Jump to content

m0k1

Član foruma
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m0k1

  1. Nan ozbiljno pretenduje da vec sledece godine izdominira Evroligom. Ne znam koliko je sklon povredama, ali ako ga zdravlje bude posluzilo + dovedu tipa Hezonju kao sto se pricalo ja vec vidim Panatu kao najozbiljniji tim, i pored premocnog Reala. Samo kontam da je onda Grigonis bivsi posto je Papapetru ipak veci mudonja za ovakve meceve.
  2. Mozda nece biti u 12 obojica, ali u nasih standardnih 17 verovatno 😀
  3. Ne znam zasto Guduric nije igrao vise danas. Jako dobro igra celu ovu seriju i ne libi se da uzme clutch suteve. Jeste zbrzao onaj napad kada je dobio bananu od Hola, ali uz Papajanisa danas najbolji igrac Fenera - 14 poena za manje od 20 min, 3/3 trojke. NHD kriminalan danas - bas se ispromasivao i trebalo je mnogo manje od 33 min da odigra. Mozda da se probalo da Noua uzme par minuta. Takodje i Dorsi jako malo minuta na terenu - mislim da je neophodan u ovakvim utakmicama na manje od 70 poena jer vrlo lako moze da veze par trojki. Sanli je neupotrebljiv i ne znam kakve su sanse da se Motli oporavi do petog meca ? Mislim da je bez njega Monako favorit, jer nema trika da ce James i u petoj da se raspadne + domaci teren ali bi Motlijevih 20-ak min (uz ostatak Papajanisa, bez Sanlija) mogli da naprave kljucnu razliku, pogotovo ako u reketu Monako ne bude mogao da racuna na Brauna.
  4. Nazalost, nije bas da moramo da zamisljamo - ovo se cesto desava kada se dovucemo do clutcha 😁 Na svu (ne)srecu - ne dolazimo bas cesto do clucha vs Reala/Barse, uglavnom nas rutinski dobiju...
  5. Prva petorka James, Boldvin, Hezonja, NHD, Lesor MVP : James Druga petorka Larkin, Hauard, Moneke, Sengelija, Nebo DPOY - Braun Trener - Ataman. Bjanki mi je bio prvi favorit do 2/3, ali druga polovina sezone je u rangu Albe (iako je najmanje njegova krivica). Najveci fail - Zvezda kao tim a Huanco individualno.
  6. ima smisla da su odustali od Tobija posle ocajne sezone i zamenili ga mladjim, brzim i boljim strancem...
  7. Ako cemo tom logikom da se vodimo i Efes igra mnogo bolje od Zvezde, domaci teren, pa cak i tradicija (mislim da ih nikada nije dobila Zvezda u gostima). Da li je iko (neutralan) ocekivao pobedu Zvezde ? btw, sramna utakmica i pristup sinoc i za svaku osudu, ali niko nema pravo da se zali sto nisu dobili jer je njegovom timu to potrebno...
  8. I sta onda ? Ne odigras drugo poluvreme sa 100% zato sto neces proci ? I onda prozivas druge sto su to isto uradili ? Licemerno. Svaka im cast na EL titulama, ali to ne znaci da su uvek u pravu, da ne lazu i da su sveci. Uostalom cim ti posle 34 utakmice zavisis od drugih timova tebi nije nuzno mesto u plej inu. Moze biti, ali i ne mora.
  9. Znaci Mesina nije mogao da motivise svoje igrace koji su jednu jedinu utakmicu odigrali bez sanse za prolaz a kriva mu je Zvezda, koja poslednjih 7-8 utakmica igra bez sanse za prolaz, sto nije odigrala sa 100% ? Jako inteligentna izjava Mesine (ako je uopste izjavio to za motivaciju).
  10. Armani je izgubio juce tako da toliko o njegovoj sansi. Osim ako nije i on tankovao mec kada su ostali bez sansi za prolaz (a za to upravo pljuje Zvezdu) ?
×
×
  • Create New...