Jump to content
Vox92.net Forum

urosg3

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

343 Excellent

Recent Profile Visitors

2,326 profile views
 1. zabrana kretanja, kao mera, nju dovoljno dobro ilustruje Italija, tamo je lockdown od 9.3 tačno mesec dana, a broj zaraženih, pa sami pogledajte kolika je korist lockdown. Kada bude vreme za prve rezultate policijskih vikenda pokazaće se da su beskorisni, i da je broj zaraženih tokom 24 sata lockdown beznačajno različit od dana kada je pocijski čas od 05 do 17, što nas vodi do još goreg zaključka, ali hajde o tome ne ovaj nego sledeći vikend.
 2. Ok, mada ne bih bio tako siguran, naprosto ovakav model savršeno odgovara željenom stanju, a izgovor će se naći, dokazano je da ne mora da bude opravdan.
 3. Zabrinjavajuće veliki broj ljudi mi danas kaže da misli da će ovo trajati do sredine Maja meseca, i da će "struka" da prelomi odluku oko ukidanja "mera".
 4. Dobronamernom građaninu lako ugoditi, on vidi napore Aleksandra Vučića u borbi protiv Covid-19 i zadovoljan je rezultatima. Onaj mali deo građana koje spominješ, oni imaju mišljenje da treba više testirati, a takođe postoji manji broj građana koji smatra da treba manje testirati. Retko ko istovremeno misli da treba i više i manje testirati.
 5. Hrvatska: 64 nova slučaja u zadnjih 24 sata 1407 slučajeva 20 preminulih Ukupno testova 13680
 6. svratiću danas do moje poliklinike ako se slažeš da pitam nekog od lekara? Pa javnem ti u poruku?
 7. Pa bilo je to, najmanje jednom, pre 2020 godina baš u Aprilu 🙂
 8. Realno Vučić je morao u samoizolaciju nakon posete Orbanu i prelaska granice, ali zauzvrat građani će u policijski vikend i toga ko je slikao 🙂
 9. Sad mora Vučić u samoizolaciju, znam teško je, ali zbog Srbije i javnog zdravlja, zbog svih nas!
×
×
 • Create New...