Kronostime Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 minute ago, urosg3 said: Razumem druže Kapetane. Služimo narodu! Predlozi jos par odavde - treba nam posada za radiorelejnu medjustanicu, 5 ukupno. Koga vodimo na planinu, logorovanje i "ratne zadatke"?
urosg3 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Predlozi jos par odavde - treba nam posada za radiorelejnu medjustanicu, 5 ukupno. Koga vodimo na planinu, logorovanje i "ratne zadatke"? @Tomiprunet da nam korona ne može ništa 🙂 @RatzenStadt da mu opravimo auto da bude par dana ispravan@DJORDJE jer nas trpi ovakve na temi@JohnnyDragon eto tako...@Neme da pazi na red i poredak Ima ovde ekipe ihaa 2 1
Kronostime Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 20 minutes ago, urosg3 said: @Tomiprunet da nam korona ne može ništa 🙂 @RatzenStadt da mu opravimo auto da bude par dana ispravan@DJORDJE jer nas trpi ovakve na temi@JohnnyDragon eto tako...@Neme da pazi na red i poredak Ima ovde ekipe ihaa Na ovaj spisak i ja i @Neme odstreljujemo prvu postavu, prijavljujemo gubitke u borbi i trazimo popunu: @de Havilland Mosquito treba nam znanje a i Hercegovac u ekipi @John Dies at the End Treba nam sofer @Constantin Da drzi sofera na oku, a i da ga resetuje povremeno. 2 1
Kronostime Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Moj resor je lov i bilje u prirodi, a i prezivljavanje u istoj - posada bi morala da bira izmedju tvog i mog ulova: riba, rakovi... ili pecurke, divlje zacinsko bilje, jestivo bilje...
urosg3 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 19 minutes ago, Kronostime said: @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Moj resor je lov i bilje u prirodi, a i prezivljavanje u istoj - posada bi morala da bira izmedju tvog i mog ulova: riba, rakovi... ili pecurke, divlje zacinsko bilje, jestivo bilje... Nama vezistima pripada neslavna uloga u svim ratovima, vazda nahebemo kad neki baja nogom pukne vrata i avaj - jednim rafalom nas pobije sa leđa dok mi pokušavamo da održimo kakvo takvo stanje sistema veze da podsećamo na organizovanu vojsku... I zabole tog baju stojko koliko smo mi muke videli da taj centar veze uopšte radi, ode on do kraja filma nas se retko ko i seća... elem, mene zadnjih 45 dana JNA zapalo da budem mornar vezista, duga priča ali kapetan istog plovila me mrtav ladan obučavao da, ako i kad tonemo ja (baš od svih ljudi na planeti) treba "dok mi voda ne dođe do guše" da kucam SOS (dobro to se drugačije zvalo ali jelte "vojna tajna - strogo poverljivo") i da, ako treba da sa brodom potonem. I eto oni plivaju u svetlu budućnost a ti se Muzafere kuckaj na Morzeu. p.s. nije vojna tajna nego sam zaboravio krečana koji beše signal uz širinu i dužinu, ali tajni da neprijatelj ne sazna da nas potpio, o bože kao da je neprijatelj lud... 3
Lobotomija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 45 minutes ago, Kronostime said: @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Zaboravih da ufotkam danas, nahvatao neke skuše i par gofića. Sutra ću opet da idem ali ću da slikam. 1
JohnnyDragon Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 1
Koca Popovic Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 hours ago, Neme said: Zaboravih da ufotkam danas, nahvatao neke skuše i par gofića. Sutra ću opet da idem ali ću da slikam. A da pitam sta su gofici?☺️
Kronostime Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 hours ago, JohnnyDragon said: @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 1
DJORDJE Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 3 hours ago, koca popovic said: A da pitam sta su gofici?☺️ ma to @Neme "vata" na Dunavu kao Zika zubatac. 1
Kronostime Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 10 minutes ago, DJORDJE said: ma to @Neme "vata" na Dunavu kao Zika zubatac.
Lobotomija Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 4 hours ago, koca popovic said: A da pitam sta su gofici?☺️ Kad gofić poraste preko 2kg, postaje gof. 2
Constantin Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Constantin[/mention] Da drzi sofera na oku, a i da ga resetuje povremeno.Ja mu dodjem nekakav sekjuriti ?Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
urosg3 Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 16 minutes ago, Constantin said: Ja mu dodjem nekakav sekjuriti ? Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Više neki sensus communis tako je zvučalo 🙂
Constantin Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Više neki sensus communis tako je zvučalo [emoji846]Pa to...[emoji41]Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 1
urosg3 Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 14 hours ago, JohnnyDragon said: @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 Jesi u VG zatekao Špenglera ili je on bio pre tvog vakta?
JohnnyDragon Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 hours ago, urosg3 said: Jesi u VG zatekao Špenglera ili je on bio pre tvog vakta? Nisam ga zatekao ali sam čuo 😂
urosg3 Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 31 minutes ago, JohnnyDragon said: Nisam ga zatekao ali sam čuo 😂 A moj komšija, pokojni. Strah i trepet kao razredni 🙂
Recommended Posts