Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

CMM završava regularni deo EL kao najbolji asistent, čini mi se drugu godinu zaredom, ili je prošle bio u top3, mrzi me da proveravam. Nema ekipe koja ne bi poželela takvog igrača u svojim redovima. Pritom, jak kao bik, retko se povređuje, u stanju da igra 40 minuta. Ipak, iako je većina nas odavno uvidela da Jago nema neki kvalitet za EL, igra sa njim je nekako bila brža i tečnija, samo što je Jago fizički limitiran, a pritom mu je ove godine zakazalo i najjače oružje - šut sa distance. Naravučenije, da Jago ima fizikalije i telo CMM-a, to bi nam bio igrač po meri. 🙂 

• Like 3
Posted

Pitanja pojedinih forumaša "ko posle SO" su mi u rangu onih "nisam za AV ali ko umesto njega"?

Nikada nisam i niti ću ijednog trenera (a ni igrača) vređati i nazivati nekakvim pogrdnim imenima ali valjda postoji pravo na kritiku i iznošenje nekog svog mišljenja o nečijem radu/rezultatu pa makar se neki ne slagali sa tim.

A SO je itekako podložan kritikama kojima svakako ima mesta.

Već dovoljno dugo je na našoj klupi i to je sasvim dovoljno vremena da "implementira" sve svoje zamisli. Ne može više da se vadi ni na šta pa ni na to da nije selektirao ekipu. Dobio je u ruke prilično dobru i skupu igračku, na kraju krajeva znao je na šta pristaje i svojevoljno je pristao na to. Dakle, opravdanja za bilo šta više nema. Ogledalo ekipe i igre koje prikazuju su isključivo njegova "zasluga".

A kakvu košarku igramo i na šta mu liči ekipa? Pa trenutno smo jedna od nejnegledljivijih ekipa koja igra divlju košaraku bez plana i uigranih akcija, odbranu gotovo i da ne igramo ili je igramo samo u povremenim intervalima, timska košarka nula, pozicioni napad nula, šablonske izmene bez obzira šta se dešava na terenu i slično. Rezultat zavisi isključivo od momentuma u kome se nalaze nosioci ekipe i njihove trenutne inspiracije. Mi danas mnogo gore izgledamo nego na početku njegovog mandata. Mi smo ostvarili neke velike pobede protiv odličnih ekipa i to je pokazatelj da momci to mogu. Danas ne možemo sa sigurnošću da kažemo da smo favoriti protiv bilo koga.

Ja iskreno ne vidim da je SO unapredio ekipu i igru tima niti u jednom segmentu. Eto bar jedan segment ali ni toga nema ili bar ja to ne vidim. Ni jednog igrača nije učinio boljim. Pa šta nam onda on donosi i čemu treba da se nadamo ukoliko on ostane. Treba li da potrošimo još jednu sezonu za ono što je već sada jasno a to je da sa njim nikakvog napretka nema.

Mi zapravo više imamo krizu igre nego krizu rezultata. Kada imaš krizu rezultata ali ti igra na nešto liči ti možeš da se nadaš da će pre ili kasnije doći i rezultati ali kada ti igra ne liči ni na šta, pa sve i da imaš rezultate, jedino šta možeš da očekuješ je da će i ti rezultati vremenom da budu sve lošiji.

SO svakako ugovor ističe na kraju sezone i mišljenja sam da ga ne treba produžavati već treba tražiti novo rešenje. Nije baš da nema opcija pa da je ili SO ili niko.

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, 29.05.1991 said:

Pitanja pojedinih forumaša "ko posle SO" su mi u rangu onih "nisam za AV ali ko umesto njega"?

Nikada nisam i niti ću ijednog trenera (a ni igrača) vređati i nazivati nekakvim pogrdnim imenima ali valjda postoji pravo na kritiku i iznošenje nekog svog mišljenja o nečijem radu/rezultatu pa makar se neki ne slagali sa tim.

A SO je itekako podložan kritikama kojima svakako ima mesta.

Već dovoljno dugo je na našoj klupi i to je sasvim dovoljno vremena da "implementira" sve svoje zamisli. Ne može više da se vadi ni na šta pa ni na to da nije selektirao ekipu. Dobio je u ruke prilično dobru i skupu igračku, na kraju krajeva znao je na šta pristaje i svojevoljno je pristao na to. Dakle, opravdanja za bilo šta više nema. Ogledalo ekipe i igre koje prikazuju su isključivo njegova "zasluga".

A kakvu košarku igramo i na šta mu liči ekipa? Pa trenutno smo jedna od nejnegledljivijih ekipa koja igra divlju košaraku bez plana i uigranih akcija, odbranu gotovo i da ne igramo ili je igramo samo u povremenim intervalima, timska košarka nula, pozicioni napad nula, šablonske izmene bez obzira šta se dešava na terenu i slično. Rezultat zavisi isključivo od momentuma u kome se nalaze nosioci ekipe i njihove trenutne inspiracije. Mi danas mnogo gore izgledamo nego na početku njegovog mandata. Mi smo ostvarili neke velike pobede protiv odličnih ekipa i to je pokazatelj da momci to mogu. Danas ne možemo sa sigurnošću da kažemo da smo favoriti protiv bilo koga.

Ja iskreno ne vidim da je SO unapredio ekipu i igru tima niti u jednom segmentu. Eto bar jedan segment ali ni toga nema ili bar ja to ne vidim. Ni jednog igrača nije učinio boljim. Pa šta nam onda on donosi i čemu treba da se nadamo ukoliko on ostane. Treba li da potrošimo još jednu sezonu za ono što je već sada jasno a to je da sa njim nikakvog napretka nema.

Mi zapravo više imamo krizu igre nego krizu rezultata. Kada imaš krizu rezultata ali ti igra na nešto liči ti možeš da se nadaš da će pre ili kasnije doći i rezultati ali kada ti igra ne liči ni na šta, pa sve i da imaš rezultate, jedino šta možeš da očekuješ je da će i ti rezultati vremenom da budu sve lošiji.

SO svakako ugovor ističe na kraju sezone i mišljenja sam da ga ne treba produžavati već treba tražiti novo rešenje. Nije baš da nema opcija pa da je ili SO ili niko.

SO ima ugovor do 2028 godine.

Posted
33 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ivanovic je posle nas trenirao jos dva EL. Kako je to zavrsilo? Samo pitam za drugare sa foruma 😂

Sa jednim bio u plejofu EL. 

Sa drugim šampion Italije. 

U oba tima pravio rezultate iznad očekivanja nakon preuzimanja ekipa tokom sezone, pa i ove, gde su ih povrede osakatile da se pošteno pošibaju za plej in, s jednim od najskromnijih rostera u EL. 

Da podsetim i ja drugare s foruma. 

Najveći ludi naučnik među trenerima ❤️ 

• Like 9
  • Love 2
Posted
14 minutes ago, forumko topic said:

CMM završava regularni deo EL kao najbolji asistent, čini mi se drugu godinu zaredom, ili je prošle bio u top3, mrzi me da proveravam. Nema ekipe koja ne bi poželela takvog igrača u svojim redovima. Pritom, jak kao bik, retko se povređuje, u stanju da igra 40 minuta. Ipak, iako je većina nas odavno uvidela da Jago nema neki kvalitet za EL, igra sa njim je nekako bila brža i tečnija, samo što je Jago fizički limitiran, a pritom mu je ove godine zakazalo i najjače oružje - šut sa distance. Naravučenije, da Jago ima fizikalije i telo CMM-a, to bi nam bio igrač po meri. 🙂 

Ma daj pa nije toliko davno otisao Jago pa da se sad ne secamo kako je izgledalo sa njim. Konstantno smo upadali u kanal kad je u igri, nije okean sa broda mogao da pogodi, bacao lopte u treci red tribina mislim nema potrebe da uvek romantizujemo bivse trenere i igrace. Imao je cak i priliku da bude startni plejmejker i prvoj sezoni pa smo izgubili svaku utakmicu koju je Teodosic propustio. 

Problem jednostavno ove sezone nije u Kodiju i nema potrebe preuvelicavati neke druge stvari da bi na silu dokazivali nesto vec je bolje da problem trazimo tamo gde stvarno jeste.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Sa jednim bio u plejofu EL. 

Sa drugim šampion Italije. 

U oba tima pravio rezultate iznad očekivanja nakon preuzimanja ekipa tokom sezone, pa i ove, gde su ih povrede osakatile da se pošteno pošibaju za plej in, s jednim od najskromnijih rostera u EL. 

Da podsetim i ja drugare s foruma. 

Najveći ludi naučnik među trenerima ❤️ 

Vise sam mislio koliko se zadrzao u tim timovima? Sto ne napises sta je osvojio sa nama? To da li je ludi naucnik, videli smo kada ste ga isto na ovom forumu terali govnjivom motkom, a Bolomboj sedeo na tribinama.

Posted

Jel moguce da su stavili Lotermozera da sudi ovaj mec ? Istog onog sudiju koji nas je pokrao u Areni prosle godine vs Barselone materijalnom povredom pravila ?!? Pa sve i da bude odlicno (pravedno) sudjenje - EL kao organizacija je nula, sramotni su.

• Like 2
Posted

Ne znam da li ja umišljam ali imam oseċaj da kada protivnik krene da se raspada, mi uvek odgovaramo raspadom. Imam osećaj da se to desilo minimum 5 puta ove sezone i na kraju smo po pravilu gubili te mečeve. Protivnik "se nudi" gube lopte/promašuju, mi vraćamo istom merom i onda kad oni pogode mi nastavljamo da igramo. Sinoć sa Partizanom, stignemo -19 i ne možemo 5 minuta da imamo kršten napad, pre toga prošli meč sa Barsom u gostima isto tako. Da li je to trener ili psihička priprema ili oba, ne znam, ali baš imamo problem sa tim.

Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Vise sam mislio koliko se zadrzao u tim timovima? Sto ne napises sta je osvojio sa nama? To da li je ludi naucnik, videli smo kada ste ga isto na ovom forumu terali govnjivom motkom, a Bolomboj sedeo na tribinama.

Bolomboj je sedeo na tribinama samo prvu utakmicu. Poslednju Duškovu je igrao 30+ minuta. 

Osvojio je šta je osvojio što zbog svojih grešaka (kiks protiv Cibone), što zbog nakaradnih mesec dana pauze u takmičenju, što zbog nikad jačeg protivnika u finalu, a prevashodno zbog gubitka prednosti domaćeg terena protiv navedene Cibone, jer je imao 5-5 s komšijama te sezone i dokazao da može s njima.

Kad se sabere i oduzme, sa skromnim timom smo jedno vreme igrali seksi košarku. 

Ko ga je terao, njemu na dušu. Ja nisam, ali mogu da razumem zašto je dobio otkaz, jer je izgledalo kao da je "rok istekao" zbog mnogih kompromisa koje je pravio.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
59 minutes ago, forumko topic said:

Prosle sezone nije bio ni u top 10. No nebitno, voleo bi da neko izvuce koliko ima asistencija na half-court off, tj kad se igra pozicioni napad. Kladim se da je u donjem domu EL po tome.

• Like 1
Posted (edited)
56 minutes ago, m0k1 said:

Jel moguce da su stavili Lotermozera da sudi ovaj mec ? Istog onog sudiju koji nas je pokrao u Areni prosle godine vs Barselone materijalnom povredom pravila ?!? Pa sve i da bude odlicno (pravedno) sudjenje - EL kao organizacija je nula, sramotni su.

To i nije tako loše. Moćićemo da kukamo da su nas sudije ponovo pokrale ako nas pukne Barsa.

Edited by Bejn
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bonga je baš izmaltretirao Nworu kad god bismo se sreli sa KKP ove sezone (a i ostale koje je čuvao). 

Nvora ih je pošteno napunio u prvom derbiju. Utakmica je bila praktično riješena u 3/4. KKP je bio kao skup građana, dvorana je utihnula potpuno. I dalje ne znam kako ono izgubismo, najmisteriozniji poraz ove sezone. 

• Like 6
Posted
2 hours ago, Creed Bratton said:

Ne znam da li je vise odsustvo realnosti ili cist bezobrazluk ali ovo sto se pise za Kodija nakon sto je odigrao dve slabije partije protiv ekipe koja mu je najgori matchup moguci i u utakmici bez ikakvog rezultatskog znacaja je novi nivo neutemeljene negative koja bas dugo preovladava ovde. Kodi je problem, stvarno? Mislim necu vise trositi energiju da pisem sta je sve uradio ove sezone i koliki je teret izneo i to sve nakon polivanja govnima cele prosle sezone. 

Celo leto ste plakali za pass first plejmejkerom pa onda cutali cele sezone dok je ovaj konstantno bio najbolji asistent lige i sad posle dve losije partije kao da se jedva cekalo krece odma drvlje i kamenje. Moze poneka utakmica da bude statisticka anomalija al on pokazuje u svakom mecu kakav je plejmejker, mislim dovoljno je sto ga trener sa najkompleksnijim sistemom igre trazi za prvog pleja i sad neko dodje i mrtav ozbiljan tvrdi da Kodi 'nije plejmejker'. 

Okej je da neko zeli drugaciji tip igraca ali ovo omalovazavanje je bas bezobrazno, ne znam da li iko ozbiljan misli da smo umesto Kodija imali recimo Darijusa Tompsona kojeg je vecina prizeljkivala da bi imali bolji rezultat?

Nije se letos plakalo za pass-first PG-om, nego half court igračem koji ima šut, dobar je u p&r igri i ima skill i namazanost da iznuđuje faulove i pogađa slobodna bacanja u visokim procentima. CMM je generalno odigrao odličnu sezonu, al' ne zato što je odjednom postao takav igrač, nego zato što je one stvari koje je i ranije radio sada radio još bolje. A to što je bio vodeći asistent lige ima veze i sa tim što smo po pace-u bili top 5 ekipa u takmičenju, kao što je i Baskonija bila 2. po pace-u kada je takođe bio vodeći asistent lige. Prošle sezone je bio 14. asistent lige sa 3 asistencije manje u proseku, a mi smo po pace-u bili 16. ekipa... U nekim drugim okolnostima bih rekao da tu mooožda ima i nešto zasluge trenera, al' pošto ima forumaša koji tvrde da on nije apsolutno ništa promenio (odnosno imPleMentIRaO) i da nije unapredio igru nijednog igrača, onda sigurno nije do toga.

• Like 5
  • Thanks 4
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Bonga je baš izmaltretirao Nworu kad god bismo se sreli sa KKP ove sezone (a i ostale koje je čuvao). 

Za mene je bilo iznenadjujuće sa kojom lakoćom je rešavao Odzeleja. Mislim da mu je ubacio 6 poena i to sa pozicije “4”.

Posted
On 4/17/2026 at 11:59 PM, VISOKOLETAC said:

Mi nemamo luksuz da nam se ne pojavi neki igrac na utakmici.

Па што немамо тај луксуз? Тим поводом се и исписују странице и странице уписа овде. То што ми скоро никад немамо могућност да сакријемо лоше партије најбољих играча и јесте главни разлог због којег тренер добија критике. Његова неспособност да системом савлада противнике је основни проблем због којег нам је под у подруму Евролиге. Кад је лоше онда је ужасно. Неки други тимови, који узгред буди речено располажу и са мање новца од нас, у тренуцима када лидерима не иде добро враћају себе на основно подешавање и себи подижу под на неки просек којим се одржавају у утакмици. Нама плафон иде високо, али плафон се ретко достиже, а под који нам је прениско је много чешће прави показатељ наших могућности. Плафон одређује индивидуални квалитет играча. Под одређује здравље подешавања у којем се они користе. Наше подешавање је потпуно погрешно о чему говори и негативан скор у Евролиги од тренутка кад је тренер најавио своје додавање зачина у нашу чорбу.

То није злонамерна субјективна измишљотина, него чињеница. Подупиру је датуми, бројеви, изјаве, очни тест, стање на табели... Од тог 5. децембра и имплементације, победе које нису директно донели четворица носилаца Коди, Батлер, Нвора и Монеке се могу набројати на прсте једне руке, ако уопште и постоје. Ту и тамо нешто нађубрио Оџелеј, једном-двапут је помогла Калинићева одбрана, рапсодија Добрића против Париза и офанзивни скокови Изундуа. Ништа од тога није деловало плански него стихијски.

Франциско се распада против Париза после прве четвртине, али Жалгирис не пати јер излази Ло из трећег плана. Рутинирају Фенербахче у гостима са 45 индексних поена Сливе и Буткевичијуса док им најбољи играч узима само пет шутева. Не може вола да погоди споља против Реала, али Тубелис донесе победу. Сваки играч има јасно дефинисану улогу и логично да ће се у њој снаћи кад не мора да излази из својих патика. Исто важи и за Валенсију. Томпсон потпише уговор на девет милиона евра као убедљиво најплаћенији играч у клубу, игра исподпросечну сезону и она завршава као друга. Монтеро се усмрди против Дубаија, Жалгириса, Партизана, али нема везе кад ће у први план да искочи неки Бадио, Мур, Риуверс, Прадиља, Тејлор. Мицић се није појавио на терену на 80% утакмица, али је Хапоел одбраном успео да учини да се то не примети толико. Довели су Малколма ког није тражио ниједан клуб у Евролиги, дали му милион и кусур, упрегли га да игра по 25+ минута на обе крилне позиције и човек постаде откровење сезоне, што офанзивно, што дефанзивно, што скакачки. Вејнрајт и Блејкни са Еврокуп нивоа све пресликали на Евролигу, и тако даље.

Примера је мали милион и сви воде до истог закључка — да је Звезда у Евролиги тим који убедљиво највише зависи од онога што ураде најбоља два или три играча. Чак је и Монеке као лидер екипе по већини напредних статистика до свог учинка првенствено дошао на рачун своје енергије и чињенице да се нађе у право време на правом месту. Ни он није добио прилику коју заслужује да профитира од акција нацртаних за њега. Коди да измисли другима, Нвора и Батлер себи и то је све што нудимо од стратегије. Ако то није најбољи знак да тренер не успева да извуче из овог тима максимум, онда не знам шта је. И неки много мање искусни од њега су измишљали или проналазили нека много писменија и кошаркашкија решења од овога што ми приказујемо последњих месеци.

On 4/17/2026 at 11:59 PM, VISOKOLETAC said:

Po meni je kiks prva utakmica sa ovima prekoputa. To je moralo da se dobije. Bajern, Makabi i druga utakmica sa njima po meni nisu kiksevi, jer smo igrali sa ekipama koje su bile u naletu i svi su bili u seriji pobeda.

Додаћу и да је ово за мене потпуна небулоза и да делује као релативизовање прилично јасних неуспеха. Ако је квота на тебе до 1.35, очекује се да победиш утакмицу на свом терену. Порази се наравно могу десити, али у тим околностима се не називају никако другачије него киксевима. Играли смо против екипа које у тим тренуцима нису ни помишљале да могу да се нађу у топ10, дакле били смо апсолутни фаворити и нисмо оправдали тај статус.

Притом није ни тачно да су сви били у налету и у победничким серијама. Бајерн нам је у госте дошао после бламирања у немачком купу у ком није стигао ни до финала и након пораза од Реала у Мадриду са 23 поена заостатка. Нису имали ниједну победу у Евролиги у месец дана који су претходили сусрету са нама. Слично важи и у случају Макабија који је пре тог дуплог кола имао пет пораза у седам утакмица што би прерасло и у 6/8 да Стерлинг Браун није имао помрачење ума. Ако ишта, ми смо ти који смо им улили наду да могу да заврше у топ10 покренувши им низ тако што смо себи дозволили да нас победе без Вокера.

Можемо победити и можемо изгубити. Важно је само — светлије будућности ради — да после било којег од та два исхода не лажемо себе и стварамо паралелни универзум у којем ћемо формирати неку лажну реалност која би требала да учини да се боље осећамо. Против Бајерна и Партизана имати 0-4 је брука, толика да би на крају могла да нас кошта и европског успеха ове сезоне. Тако себи пуцати у ноге не да није нормално, него је и аматерски. Поновићу још једном, такав скор није имао ниједан плеј-оф тим против две екипе из доњег дела табеле осим Жалгириса који се опрао са нестварних 12-6 против топ10 екипа.

• Like 6
Posted

Nas je od direktnog plej ofa upravo delio taj jedan Maodo Lo, zbog kojeg su ovde svi sa Brankovog mosta hteli da skaču kad se letos povezivao sa nama. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Žalgiris ima sistem bez obzira na to da li je trener Maksvitis - koji je nakon što ih je odveo do plej-ofa EL trenirao Manisu, a onda postao asistent Jasikevičiusu u Feneru, ili ih vodi Masiulis - koji je do sada bio asistent Jasikevičiusu i kome je ovo prvi put da je head coach na seniorskom nivou... Martinez je trener Valensije od maja 2024. a Itudis Hapoela od novembra 2024. Mi bi pak da trener single-handedly uspostavi sistem posle 6 meseci u klubu i to nakon što je preuzeo ekipu tokom sezone, a ako to ne uradi teraj ga i dovodi novog kome će se isto suditi nakon par meseci. 

• Like 8
Posted

Ivanovic nam je radio jako dobar posao.

Radonjic nam je radio vrhunski.

Sferopulos nam je do kupa radio odlican posao.

U tome ce se sloziti mnogi navijaci.

Ivanovicu je dosla glave izjava da nismo Socijalna ustanova, Radonjicu jer je poslao Covica potpuno u senku i ona izjava da kasne plate, a Sfero jeste pogubio konce i na terenu i na konferencijama, izgubio je i Aba i Kls seriju od Spartaka, poceo lose ovu sezonu pa je i raskid bio logican sled.

Radonjicu se klicalo svaki put kad udje u halu, Sferopulosu isto, cak i Obradovicu.

Nije bas ni tacno da su navijaci razularena masa koja ne razume kosarku i koja bi samo da smenjuje trenere.

• Like 4
Posted
35 minutes ago, aleksa7 said:

Притом није ни тачно да су сви били у налету и у победничким серијама. Бајерн нам је у госте дошао после бламирања у немачком купу у ком није стигао ни до финала и након пораза од Реала у Мадриду са 23 поена заостатка. Нису имали ниједну победу у Евролиги у месец дана који су претходили сусрету са нама. Слично важи и у случају Макабија који је пре тог дуплог кола имао пет пораза у седам утакмица што би прерасло и у 6/8 да Стерлинг Браун није имао помрачење ума. Ако ишта, ми смо ти који смо им улили наду да могу да заврше у топ10 покренувши им низ тако што смо себи дозволили да нас победе без Вокера.

Ovo je primer kako se manipulacijama statistikom pokušava dokazati unapred doneti zaključak. Sa sve boldovanjem zaključaka koje svi treba da usvojimo.

Evo recimo odmah upada u oči da se kod Bajerna računa vremenski period, a kod Makabija broj prethodnih utakmica.

Razlog se odmah je sledeći, Bajern je zbog kup pauze odigrao dva meča u prethodnih meseca dana (poraz od Makabija u produžetku i u Madridu). 

Ako se pogleda 7 zadnjih utakmica pre utakmice sa nama onda je skor 4-3 (pobede protiv Monaka, Pariza, Hapoela (u Izraelu) i Valensije, poraz od Partizana)

Makabi je u 7 utakmica pre naše imao skor 3-4, (dobio je Partizan, Panatinaikos i Žalgiris, a izgubio u gostima od Valensije, Olimpijakosa, Reala i Barselone).

Dakle tvrdnja o katastrofalnoj formi protivnika je neozbiljna.

Ta dva poraza jesu neočekivana, ali daleko od toga da su nezamislivi i nedopustivi kiksevi.

6 minutes ago, Čvarkov said:

Da je takav sistem kod nas kao u Žalgirisu, opet bi se pljuvali domaći igrači i treneri početnici.

Bez želje da širim i tu diskusiju, ali koncept domaćih igrača u Žalgirisu i kod nas nemaju dodirnih tačaka.

Posted
1 minute ago, Cavani said:

Ivanovic nam je radio jako dobar posao.

Radonjic nam je radio vrhunski.

Sferopulos nam je do kupa radio odlican posao.

U tome ce se sloziti mnogi navijaci.

Ivanovicu je dosla glave izjava da nismo Socijalna ustanova, Radonjicu jer je poslao Covica potpuno u senku i ona izjava da kasne plate, a Sfero jeste pogubio konce i na terenu i na konferencijama, izgubio je i Aba i Kls seriju od Spartaka, poceo lose ovu sezonu pa je i raskid bio logican sled.

Radonjicu se klicalo svaki put kad udje u halu, Sferopulosu isto, cak i Obradovicu.

Nije bas ni tacno da su navijaci razularena masa koja ne razume kosarku i koja bi samo da smenjuje trenere.

Ovo je tacno nekome ko ima pamcenje u trajanju od 3 meseca. Ali s obzirom da ja recimo dobro pamtim sta se pisalo i koji su se nadimci dodeljivali svakom od trenera koje si nabrojao iznad onda nema smisla ni pisati sada kada su oterani da su u stvari bili dobri za Zvezdu.

Ali poznavajuci navijace Zvezde tacnije prosecnog navijaca Zvezde isto ce se i Sale hvaliti godinu-dve nakon odlaska, nakon sto oteramo 10 trenera nakon njega i iznapusavamo 100+ igraca.

• Like 3