Jump to content

de Havilland Mosquito

Član foruma
 • Content Count

  4,472
 • Joined

 • Days Won

  4

de Havilland Mosquito last won the day on June 7

de Havilland Mosquito had the most liked content!

Community Reputation

5,894 Excellent

About de Havilland Mosquito

 • Rank
  Wooden Wander

Recent Profile Visitors

3,359 profile views
 1. Recimo ovaj Rus i Jean Leon Gerome da su mi se posebno dopali. edit: I da, video sam ih sve, i naravno da ih nisam baš sve zapamtio.
 2. @Marko Bez ikakve namere da bilo šta oduzmem od umetnika koje si ranije postovao, ovaj Rus od sinoć mi je ubedljivo naj naj.
 3. Stari dobri "Cheers". Odličan sticom bio. I dan danas mi se desi da pevušim naslovnu pesmicu iz te serije.
 4. DusT mi je u subskrajbovan ima jedno dve godine minimum.
 5. Naravno da sam gledao, što znači da nismo gledali istu utakmicu. Jedini penal nedosuđen je onaj VanBisake nad Součekom. A vi se pozivajte na neke sudije iz sedamdesetih i pundite sa ko zna kakvim agendama koliko god hoćete. Na snimku se lepo vidi kako se Kristina baca pre bilo kakvog kontakta. Ja shvatam da je vama u prošlosti, tokom Fergijeve ere, suđeno zilion takvih penala, pa ste navikli na to, ali to i dalje ne znači da je to stvarno penal.
 6. Čekaj stani pazi! Kako to engleske sudije nemaju pojma, neznalice, vezare itakoto a onda kad authority bias ide na tvoju vodenicu u diskusiji, onda je OK pozivati se na tamo nekog engleskog sudiju. Pogledaj klipove koje je @Darth Steva postavio i koristi svoje oči i svoj mozak.
 7. Pa jel baš moralo da se bacaju tačdauni raningbeku...i to komada četiri
 8. Na stranu to što su ono sinoć bili dajvovi 1/1, Ronaldo nije zaslužio da mu se dosudi penal sve da ga macolom lupe u glavudžu posred kaznenog. Šta su sve njemu sudili po Italiji kao penale, pa mene jebeno sramota bivalo kad sam gledao izveštaje. Sećam se pre neke dve godine protiv Udinezea na 1-1, sude nekakav penal u 96 om minutu, pa to nema ni u seoskim ligama, i još VAR potvrdi. Ja čekao pobedu Juvea u kombinaciji sa 3+ za nekih 11 000. Sutra ujutro dižem pare a sramota me kakav penal mi ih doneo Jedva čekam Mike Dean da im sudi neku tekmu. Taj će da mu da žuti za dajv samo da bi ispao
 9. Jel znaš kako si se osećao kad je Joseph promašio FG za pobedu Minesote ? E tako sam se i ja osećao u petak ujutro....jedno pet sekundi.
 10. Nema veze sa picerijom "Majstor i margarita" nego sa vrstom pice "margarita"....bar sam ja tako razumeo.
 11. Zli jezici bi rekli da je bio i treći...i četvrti pick. edit: U odgovoru na post Marty Misteria.
×
×
 • Create New...