Jump to content

urosg3

Član foruma
 • Content Count

  7,042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

urosg3 last won the day on March 5

urosg3 had the most liked content!

Community Reputation

7,822 Excellent

About urosg3

Recent Profile Visitors

6,411 profile views
 1. Pa u tom i jeste problem kad radiš sve obično ništa ne radiš dobro.
 2. Što nam, je`lte neće smetati da tuđe glasove ocenjujemo "politički"
 3. Meni čak ovo devojče iz Švedske nije loše. Ono daleko je od mog vibe ali nije očekivano jadno kako samo Eurosong može.
 4. Meni i dalje i na drugo slušanje Anina pesma prosečna, ali pošto sam prinuđen da odslušam sve verovatno je jedina sa nekom idejom i stavom što je za poštovanje. Čestitam #Ukr na pobedi orobili su Bregovića za pesmu koju je Brega ionako ukrao tako da pobeđuje druga ruka šanera večeras.
 5. Ma odavno je smešno, po New Start samo US Navy ima 18 strateških podmornica koje te minuta pretvaraju u akademsku raspravu o beznačajnosti. Ovde je druga muka u pitanju.
 6. Pa neće postaviti nuklearke u Finsku, naprosto nema koristi nikakve. Da ubijemo tih hipotetičkih par minuta razlike. Uostalom jednu UK će da satru za minut i po a tek Finsku...
 7. Putin: "ne smemo dozvoliti NATO na našoj granici to je bezbednosna pretnja" Finska: "Hold my beer!"
 8. Jesmo, a oni očigledno tu besmislicu rade. Uopšte ne razumem. Nekako i da progutam "nismo znali kako se širi" i "u početku smo mislili da ima koristi" ali sad naravno znamo da je besmislica i da se radi iz sasvim nedokučivog razloga. Ili nije Covid u pitanju ili je širinje histerije u pitanju - ali borba protiv Covid-a nije.
 9. Pa mnoge bivše SSSR republike napreduju, ekonomski, politički nije ni čudo da se ruska manjina oseća ugrožena... U pojedinim republikama bivšeg SSSR (Baltik npr) čak su ukinuli da jedan predsednik ostaje na vlasti do kraja života kažu dosta im Brežnjeva, Andropova, Černjenka, Staljina - provalili da i kad smene predsednika ne desi se ništa strašno, normalno da se Rusi osećaju nesigurno.
 10. A Ukrajina za 3 dana i gotovo. How yes no.
 11. Nekako su najkrvoločniji i najspremniji na ponašanje "neprijatelj NATO-a je moj prijatelj" makar on bio Kadirov lično su najčešće likovi koji su u ratu u SRJ imali velike probleme - povremeno ostajali bez struje, čekali u redu za cigare i loš izbor muzike na Trgu na kocertima. Iz uniforme VJ stvar malo drugačije izgleda.
 12. Ukratko bez kutija i volumena nema muzike. Tako da čuvaj to...
 13. Javljaju da je auxiliary ship i da je u pitanju Vsevolod Bobrov
×
×
 • Create New...