ha-ha 5
Posted (edited)

Ne mora se baš na svaki post odgovarati, naročito ako se nema šta reći. 

Mislio sam napisati ako se nema šta pametno reći, ali onda većina ovde ne bi ni slova napisala. 

Edited by Ne sam Safete
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
18 hours ago, Jakob Aman said:

Zapelo sa Vilijamsom, očekivano. Vredi, skup. Nama će neko ko i ne igra u poslednje vreme (Meklin) ili slično. 

Ali ovo mi je omiljeno...  Traži se Vilijams koji je znao i po 30p da da u EC, a alternativa je igrač koji da je 3p po meču. 

Lesor mi je loš izbor, ali nije da smatram da je baš toliko nesposoban kao što komšije pričaju. Jednostavno, sa njime i Mozlijem bi ostali bez bilo kakve igre na niskom postu, što je veliki problem po meni. Vrlo verovatno da bih radije probao popraviti neku olupinu tipa Meklin, čak i samo godinu dana nakon Arta.

• Like 2
Posted
Koji Williams, ima ih trojica u EC?

Alan Williams

Johnathan Williams

Devin Williams

Treći. Devin.

Izgleda da definitivno jurimo nekog “evroiskusnog” i da se ne razmatraju neki od preko bare poput Lendejla onomad.

Hamilton i Džekiri su očigledno bili nerealni jer su dostigli EL nivo. Onaj Senegalac ode u Cedevitu. Ima li šta još zanimljivo iz EK i FIBA LŠ od prošle sezone? Ili neki EL centar koji je u padu?
  • Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, pendulum said:

Treći. Devin.

Izgleda da definitivno jurimo nekog “evroiskusnog” i da se ne razmatraju neki od preko bare poput Lendejla onomad.

Hamilton i Džekiri su očigledno bili nerealni jer su dostigli EL nivo. Onaj Senegalac ode u Cedevitu. Ima li šta još zanimljivo iz EK i FIBA LŠ od prošle sezone? Ili neki EL centar koji je u padu?

Tanko skroz u EK, ali bi izdvojio sledeće koji mi se čine zanimljivim:

Jerry Butsiele iz Limoza, veoma snažan i odličan na skoku pod oba kosa, centarska tehnika upitna. 

Erik Buckner iz Monaka, odličan u svim segmentima igre,mene čudi da nije u nekoj EL ekipi. 

Martynas Echodas iz Rytasa, izuzetno mobilan centar, lepo se odmota iz pika, odličan u tranziciji, izuzetan u skoku pod oba kosa i prilično atraktivno zna da zakuca. On će sigurno u EL. 

Recimo Alen Omic je meni isto okej sa svim svojim manama. 

Finu sezonu je odigrao i Muhsin Yasar (bio back up Williamsu) iz Tofasa. 

Edited by propolis
  • Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...