Son_of_a_gun Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Bek 205, centar 203. Ko će nas skautirati ove godine... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) I ja sam uvijek gotivio Peinersa. Jebe ga nedostatak suta, ali najjaci basketaski smek u Evropi u posljednjih 10-15 godina. Ko voli kosarku mora ga gotiviti. Drago mi je sto je dosao u ABA. Uzdravlje. Edited July 22, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 55% iz igre u EL nije loše.Mislio sam da je imao više asistencija.Mislim da će mu prijati manje utakmica u EC, 22-23 taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ostoja zasluzio transparent [emoji1] Bas ga obozavam, nesrazmerno kvalitetu, ali konacno 1 bas pravi kosarkas u timu. Ostoja care,kupi nam jaguare! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ja se ponadao da je bio sa Milenkom u PAOKu, sad sam malo razocaran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Apropo ovog Mozlija ne znam sta bih rekao. Slazem se sa realnim, daleko je taj cv od ohrabrujuceg. A nije ni da su igraci koji su zarili po italijanskoj ligi zadnjih godina uspjevali da pokazu nesto posebno na drugim mjestima. Recimo Saton, pa ni onaj njegov parnjak iz Trenta. Cak im je MVP lige zavrsio negdje u Gazijentepu ili tako nekom osrednjem turskom timu. Sa druge strane jasno je da je to izbor Trinkijerija, nije Silobad ili Tosa sigurno skautirao. A Trinkijeri ima slifa za te stvari i treba mi vjerovati. U svakom slucaju djeluje da slijedi potpuna rekonstrukcija tima. S te strane meni je zao sto je Marinkovic platio ceh, uvijek sam cijenio nacin na koji igra. Dobro, ne i ponasanje, ali prosto igrao je onako kako bi bek trebao da igra, jos da je imao konstantu bio bi ubica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 47 minutes ago, nlavrnja said: Ostoja zasluzio transparent 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Opaaa Peiners, zaista mnogo gotivan košarkaš. Dobrodošao. :)Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ja nesto nisam video da je bilo zvanicno za Mozlija.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ostoja zasluzio transparent 18 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Jedino mi upada u oči da ovaj ima sve prste, mogao bi Gangula da ga povede kad bude stranka ponovo sjekla neka stabla po gradu... :blush: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Cestitam i Brajanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Au, Dunston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Eliyah. Ne vjerujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Nije Elajdža potpisao, mada sad kad je izašlo pitanje je i da li će. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Jesam li ja dobro izbrojao ili ćemo imati jedno 17 stranaca u timu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Sredice im Ostoja papire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Prekucaće im i godište, otići će mlađi nego što su došli. :) 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 13 hours ago, realno *w said: To je bar najmanji problem. Cilj je da se igra plejof ABA lige, prođe drugu/treću rundu ECa i to je to. Nadam se da će Pecarski dobiti neke fine minute, pozajmica Uroša mi se sviđa, ali neću mu biti tamo loše uopšte. U taj "koncept razvijamo mlade" verujem kada je klub u stanju da dovede 4-5 vrhunskih talenata, da ih drži par godina i onda dočeka da im sa recimo 21-22 godine da ključeve ekipe, kao što je bilo 13e recimo. Sa 2-3 talenata koji su u stadijumu "samo da ne useru previše kad uđu", takva "strategija" može da bude samo uvod u blamiranje koje ni tim klincima ne može puno toga dobrog da donese. Ako potpise i Elajah, jasno je da su ambicije mnogo vece, pa bi bilo ok da se prestane sad cilj je samo plej of gde ste dosli i prosle sezone sa slabijim timom i ispali u majstorici. Sada sa Trinkijerijem koji sam formira tim i sa ovoliko vrlo dobrih stranaca i Gordicem kao neko ko je iskusan Aba ligaski igrac jasno je koje su ambcije, kad Olimpija i Igokea najavljuju borbu za plej of, onda je cilj titula, uostalom trener stranac se ne dovodi da bude 4 ili treci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 20 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: uostalom trener stranac se ne dovodi da bude 4 ili treci. obzirom da priča srpsko-hrvatsko-crnogorski, mislim da je okej da bude drugi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Bryant potpisao za Makabi.Toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Ovaj Bryant je jedno 18ti igrac koga smo doveli 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 A za sad su došla dvojica za koje se nije ništa čulo dok nisu potpisali. Kakav Bryant nem od teg posla niš’. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 43 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Ako potpise i Elajah, jasno je da su ambicije mnogo vece, pa bi bilo ok da se prestane sad cilj je samo plej of gde ste dosli i prosle sezone sa slabijim timom i ispali u majstorici. Sada sa Trinkijerijem koji sam formira tim i sa ovoliko vrlo dobrih stranaca i Gordicem kao neko ko je iskusan Aba ligaski igrac jasno je koje su ambcije, kad Olimpija i Igokea najavljuju borbu za plej of, onda je cilj titula, uostalom trener stranac se ne dovodi da bude 4 ili treci. Ma daj, kakve veze ima nacionalnost trenera sa bilo čime? Neuporedivo više logike ima da se kaže "ne dovodiš igrača iz italijanske druge lige da napadneš titulu", nego ovo što si ti napisao. Ok, opet kažem - sačekaću da se formira ekipa, ali početak ne obećava previše. Osnovica je skoro pa jadna, a većina imena koja se spominju su teški mediokriteti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts