Jump to content

Hamilton

Član foruma
  • Posts

    1,678
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hamilton

  1. Hehe, dzaba se trudis, teskoe happy, balkan info, rt, morod mozgovima da procesuiraju napisano.
  2. Hamilton

    Bliski Istok

    Nemam problem sa tim. Samo po slovu zakona i ovaj svet ce biti bolje mesto za sve. Kao sto ce biti i kad ne bude hamasovaca uskoro i orkova iz istocnog mordora.
  3. Hamilton

    Bliski Istok

    Nema sta, ovo je bas analiticno i inteligentno receno. Takoe to kad se iz podruma loptaši popnu na više spratove.
  4. auuu pa to onda vise nije 6d sah kako sam ja mislio, to je visa dimenzija, najmanje 9d sah jebotee. stvarno e, posaljes 60 krntija i 400 vojnika na kijev da se cela ukrajina “bakce” njima dok na jugu pozobas teritorije koliko ti volja sa 4 haubice i dve konjske zaprege i lovackim drustvom iz belgoroda. Nato je kurac za ove genije!!!!!!1
  5. Uh video sam dva videa i jednu fotografiju: 1. Video kako pucaju i kako kolju jednog lika; 2. Video kako jednom teroristi seku uvo i guraju mu u usta da pojede i 3. Sliku teroriste kome su na grnitalije zakacili zice i povezali sa strujom i…. Haos.
  6. Dakle, nece ti niko govoriti otvoreno o mitomaniji ali bracala drungarija “zna” da prosecni xy gaji mitomaniju. Hahaha, kako su dobre te vaše trave. Vasa te besplatno skoluje danas ali jebiga, ne ulazi, ne dobacujes.
  7. Ako moze s tim u vezi jedno pitanje: kako to da stotine tenkova, hiljade ljudi, kamiona, artiljerije, mehanizacije i ostale ork opreme nije uspelo da umarsira u Kijev? I to jos uleteli iz belorusije, iza ledja sto bi se reklo. Zasto se nije dogodilo?
  8. Ma sve ok, bices bolje kad orci zauzmu neko sravnjeno selo nakon 3 meseca napadanja. Ajde, nije sce tako crno.
  9. Hahaha, sta je Pangea druze, ne prijaju ti vesti ovog jutra? 🤣 Hahahahaah kako post odise nezadovoljstvom i razocarenjem. Polako Pangeice, navikavaj se, bice toga jos, slava Ukrajini.
  10. Pa moze kad decko mudžeka nema veze o cemu prica. Kod takvih moze sve.
  11. Lepo bome. Rokaj snimaj!!
  12. Ovaj se oznojio nije a otpevao mu uspavanku. Hahahaha, najbolji sportista danasnjice. This aged like milk.
  13. Neutralci na godisnjem odmoru.
  14. Tooo! Dajte jos mosta, hajde, mooost!
  15. Ne bih usao u te sklopocije da mi neko puskom tera. Ti leteci kovcezi su samo za orke.
  16. Hamilton

    Bliski Istok

    O da, unistice se na ovaj nacin. Nema stajanja!
  17. Hamilton

    Bliski Istok

    Kakav crni genocid?! Hahaha kakva klasika naricanje.
  18. Moji klijenti zamalo pretekli, juce se slavilo sto nisu izvuceni iz sesira 🙂 Inace, nemanu veze sa vojnom industrijom ali izvoze cca 80% robe za Russiju (visoka tehnologija, kompleksne masine) ali oni to rade vec 16-17 godina, ne od pre dve godine. Medjutim, neki novinari piskarali u nemackoj o njima, kao i jedne novine u russiji 🙂 Od pobrojanih, ima i peraca para ali bome i kontroverznih izvoznika.
  19. Cek cek brate kako kupuju od drugih, pa zar ovo za njih nije okrsaj u skolskom dvoristu, incidentčić, ratčić? Ma samo polivaj po mordoru, udri orke pa makar praznim akumulatorom po glavi.
  20. Steta. Velika steta. Ja ne mislim da je on za penziju, i dalje je velika klasa.
  21. Na to sam i mislio naravno. Ja ih zovem neutralci.
×
×
  • Create New...