Kronostime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 1 minute ago, urosg3 said: Razumem druže Kapetane. Služimo narodu! Predlozi jos par odavde - treba nam posada za radiorelejnu medjustanicu, 5 ukupno. Koga vodimo na planinu, logorovanje i "ratne zadatke"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Predlozi jos par odavde - treba nam posada za radiorelejnu medjustanicu, 5 ukupno. Koga vodimo na planinu, logorovanje i "ratne zadatke"? @Tomiprunet da nam korona ne može ništa 🙂 @RatzenStadt da mu opravimo auto da bude par dana ispravan@DJORDJE jer nas trpi ovakve na temi@JohnnyDragon eto tako...@Neme da pazi na red i poredak Ima ovde ekipe ihaa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 20 minutes ago, urosg3 said: @Tomiprunet da nam korona ne može ništa 🙂 @RatzenStadt da mu opravimo auto da bude par dana ispravan@DJORDJE jer nas trpi ovakve na temi@JohnnyDragon eto tako...@Neme da pazi na red i poredak Ima ovde ekipe ihaa Na ovaj spisak i ja i @Neme odstreljujemo prvu postavu, prijavljujemo gubitke u borbi i trazimo popunu: @de Havilland Mosquito treba nam znanje a i Hercegovac u ekipi @John Dies at the End Treba nam sofer @Constantin Da drzi sofera na oku, a i da ga resetuje povremeno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Moj resor je lov i bilje u prirodi, a i prezivljavanje u istoj - posada bi morala da bira izmedju tvog i mog ulova: riba, rakovi... ili pecurke, divlje zacinsko bilje, jestivo bilje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 19 minutes ago, Kronostime said: @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Moj resor je lov i bilje u prirodi, a i prezivljavanje u istoj - posada bi morala da bira izmedju tvog i mog ulova: riba, rakovi... ili pecurke, divlje zacinsko bilje, jestivo bilje... Nama vezistima pripada neslavna uloga u svim ratovima, vazda nahebemo kad neki baja nogom pukne vrata i avaj - jednim rafalom nas pobije sa leđa dok mi pokušavamo da održimo kakvo takvo stanje sistema veze da podsećamo na organizovanu vojsku... I zabole tog baju stojko koliko smo mi muke videli da taj centar veze uopšte radi, ode on do kraja filma nas se retko ko i seća... elem, mene zadnjih 45 dana JNA zapalo da budem mornar vezista, duga priča ali kapetan istog plovila me mrtav ladan obučavao da, ako i kad tonemo ja (baš od svih ljudi na planeti) treba "dok mi voda ne dođe do guše" da kucam SOS (dobro to se drugačije zvalo ali jelte "vojna tajna - strogo poverljivo") i da, ako treba da sa brodom potonem. I eto oni plivaju u svetlu budućnost a ti se Muzafere kuckaj na Morzeu. p.s. nije vojna tajna nego sam zaboravio krečana koji beše signal uz širinu i dužinu, ali tajni da neprijatelj ne sazna da nas potpio, o bože kao da je neprijatelj lud... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 45 minutes ago, Kronostime said: @Neme ti si jedini umes da upecas nesto u slanim i slatkim vodama odje.) Zaboravih da ufotkam danas, nahvatao neke skuše i par gofića. Sutra ću opet da idem ali ću da slikam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, Neme said: Zaboravih da ufotkam danas, nahvatao neke skuše i par gofića. Sutra ću opet da idem ali ću da slikam. A da pitam sta su gofici?☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, JohnnyDragon said: @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, koca popovic said: A da pitam sta su gofici?☺️ ma to @Neme "vata" na Dunavu kao Zika zubatac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 10 minutes ago, DJORDJE said: ma to @Neme "vata" na Dunavu kao Zika zubatac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 4 hours ago, koca popovic said: A da pitam sta su gofici?☺️ Kad gofić poraste preko 2kg, postaje gof. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Constantin[/mention] Da drzi sofera na oku, a i da ga resetuje povremeno.Ja mu dodjem nekakav sekjuriti ?Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 16 minutes ago, Constantin said: Ja mu dodjem nekakav sekjuriti ? Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Više neki sensus communis tako je zvučalo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Više neki sensus communis tako je zvučalo [emoji846]Pa to...[emoji41]Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 14 hours ago, JohnnyDragon said: @urosg3 bar mogu da vam pričam prekookeanske pustolovine, i borbe sa piratima, a znam a i mogu da potegnem , odrastao u osnovnoj na selu, nije se zaboravilo , a ostalo i nešto iskustva iz VG iz koje sam isteran 😁 Jesi u VG zatekao Špenglera ili je on bio pre tvog vakta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, urosg3 said: Jesi u VG zatekao Špenglera ili je on bio pre tvog vakta? Nisam ga zatekao ali sam čuo 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 31 minutes ago, JohnnyDragon said: Nisam ga zatekao ali sam čuo 😂 A moj komšija, pokojni. Strah i trepet kao razredni 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts