Jump to content
Vox92.net Forum

JohnnyDragon

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 Excellent

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. Pa naravno da jeste. Pa jesmo slušali debile iz SNS kako ucenjuju zaposlene, jesmo slušali Djilasa kako preti policajcu, etc... Uglavnom, crno nam je sada, crno nam se i piše čini mi se.
 2. https://www.blic.rs/vesti/politika/tajni-snimak-s-jutjuba-trese-opoziciju-nikola-jovanovic-otkriva-da-prelazi-u-djilasov/j028621
 3. Ja stvarno ne znam ko bi pristao na to? Druga stvar, koja je korist od toga? Treća stvar, vidjao sam kola HP po Beogradu, voze ljudi bez sirene. Meni sve ove informacije uz dužno poštovanje liče na "teorije zavere".
 4. Jedan mali podsetnik, za one koji imaju 10 minuta.
 5. Btw jel zna neko kolika je bila izlaznost na kraju? 🤔
 6. Problem je jer NE PRUŽAJU uslugu za koju traže te novce, a druga stavka je što je bezobrazno skupa ta neusluga. Znači pročitajte šta GSP Beograd nudi i garantuje u svojim uslugama, i onda će vam biti jasno da pod jedan nevrše uslugu koju naplaćuju a pod dva je pitanje zašto je ta usluga skupa tj iste cene kao u 3x razvijenijim zemljama a sa mnogo lošijim svim karakteristikama, i za kraj odredite procentualnu davku na GSP u Beogradu, Beču, Ljubljani i Madridu. Znači bezobrazno iz svakog koj ugla.
 7. Opet neki kao mutav na telefon. Prvo se usluga obezbedi pa se naplati ta cena. Ne zna šta nije jasno u rečenici da za iste pare koristite gradski prevoz u Sloveniji, da ne pričam o razlici u realnoj plati, gde u busu stoji samo ko hoće, gde autobusi idu na svaka 2 min i ovoga sto se zove GSP Beograd. Zbači prvo obezbediš uslugu za koju želiš da se plati ta cena, pa naplatiš. End of discusion.
 8. Ne razumem? Ja sam se vozio tim GSP, platio kartu ali ono je horor za te novce. Besramno je da se onakva nazovi usluga naplaćuje kao u Sloveniji. Skupa karta ne opravdava nizak nivo usluge odnosno da vas prvo deru godinama pa da obezbede uslugu u skladu sa cenom. Ja i kada udjem u radnju, kod frizerka, prvo usluga pa platim. Dakle svako ko podrzava nekakve kazne za taj monstruozni GSP mi je neprijatelj 😛
 9. Daj molim te, Koridor... Čuli su neki od nas. Akcija kada Hr nisu imali puno naoružanje i daleko manje ljudstvo ne samo oficiri nego i opšteg ljudstva. Srbi su bili u prednosti bar 5:1... No ne želim dalje na tu temu iskreno , mučno je.
×
×
 • Create New...