Jump to content

DJORDJE

Član foruma
 • Content Count

  1,894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,246 Excellent

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. Najcesce kada krene prica oko toga ja njima objasnjavam da vredi pogledati, ne mislim na Bal na vodi, vec filmove tipa Africka kraljica ili Gradjanin Kejn. Genercije rodjene posle 70te imaju malo interesovanja za te filmove, cast izuzetcima.
 2. E moj Milenko, svet u kojem bacuska posle tri meseca nije stigao do Knina, vec se i dalje zajebava po Donbasu zasluzuje samo pecurke.
 3. Sprouts $5.99 per pound, toliko kostaju i u januaru kada dolaze iz Cilea.
 4. DJORDJE

  Transferi $$$

  Ne pratim, a sve sto procitam u mirror grupi uzimam sa rezervom, mada veliki broj tih glasina se pokazao kao tacan. Evo sada drljaju o Lewandowskom.
 5. Ako cemo o standardima za penal onda je ovo bio ozbiljan faul ako se poredi sa onim i LS, kada je Benzema pao kao pokosen sa jos manje kontakta.
 6. Mogli bi da balansiraju i kao Ukrajina ili Moldavija? Jedini nacin da im cigla padne na glavu je ako nisu u NATO-u, jer je vise nego jasno da je za Rusiju jedino prihvatljiv beloruski model neutralnosti i to za sada. O tome odlucuju parlamenti zemalja clanica, Milanovic ukratko bulazni.
 7. A i palio na dugme kao ovi moderni automobili, dobro ne bas na dugme vec polugu.
 8. DJORDJE

  Transferi $$$

  Sudeci po tabloidima on je gotovo sigurno u Cityju, gde mu je igrao i otac.
 9. Ja bi kupio peglicu cisto za zezanje i zimsku voznju, posto bi se leti istopio motor posle 10 KM. Danas je nemoguce napraviti tako nesto pre svega zbog raznih propisa koji su na znazi. Da bi motor mogao da postigne sve Euro standarde moras da mu ubacis gomilu elektronike , a sve to podize cenu, da ne spominjem, erbag , kocnice i sve ostalo. Cak i da zanemaris sve to, takve "klot" modele od 27 konja bi kupovali ljudi od 60 godina, ovi mladji ga ne bi ni pogledali. Secam se moja peglica nije imala ni motor za pranje sofersajbne, nego rucna pumpa na tabli.
 10. Za te pare nisu uspeli da naprave ni sa obicnim motorom a ti bi jos EV.
 11. Plus klima, automatik, servo, ABS, elektricni podizaci, disk kocnice, i tako dodjes do 25K eura.
 12. Ukinuta sva ogranicenja, ali moze aviokompanija da ti trazi nesto pri povratku, zavisno od destinacije.
 13. Moskva suzama ne veruje. https://www.yahoo.com/news/sweden-finland-sign-defense-treaty-154541258.html
×
×
 • Create New...