Jump to content

Tomiprunet

Član foruma
  • Posts

    5,370
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,032 profile views

Tomiprunet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4k

Reputation

  1. Bas glupost za sta ste banovali majstora. Ne vidim uopste u cemu je problem to sto je napisao. Znaci ipak se odobrava nacizam kad sluzi u borbi za demokratiju. Meni je to saznanje mnogo gore od toga sto ste prepisali Majstoru za trajni ban. Da sam ja moderator ovde, sve bih vas trajno banovao zbog podrzavanja nacizma.
  2. Od danas maske ne moraju u zatvorenim prostirima u Fracuskoj. Isao sam u veliki supermarket, usao sa maskom, ali prodavci u okolnim buticima kao i osoblje sto radi u supermarketu niko ne nosi maske. Skinuo sam svoju, kao i mnogi drugi koji su usli sa maskom . Bilo je onih koji su i dalje nosili masku.
  3. Brat i sestra, Sibirske macke. I moj ljubimac, Macak iz azila 13 godina star, malo je ljubomoran na ovu decurliju, jer su neumorni 😄
  4. Napisao sam gore, odes na mesto gde primas vakcine, i kazes dobar dan ja sam dosla po 4 dozu.
  5. Meni je glupo to ismevanje nastupa Konstrakte.
  6. Meni su za trecu dozu poslali sms , trebalo je da je primim krajem Novembra ( nisam bio u mogucnosti ), pa sam krajem Januara otisao u novu opstinu u Subotici gde se daju vakcine, i primio trecu dozu. Kazu da se za Fajzer ne moras prijaviti dok za modernu je trebala prijava i onda dok se nakupi potreban broj zainteresovanih za nju jave kad da dodjes.
  7. Vrse se donacije Ukrajini u kriptovalutama. Pored toga rusija ih koristi za svoje potrebe sad kad su ih izbacili iz swifta. Francuska je prihvatila BTC,... i tako te neke vesti iz poslednjih dana.
  8. Sta ja imam od tog sto njih guze
  9. I mene boli njeznik sto se EU nervira oko Srbije. 😄 edit: idu vesti po FR da im Zelenski ide na onu stvar 😄
  10. Ja sam bio u CVOJ u kasarni Rakovica 95/96. Nisu me zvali u rezervu nikad posle vojske. Moguce jer smo ja i jos jedan prijatelj, tj on je radio program za podatke za kasarnu, a ja sam mu dao ideju da ubaci crva koji ce te podatke unistiti posle 3 meseca kad mi odsluzimo vojni rok 😄
  11. Kako obrcu na svoju stranu. Majstori manipulacija medijskih.
  12. Mnogi su ovde pisali da treba da se preoru (vojno)neke drzave, medju njima i Srbija. Tako da zbog takvih upisao kao i ovog sto se desava preko socijalbih mreza svet nije nista bolje zasluzio. Totalne budale odlucuju sta je dobro a sta ne. I tebi da napisem da i sebe i sve moje najmilije ubrajam u taj svet. Edit: ako ti je bolje, ne mora nuklearni rat, ali jedan meteor kao u filmu dont look up
  13. I u Subotici ce biti fabrika litijumskih baterija. https://www.subotica.com/vesti/nova-fabrika-litijum-jonskih-baterija-u-subotici-ne-zavisi-od-rudnika-jadar-id43126.html
  14. Neki zaobilaze sankcije kupovinom energenata iz rusije uz pomoc stranih banaka. Neki lete za Moskvu uz pomoc air srbije.
  15. Mozda je najbolje uzeti Lenovo, kod njih se najlakse menja SSD i DDR memorija. Ne znam sta da mislim o ovim novim Laptopovima. Ja imam macbook pro 13 iz late 2013. 8gb ram 256gb ssd iris graficka kartica. i jos odlicno radi, baterija drzi oko 4h. Prijatelj je za to vreme promenio jedan HP, jedan Qompac, i evo sad koristi Lenovo, stim da sam mu obican hdd zamenio za ssd. Mozda je ipak najbolje resenje naci neki apple macbook air ili kako se vec zove, pa moze i macbook pro par godina star ali u odlicnom stanju za te pare, nego kupiti novi windows lap top.
×
×
  • Create New...