Jump to content

JohnnyDragon

Član foruma
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

302 Excellent

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. Od Muslina i Zenge nisam ovako uživao u nekoj našoj tekmi.. Napokon takmičenje po meri.
 2. Postoji, u Kini, Severnoj Koreji i jos negde u Africi čini mi se..
 3. JohnnyDragon

  Crna Gora

  Nema nista od vlade u CG očigledno 😒
 4. Bunimo se jer je diktator, jer institucije NIKADA nisu radile svoj posao, nevezano za njega, bunimo se jer to sto ga podržava taj zapad ne znaci ama bas nista. I Hitlera su do 37 podrzavali a i podrazavali u Evropi, posebno u USA i Londonu. Zapadu je super bio i konte Milo Djukanovic, i Slobodan Milosevic je bio faktor mira i stabilnosti na Balkanu, itd... Mene konkretno ne zanima ko je na vlasti, iskren da budem, mene zanima zasto je ovo drustvo feudalno, zasto gradjani Srbije imaju manje ljudskih prava od stanovnika carevine Srbije iz 14tog veka, zato institucije nikada nis
 5. Ako ga budu podržavali?? Pa oni to već rade, bar pola decenije 🙂
 6. Ja se zaista nadam da ce stara djubrad iz opozicije da se maknu i nestanu kao jutarnja magla, da nam dodji neki novi ljudi sa stavom, sa obratim, sa znanjem i najbitnije dobrom voljom. Mada u ovoj DB zemlji se samo ili lopovi ili ludi nude za takvu struku tkr.
 7. Kakva debilna mera..... Zabranjena okupljanja, a tržni centri i GSP vrve, ali bitno da mi nosimo maske i napolju. Kakvi mediokriteti, da ne kažem imbecili. Pogotovo što kod nas narod gleda da ušpara na svemu, pa jadni nose jednu masku po 2,3 dana dok im oni konci ne počnu ulaziti u usta ili nos.
 8. Eto kolega, hvala. Meni bome ništa nisu tražili, ja sve official i sve napismeno tražim, a znaju da bi se digla motika da mi je neko tražio nešto. Ja kada mi treba tražim, baš kao što kažeš posle godinu dana dobijem sredstva koja pokriju 60 do 70% projekta.
 9. Ne znam za stranačke prvake, ja nisam ni u jednoj stranci, pa dobijam iz IPARD fonda svake godine za projekte koje podnesem sa mojim advokatima. Druga stvar, što se mene tiče, ja krstarim zapadnom Srbijom, bome ovi su bar nešto povezali. Kada su DSS i DS bili na vlasti tamo kod nas oko UE, BB se vazda nešto radilo kao, pa svakog leta opet isto krpe.. Da ne pričam što mi je do Bg trebalo 4 sata, 180km.. Za vreme DS mi je traženo da budem '' finansijer" stranke da bih dobio neka sredstva iz EU fonda.. Ove krpim na sav glas pa me niko nije zvao i tražio nešto... Veća su djubrad a
 10. Uticalo i meni dok sam držao restoran... Sada kada sam se rešio njega, miran sam😁 Ne znam, vidim da postoji, nisam siguran u mere, ali nmg da palamudim o tome, ako hoće, hoće, ako neće, neće, nosam masku, distanca fizička i to je to.. Ne izlazim ionako, ne blejim... Lagan sam u prevodu.
×
×
 • Create New...