Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Jedina dobra stvar je što je Karter pokazao znake života.

Kalinić ne smije da spušta loptu na parket. Najebali smo ako on bude kreirao nešto. Izgleda trenutno kao Branko Lazić sa loptom u rukama. 

Nepravedni ste prema Kodiju. Ipak čovjek igra sezonu za pamćenje. Ćerati nekog u Olimpijakos je smiješno. Kao da ste me rekli ajde idi u neki Kluž ili Cedevitu da te ne gledamo više. 

• Like 13
Posted
2 minutes ago, No name said:

Pa od tada se sve raspalo ubacivanjem Rivera i Kartera, a izbacivanjem Motejunasa. 

Za Kartera se nije znalo da li će uopšte se više baviti sportom, a Rivero koji je preskočio 70 % takmičenja, naprasno se uključuju u tim I uzimaju velike minute i ruše ceo koncept. 

Obradović se tu gubi u moru igraca koje ima na raspolaganju,  počinje da redukuje minute, da koristi sve što ima, da razigrava 15 igraca i kreće sunovrat.

Umesto da su gore pomenuta dvojica bila postepeno vracana, kroz po koji minut u ABA ligi, ili još bolje za Cartera od sledeće sezone da se dobro zaleči i spremi, mi smo uradili sasvim suprotno,  ubacili ih odmah u tim, Rivero preuzeo vodeće mesto pod kosem, srušili ceo koncept. Pre dva kola u EL je minutaza centara glasila 12-13-13...Izundu, Bolomboj, Rivero....

Motejunas ovo nije zaslužio. Na njegovim krilima i dolaskom sto sa igračke što sa ljudske strane smo krenuli u pobede.

Nije smelo da se dogodi da on nema 5-10 min I da bude sklonjen.

Velika nepravda.

Nije.

Nije po meni ni Yago, koliko god da je znao da bude los. Ali kad bljesne, pored takvog Yaga Miljenovic za sada nema sta da trazi. Yago je, sa sportskog stanovista zaista mogao/morao da ostane do kraja ove sezone. Sad, ako je to bila financijska odluka jer treba Virtusu odmah, onda... Ali, ako su mislili da ce Carter to da izvuce, onda je to bio gamble. Videcemo kako cemo proci, ali to ozbiljne ekipe u ovom trenutku sezone retko rade.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, fradler said:

Mogu misliti kakav je merak za ozbiljnog trenera kad igra protiv tima koji predvodi Mekintajer. Ne da bih ga pustio da ode, nego bih platio obeštećenje Olimpijakosu (ili bilo kome) da ga uzmu, ako je potrebno. Svaka čast za hasl i ponašanje, momčina za primer, ali jebeš plašljivog plejmejkera bez trunke kreacije i bez šuta, pa nek je najbolje telo na svetu za preuzimanja.

A već vidim onu buzdovančinu od Drčelića kako mu daje novi ugovor od 3 miliona, da smiri masu nakon plejin debakla.

Mišljenja sam zaista da nam je daleko veći problem od Mekintajera to što čoveka nije imao ko da odmeni cele sezone. Ali eto, pošto zaista mislim da je blizu selidbe u Grčku, da vidimo kako ćemo to sledeće sezone da izgledamo bez njega i da li je to bio najveći naš problem u poslednje dve sezone. Rekao bih da nije.

• Like 2
Posted
9 minutes ago, liv7 said:

Od kada je Implementator implementirao svoje,ne postoji igrac o kome se na ovom forumu nije pisalo lose.Cak i o Karteru koji je jedva ostao ziv jesenas..Zgadio nam je igrace.Jos nije kasno da se spase sezona.Oterati prevaranta,angazovati advokate jer ce nas opet tuziti i za bonuse,a ne samo za plate,a ekipu,do kraja sezone, povereti Motejunasu,kad ga vec placamo,a i onako vise vremena provodi u odelu nego u dresu.Ako "Sale" ostane,svakim danom cemo se uveravati koliko dno moze biti duboko.

next-level-shit-ok.gif

Posted
7 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Da ne bismo dobili po guzici, napisaću u spoileru

Hide contents

Uz ovu dvojicu, potreban je samo još 

loser-crybaby.gif

Zna se sta mislim o strucnjaku iz spojlera, ali preveliki je to gospodin za ovaj mulj i vecinu persona sa ovog foruma. :default_coffee:

• Like 2
Posted
3 minutes ago, drakon1 said:

Nije po meni ni Yago, koliko god da je znao da bude los. Ali kad bljesne, pored takvog Yaga Miljenovic za sada nema sta da trazi. Yago je, sa sportskog stanovista zaista mogao/morao da ostane do kraja ove sezone. Sad, ako je to bila financijska odluka jer treba Virtusu odmah, onda... Ali, ako su mislili da ce Carter to da izvuce, onda je to bio gamble. Videcemo kako cemo proci, ali to ozbiljne ekipe u ovom trenutku sezone retko rade.

Problem je u tome što je Jago pretvoren u super zlikovca od strane dobrog dela navijača i što ni on, a ni trener nisu umeli da se nose sa tim.

• Like 2
Posted
14 minutes ago, liv7 said:

Od kada je Implementator implementirao svoje,ne postoji igrac o kome se na ovom forumu nije pisalo lose.Cak i o Karteru koji je jedva ostao ziv jesenas..Zgadio nam je igrace.Jos nije kasno da se spase sezona.Oterati prevaranta,angazovati advokate jer ce nas opet tuziti i za bonuse,a ne samo za plate,a ekipu,do kraja sezone, povereti Motejunasu,kad ga vec placamo,a i onako vise vremena provodi u odelu nego u dresu.Ako "Sale" ostane,svakim danom cemo se uveravati koliko dno moze biti duboko.

Šalu na stranu van toga dal Saša treba da ide ili ostaje i sve, Motejunas ce verovatno i stvarno postati trener i to nadam se dobar u nekom timu

• Like 3
Posted

Kodi je vrlo dobar igrač, kao nacrtan za Olimpijakos i jedan ozbiljan sistem gde će kvalitetno da odprašinari 20 minuta iz trećeg plana.

Kao lider ekipe koji treba da kontroliše ritam utakmice, preuzima odgovornost u klač momentima i pogađa iso šuteve (jer je to košarka Saše Obradovića), prilično je grozan fit.

• Like 6
Posted

Iako je u jednom momentu delovalo da ce nas komsije razbiti, na kraju i vise nego dobar otpor smo pruzili s obzirom na situaciju. Aba derbi u gostima u regularnom delu smo dobili poslednji put otprilike nikad, pa ne znam sto je neko ocekivao da cemo ga sada dobiti kada je fokus bio na tome da se igraci ne potrose previse, da se niko ne povredi i da se ne obrukamo. Cak smo i imali priliku da udjemo u zavrsnicu na jednu loptu sto je za mene licno iznad ocekivanja s obzirom da sam ocekivao rutinsku pobedu Partizana. Te neke stvari koje ne valjaju u igri svakako ne valjaju od ranije i ova utakmica nista ne menja.

• Like 2
Posted

Nadam se da će Batler-ica, sad kada je odmorio, uspeti da dobaci do 20 minuta u Barseloni, posto do sada prosečno igra ispod 20. 

Inače na derbiju u EL kad nam je gorelo , uspeo je da sakupi 18 , a ako u utorak uspe da uhvati jedno celo poluvreme dakle 2o min, to će značiti da je odmor imao efekat.

• Ha-ha 1
Posted

Nema se šta puno komentarisati. Ostaje da se nadamo nekom čudu da će naši igrači u utorak odigrati barem odbranu kako treba i da nećemo opet primiti 50 poena za poluvreme

• Like 1
Posted

Kodi ima da porobi u Oliju jer će biti jedini igrač u petorci koji nema šut, tako da će moći da probija do mile volje i da igra ozbiljnu odbranu 15-20 minuta po meču. Ko nas ebe što mi njega teramo da igra nešto što ne može pa još i da igra 35 minuta. 

Posted

Kakav momenat da se forum vrati iz mrtvih 😂

Što se tiče sezone, mišljenja sam da je otišla dođavola. Šteta ali je tako. Propuštena je još bolja prilika nego prošle sezone i to baš frustrira. Izgubio sam potpuno veru u ovaj tim. Tačnije nije mi tim kao tim problem. Mislim da je pogrešno vođen i da smo, da bismo izbegli neke manje problemčiće sa nezadovoljnim pojedincima zbog krajcovanja minutaže, napravili ogroman problem jer su nam poispadali glavni igrači iz forme. Ali sve to na stranu, naša loša igra i moje nezadovoljstvo. Nezadovoljan sam, izgubio sam veru, postao sam ravnodušan. Okrenem kanal, ne gledam ali mi ne pada na pamet da po društvenim mrežama jebem 100 majki od kafe kuvarice, preko uprave, trenera pa sve do igrača. Ovo što imam priliku da čitam je za lečenje. Društvo nam je u ozbiljnom kurcu. Dok takvi imbecili rade takve stvari, nema nama boljitka. Podbaciće svaki igrač jer retko ko želi da igra u takvoj sredini, koliko god bio plaćen. 

• Like 1
  • Thanks 4
Posted
18 minutes ago, drakon1 said:

Nije.

Bolje da su "trenera" najurili nego Jaga... I on je bio žrtva ovog njegovog "sistema", iako nije igrač za ozbiljan EL klub zbog fizičkog limita. Ali mooda do poda, rešio nam je gomilu utakmica kad je bio prvi plej u prvoj sezoni. Evo ga večeras u Virtusu 12-6-6 utakmica... Brat Miljen ne može vodu da mu nosi, i večeras je pokazao svoje limite...

Velika nepravda i prema Jagu i prema Motiju, o Grejemu da ne govorim...

Nama je sad najvažnije da što pre oterao ovu neznalicu ali i ubodemo dobrog trenera...  Ako ovaj ostane, sve se raspada, tu greške nema... 

• Like 2
Posted
34 minutes ago, vinogradskaopera said:

Sitnice su odlucivale, svaka 50 50 lopta je kod njih zavrsila.

Sitnice i svaka 50/50 njima = - 20 

Jbm su sitnice ...

Posted
3 minutes ago, Sinnerman said:

Podbaciće svaki igrač jer retko ko želi da igra u takvoj sredini, koliko god bio plaćen. 

Sa ostatkom posta se slažem ali da je ovo tačno, u Oli i Pao ne bi igrao nijedan stranac. Pa svaki njihov derbi je na ivici batina. Protivnički navijači pokušavaju da se obračunaju sa igračima, imaju ludaka narkomana za šefa i opet svake godine igrači uredno dolaze. Nije da su navijači Kkcz ili KKP sada nešto novo izmislili, mada bi verovatno voleli da jesu. Prelistaj socijalne mreže i forume ostalih timova da vidiš kakvih sve slučajeva ima. Ne postoji ozbiljan sportista na koga utiče pljuvanje na forumu ili drustvenim mrežama( Moneke excluded) 

Posted
15 minutes ago, СтелаРоса said:

Iako je u jednom momentu delovalo da ce nas komsije razbiti, na kraju i vise nego dobar otpor smo pruzili s obzirom na situaciju. Aba derbi u gostima u regularnom delu smo dobili poslednji put otprilike nikad, pa ne znam sto je neko ocekivao da cemo ga sada dobiti kada je fokus bio na tome da se igraci ne potrose previse, da se niko ne povredi i da se ne obrukamo. Cak smo i imali priliku da udjemo u zavrsnicu na jednu loptu sto je za mene licno iznad ocekivanja s obzirom da sam ocekivao rutinsku pobedu Partizana. Te neke stvari koje ne valjaju u igri svakako ne valjaju od ranije i ova utakmica nista ne menja.

Nećeš verovati ko je bio trener u poslednjem meču koji smo dobili kao gosti u regularnom delu ABA.

• WOW 1
Posted

Možda sam ja samo trebao da prestanem da gledam naše mečeve kada je trener mog voljenog kluba izjavio nakon poraza u prvom evroligaškom derbiju da je to poraz kao i svaki drugi. Ne znam da li je gori čovek ili trener. Mrtva trka.

Da sačekamo utorak, pa da svodimo račune. Nažalost, tako je kako je. Izuzetno negledljivo je ovo, u oba pravca. Sad kad malo razmislim, šta je nama zapravo doneo novo Saša Obradović? Da ne kažem, šta je implementirao?

Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Nećeš verovati ko je bio trener u poslednjem meču koji smo dobili kao gosti u regularnom delu ABA.

Eto zanimljivo da je to bio Sasa, i takodje zanimljivo da je Kodi tada igrao za Partizan. 

Posted

Gori od našeg igre je kvalitet ovog topika.

Što se Kalinića tiče, ništa ne može izbrisati njegove dosadašnje zasluge. Ali trenutno stvarno deluje da je gotov. U godinama je, nikad nije bio neki umetnik već je zavisio od fizike i mentalne snage. On ima privatne probleme, razvod mu je baš ostavio posledice na psihu, u klabingu je svaki vikend, ne može tako. Nije on neki bogom dani talenat pa da može da partija, a nije ni Rodman. Dobro je što smo uzeli Đurišića i nadam se da od njega možemo da klešemo nekog novog Kalinića. Ili bar nešto fizikalnijeg Dobrića.

Oriđinale Dobrić kao alternativa Kaliniću nije sreća jer su oni različiti igrači skroz koncepcijski. Od Kalinića se makar možeš nadati nekoj kreaciji iako to izgleda grozno, rogobatno, nesrećno i istrošeno (izgledalo ružno i u prajmu ali prolazilo kao taktička opcija), svaki potez Dobrića koji nije spot up šut ili istrčana kontra na levi ulaz je totalni horor. 

Mi smo svoje novce stavili na Nworu i Butlera uz iznuđeno izrastanje Codija u nekog lidera a on je ipak modernija i jača verzija Stefana Markovića. A lider ekipe je zapravo Moneke ili bi to voleo da bude. 

Pod košem je pakao i KKP nas je razbio, ajde Fernando ali nas je i šklopocija od Jekirija mučila. Najgore od svega je što Saša nije uspeo da Bolomboya promoviše u apsolutno glavnog centra, zavela ga statistika Izundua i potreba da ipak ima bar jednog centra koji može nešto na postu kako bismo bili bar malo manje čitljivi.

Proći u playoff sa desetog mesta je jako teška misija. Nisu Barsa i Monako neki bauk (PAO već jeste sad kad više nema popravnog) ali su iskusnije i mentalno jače ekipe od nas. Uostalom, ne znam kad je neko u bilo kom play inu nešto napravio sa desetog mesta. Ali podrška ekipi do tad svakako pa da vidimo u utorak oko 23h šta nam je činiti.

• Like 5