Jump to content
Vox92.net Forum

DJORDJE

Members
 • Content Count

  573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 Excellent

Recent Profile Visitors

112 profile views
 1. Ako nije problem ima li negde na NRA sajtu taj clanak, ili je to samo proizvod praziluka?
 2. Ubi ih CIA i Vatikan, bas kao i Jugoslaviju. Doduse, ta monarhija trajala koju godinu duze...
 3. DJORDJE

  Bundesliga

  Bajern ove godine bas odresio kesu.Uzese i Kutinja.
 4. Pitam jer znam jednog nerda koji je zavrsio Harvard, prosetao po poslovima po Americi i Evropi i nigde se nije snasao.
 5. Pa uvek nadje neki Sinisa Mali. Znaci li to da su sve diplome sa BU sranje?
 6. Sumnjam ja da oni prate i domace studente. Ipak nije to kao kod Rankovica, gde se sve dozna. Podneses dokumentaciju sa molbom , a onda sledi intervju. Zar nikada nisi imala slucaj da sa nekim razgovaras i odmah vidis da je "full of"?
 7. Zato sto sa tih univerziteta izlaze lideri, a ne prosek. Neke firme nece ni razmatrati kandidata za management pozicije ako nema Ivy League diplomu.
 8. Sin mog poznanika je tri godine pokusavao da upise Brown i uvek je padao na prva dva. Na kraju je digao ruke i otisao na "normalan" univerzitet.
 9. DJORDJE

  FC Arsenal

  Ako ovako bude funkcionisala odbrana protiv recimo Cityja, dobice 5 komada u prvom poluvremenu. Zar je moguce da niko ne primecuje koliko su spori Luiz i Sokrates? Posto obojica idu u napad, katastrofalna taktika, onda je Ganduzi poslednji covek u odbrani, dok se ova dvojica lakim kasom ne vrate na svoju polovinu. Srednji red je isto bio los bez obzira sto su pojedinci imali dobre trenutke. Nema ozila, a ceo vezni red funkcionise kao Ozil.
 10. Pa na Harvard se i ne primaju asocijalni "nerdovi". Svi ti vodeci univerziteti pored ocena i uspeha na testovima gledaju i vannastavne aktivnosti, preporuke, community activity, itd. Priprema za upis na takve univerzitete pocinju jos od rodjenja, pa roditelji vode racuna da deca pored gradiva ne zanemare i te druge aktivnosti koje cesto mogu da budu presudne kod prijema.
 11. Nije debilana ako zivis u kraju gde su drzavne skole ocajne, a oboje znamo da ima takvih skola. Imas opciju da se selis u bolji school district ili da placas privatnu skolu. Neki izaberu prvu , neki drugu opciju , pod uslovom da mogu da priuste. Ucenici privatnih skola u daleko vecem broju zavrsavaju fakultete od onih u drzavnim skolama. Montessori sam navo samo kao primer privatnih skola, a postoje i daleko bolje ili skuplje.
 12. Nisu sve privatne skole jako skupe. Montessori je recimo oko $10,000 godisnje. Postoje i programi gde state dotira deo troskova, poreske olaksice. Prilicno komplikovano i zavisi od drzave u kojoj zivis. Postoji kontrola, zato se i zna za takve stvari. Sve to ispliva na povrsinu, ali prodje dosta vremena dok se otkrije.
 13. Ja sam na temi o SAD pricao o skolama u SAD, a ti uleces sa pricom o Kini. Dobro , samo nastavi.
×
×
 • Create New...