Jump to content

Lobotomija

Član foruma
 • Posts

  3,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lobotomija last won the day on February 16 2022

Lobotomija had the most liked content!

About Lobotomija

 • Birthday January 8

Recent Profile Visitors

4,557 profile views

Lobotomija's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine

Recent Badges

3.4k

Reputation

 1. Šta će pametnom čoveku da se kompromituje igrajući za tim iz zemlje koja zdušno podržava "specijalnu vojnu operaciju" i veliča kremaljskog kepeca, uz još 5-6 osvedočenih anticivilizacijskih senkrupa? Gospodži k tomu sigurno nikako ne odgovara da sa decom guta smog i štroku glavnog seljoberskog grada, što je potpuno ispravno, i - eto Đenove. Here we come, makar i u drugu ligu! Lepota 1 na moru sa 300tinak sunčanih dana, po svakom kriterijumu bolja i kvalitetnija opcija za život. Nekad ni LŠ ne može da opere ono što vidi svako, osim onog koji to neće.
 2. Najbezobrazniji su teško bolesni ljudi. To se od vajkada znalo.
 3. Nema nikakve veze s tvojim pisanjem. Ima sa opštim modelom ponašanja na forumu. Ja ne vidim nikakva rešenja dokle god postoji "nezastarevanje". Ta "šifra" je primer, a ima ih još.
 4. Ma sve sam razumeo, samo htedoh sebe da pojasnim. Kao npr šifra: Nakottm; jedan od bivših cenjenih kolega je u svojim ranim forumskim danima navijače Zvezde nazvao nakotom, u trenutku zanosa. To je bilo pre skoro 15 godina, te mi pade na pamet, da je u zatvor išao bio bi slobodan čovek do danas. Ali ne i na ovom forumu.
 5. Nemam ja ništa protiv tebe, Beo. Po mnogo čemu si mi ti bliži od Amiga ali, velim, primetno je odavno da su rovovi postali još dublji a forum ne da nije očišćen, nego ga treba koliko juče istretirati k'o psetance od glista. Mislim da sam kompetentan za takvu tvrdnju, dokaza koliko hoćeš, te smatram da je kontraproduktivno da se kačite vi, koji se znate 20 godina.
 6. A ti, šta radiš? Vršiš pritisak na ko zna koju po redu moderaciju da ukloni forumaša čije ti se pisanje ne sviđa, i tako 20 godina. Žao mi je što je tako, i što je sve tako kako je... Iskreno, jer u normalnom svetu da odrobijaš 5, 10, 20 godina, bio bi slobodan čovek. Ovde tog nema i jebeno je žalosno. Šifra: Nakot. Osim ako se uklopiš u Iron Maidentm i uspeš da se suzdržiš da ne baciš peglu.
 7. Ne mogu ovo da prećutim, te bih vam skrenuo pažnju da je priroda kancera takva da ljude čini posebno osetljivim. Čini i bližnje. Jednom prilikom sam i ja bio na udarutm, u vreme dok mi je burazer umirao na pulmologiji, a posete zabranjene zbog kovida. Mislim da se Amigo seća toga, kao i da smo se na kraju sporazumeli. Bilo bi lepo da se svima (kojih se tiče) skrene pažnja, da ostave čoveka na miru. Koliko se sećam, drug - Amigo se nije promenio ni za santim circa 20 godina. Jedan od retkih forumaša koji su uspeli da preguraju 2 decenije, ako ne i jače, a da nikad nisu bili trajno banovani sa foruma, i pored očigledno suprotnih stavova forumskim svetonazorima. To je virtualni podvig, za razliku od ozbiljnog spiska sitnih, besprizornih štetočina koje se ne uklapaju ni u kakve svetonazore. Niti mogu u istu rečenicu.
 8. Naravno da ne, jer nema ni pravilnika. Dobila si odgovor više puta. sa više strana, šta ti još nije jasno? Isto važi i za veće staraca, čije bi utelovljenje samo napravilo još veća štetočinstva. O uslovima za radtm bolje ne trošiti ovo malo reči.
 9. Ako još zna gde može da zapali, onda i nije neka šteta. edit: Pazi ovo rank kec. Ja sam se inače motao ovuda dvadesetak godina, samo da kažem...
 10. Odlično. Ko voli da se kladi, eto šanse da zaradi na Srbiji. Govno od zemlje ali repka bombona, em Pikse to postrojio & naučio fore sa poljančeta. Mi danas imamo reprezntaciju koja ume da igra lopte i to pokazuje. Pokušaji da se umire u lepoti uzimaju polako maha kod nostalgične stomaklije u publici, poput potpisnika ovih redova, ali budmo svesni da takav koncept ima za rizik i povremene lake trojke, kao ono od Danske.... Koja btw može da ga doova, bolji su od nas taman koliko i glupavi Rendžers od Zvezde. Selektor zna šta radi, em je poradio na elokvenciji i van terena. Njegovi nastupi su sve ono što ćemo čuti od stručnjaka a ne od neke dosadašnje random džukele, sa časnim izuzetkom Antića i Radomira. Čovek, koji je sve što je znao na terenu, počeo je na pravi način da prenosi znanje i autoritet na igrače. Osim što mrzim da imam bilo kakve veze sa javnim servisom, još manje sa điljkošima u studiju, večeras je džukela ipak rekla jednu istinu: Selektor Švedske je pao onog trenutka kada je opet zvao Zlatana od 4 banke, da zapavo samo pojebava atmosferu u reprezentaciji. Isto kao i Portugal, biću slobodan dodati, koji ga je kod kuće ispušio pa grickao nokte protiv bratske nam Seevrne MaXedonije, sa sve kvarcovanom grimasom sa čkapitenskom trakom... No, to je sve već prošlost ali moram da pitam, da li negde ima da se nađe onaj meč u Lisabunu, pošto mesecima nema ništa na netu? Ili je namerno, što i ne bi bilo loše, a ja se ne bih nervirao? Štekovanje za SP, pa dobro. Više valjda nismo majmunčad, to i drugi rade odavno... Liga Nacija za nas trenutno je sve samo ne sviranje kurcu i cipiripi takmičenje. Jeste maltretman, juni mesec jbg, ali nama TAKO trebaju uigravanje, isprobavanje igrača, taktike i pičke materine, rezultati dobri i loši i, ako Džoker da, ulazak u A skupinu i peglanje sa najboljim evropskim reprezentacijama... Ne budimo plitkih razmišljanja nego i kod 0:5 igrajmo samo sa najboljima. Sviđa mi se sve ovo što vidim, a za nastavak... Na drugom mestu. Ovde sam završio.
×
×
 • Create New...