realno *w Posted yesterday at 09:50 AM Share Posted yesterday at 09:50 AM (edited) Ja tu jedino vidim dobar posao Sparsa. Jednostavno dobiti dobrog igrača u najboljim godinama, a ne dati nijednog ozbiljnog igrača, je uvek dobar posao. Naravno, neko će kritikovati Foxa, ali ja mislim da ćemo u narednim godinama imati ekipe sa ozbiljnim problemima da nađu normalnog igrača koji će biti prvi/drugi igrač ekipe i da je upravo to ono zašto i potez Lejkersa, odnosno Dalasa, ima ogromnu težinu. Edited yesterday at 09:51 AM by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted yesterday at 10:00 AM Share Posted yesterday at 10:00 AM jel realno da su spursi dobili foksaru za cetvrtinu sa sirom??? pa koliko jos pomoci treba popu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 10:02 AM Share Posted yesterday at 10:02 AM 25 minutes ago, Marvin said: 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 10:05 AM Share Posted yesterday at 10:05 AM Ovo što rade Kingsi se zove presipanje iz šupljeg u prazno. Pobednici trejda su Bulsi i Sparsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 10:27 AM Share Posted yesterday at 10:27 AM interesantan niz, možda i najrealnije objašnjenje šta se valjalo iza trejda Ako je ovo tačno, Dalas će da bude spreman za čerupanje od leta (u čemu će i sami sarađivati) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:35 AM Share Posted yesterday at 10:35 AM Najbezvezniji par zvezda ikad DeRozan - LaVine ponovo zajedno. Lakers white boy evolution completed 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 10:44 AM Share Posted yesterday at 10:44 AM Koje su šanse da na leto Luka kaže: E znate šta, ja neću potpisati produžetak ugovora, trejdovaćete me u Denver za Đamala? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 10:48 AM Share Posted yesterday at 10:48 AM 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Najbezvezniji par zvezda ikad DeRozan - LaVine ponovo zajedno. Lakers white boy evolution completed Kacmo kod white boy evolution... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted yesterday at 10:48 AM Author Share Posted yesterday at 10:48 AM 4 minutes ago, Marvin said: Koje su šanse da na leto Luka kaže: E znate šta, ja neću potpisati produžetak ugovora, trejdovaćete me u Denver za Đamala? 50% 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted yesterday at 10:50 AM Share Posted yesterday at 10:50 AM 1 minute ago, Kronostime said: Kacmo kod white boy evolution... Kaj si rekel? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted yesterday at 10:53 AM Share Posted yesterday at 10:53 AM 7 minutes ago, Marvin said: Koje su šanse da na leto Luka kaže: E znate šta, ja neću potpisati produžetak ugovora, trejdovaćete me u Denver za Đamala? Ma jok, takve stvari neće Dončić raditi do pred sam kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted yesterday at 11:00 AM Share Posted yesterday at 11:00 AM 6 hours ago, Bojdo said: Dosta TOP 10 igrač nije dostupno za trade, mislim da je sto se top zvijezda tiče u trenutnim okolnostima Dallas mogao da dobije Davisa kao nekog oko TOP 10 igrača. Grk, Jokic, SGA Tatum....sve je to nedostupno Ja bih cak i Tatuma izuzeo iz te price. Bolje receno, mislim da bi Boston prihvatio da udje u pregovore da su Mavsi zakucali na vrata "E ajde da napravimo neku pricu Luka - Tatum"" Bas sam razmisljao za kog bi mogao da zamislim da je more non-tradeable od Luke. I na kraju shvatis da niko. Jokic, SGA, Janis, Luka, Wemby. Do pre 2 dana bih rekao da je to 1st tier, bas tim redom. Caaaaaaaak, mislim da bi SAS prihvatio neke pregovore Wemby - Luka. U toj prici naravno Dalas bi morao da da vise, jer Wemby verovatno ima najveci trade value u celoj ligi (Uz Jokica i mozda SGA). Ali mogao bi da nadjes smisla za taj trade. Za Wemby-a mora da das mnogo. Stvorio je mnogo veliki trade value, a opet dolazis do toga da ipak ne znas sta ce ispasti sa njima. Nije gotov proizvod, bice verovatno top5/top10 igraca eva' kad bude bio gotov proizvod, mozda top1. Ali treba da se dodje do gotovog proizvoda. Luka em gotov maltene, em mlad, em dosta SASesque tip igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 11:02 AM Share Posted yesterday at 11:02 AM 2 hours ago, Bugl Khan said: Jesam stavio KDa? ADa? Ringchaseri su posebna kategorija po meni, jbg. Hakeemova dva, Dirkov, Jokićev su isto što i prsteni 4 Hall of Famera u prvoj petorci? Currya sam stavio samo zato jer je pošteno osvojio 2. Dobro druze jasno je da si ili a) ekstremno zaslepljen mrznjom i neobjektivan; b) zalosno kosarkaski nepismen -> Rekao bih ipak ovo pod A) jer citajuci tvoje postove o desavanjima izvan Kralja to zakljucujem. Mislim, sve 5, samo je bas onako gnusno i bezobrazno, nisko, kao i kad kacis one videe nekih random pacenika kako pljuju instituciju iz Akrona. Krenuo bih sad u diskusiju sa tobom jer si ozbiljan manipulator konteksta, ali nema poente posto si do sada dokazao (i meni a i drugim forumasima) da na ozbiljnu diskusiju gde nemas argumente uglavnom reagujes nekim toksicnim komentarima tipa ja sam niza rasa itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted yesterday at 11:03 AM Share Posted yesterday at 11:03 AM Spursi ne bi pristali trejdovati Wembyja taman da im drugra strana ponudi Boga licno sa sve Isusom, svih 12 apostola, Muhamedom, Mojsijem i AEZAKMI, HESOYAM cheatom u dzenetu 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted yesterday at 11:16 AM Share Posted yesterday at 11:16 AM Sad kad vratim film, jedini signali koje je Dončić slao da hoće iz Dalasa je podrška Crvenoj zvezdi. Trebalo je reagovati na vreme, nemamo pikove ali Dalas to i ne skuplja. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted yesterday at 11:17 AM Share Posted yesterday at 11:17 AM 48 minutes ago, Dzep said: interesantan niz, možda i najrealnije objašnjenje šta se valjalo iza trejda Ako je ovo tačno, Dalas će da bude spreman za čerupanje od leta (u čemu će i sami sarađivati) Od svih kosarkaskih objasnjenja, ovo nekosarkasko je najverovatnije, a znacemo kroz 4-5 godina. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted yesterday at 11:24 AM Share Posted yesterday at 11:24 AM 44 minutes ago, Dracarys said: Ja mislim da se nepravedno Luka mnogo hajpuje, kakav crni TOP2 igrač lige, lol, pogotovo što je sad Laker. Kada bude izbacio stvarno jaku ekipu u plej ofu, onda ću da gledam drugačije na njega. OKC je prošle godine imao rupčagu na centru, to je prevagnulo, SGA je sve vreme bio najbolji igrač na terenu. Imali su sreće da su Nagetsi i Lejkersi morali odmah u prvoj rundi da se kolju, možda i dve najjače ekipe na zapadu, kao što su pokazali 2023. Denver je zatim naišao na Minesotu i istorija je rekla svoje. Dalas je lagano obezglavio ovu Minesotu koja ima igru samo za Jokića. Koliko je moćan Luka se videlo protiv prave ekipe, skoro metla. Boston nije ništa jači bio od Denvera. Plej of je pred nama, pa ćemo videti! Bio je prvi favorit za MVPa prije sezone. Reako bi da je to TOP 2-3 igrač lige, a pogotovo TOP 2-3 globalna zvijezda. Protiv Thundera je u G5 u OKC imao 31/10/11. U G6 je zatvorio seriju sa 29/10/10. Isto se desilo i protiv Clippersa u G5 (35/7/10) i protiv Timberwolvesa u G5 (36/10/5), riješio je serije sjajnim nastupom u gostima. U finalu protiv "prave ekipe" je imao 29/9/6 seriju. 2022. protiv Sunsa, momčadi koja je igrala finale sezonu ranije, i koja je imala preko 60 pobjeda, je ubilježio 33/10/7 za seriju, i razbio ih u G7 (27/9/3 za poluvrijeme) u Phoenixu. Ali koliko je moćan se vidjelo tprotiv Celticsa, jer je skoro doživio metlu. A Lakersi, koji su 2023. pometeni, a 2024. su skoro pometeni (i to ne u finalu nego u 1. kolu playoffa), su najjača ekipa Zapada. Nije mi jasna logika. Lik je najbolji kad je najteže. On se neće raspast u finalu. Zadnjih 5 godina u nizu je TOP 5 igrač lige. Istina je da su mu u Lakersima šanse za titule dugoročno puno veće, jer mogu bolju emkipu složit oko njega. Mislim da bi se moglo lako desit da ne uzme naslov još 2-3 godine, a onda u 5 godina uzme 3. Al ne bi se čudio da npr sljedeće godine na svojim leđima nosi ekipu do naslova i ne bude FMVP. Da zateklo ga za večerom, lol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted yesterday at 11:46 AM Share Posted yesterday at 11:46 AM 13 hours ago, gggggggg said: pa F, sta drugo. kao sto je i pelton ocenio. a ovo na relaciji izmedju igraca i uprave opet nije opravdanje da za tako malo das svog najboljeg igraca. garnett je imao zanimljivu izjavu vezanu za butlera pre neki dan, koji nema direktno veze sa ovom situacijom ali i malo ima. u sustini bez obzira kakav je odnos izmedju igraca i uprave, na terenu se mora dati uvek 100%. sto je doncic uvek ispostovao, pogotovo u playoffu kada je cesto igrao povredjen i sa jednom nogom. https://streamable.com/eqe1g9 F je ako gledaš dugoročno , nakon naredne sezone, ali ako gledaš kratkoročno onda ovo i nije tako loš trejd za Dallas , Davis je i dalje zver od igrača a Mavsi su ovaj trejd odradili kako bi doveli nekog ko odmah može da doprinese na visokom nivou, pošto njima ni ostali nosioci igre nisu baš u cvetu mladosti pogtovo ne Kyrie. 12 hours ago, mister-no said: Ja ću... pošto je mairosu jako skroman dečko. Ovde je Edin lepo objasnio zbog čega su se Mavsi odlučili da ga trejduju pa kome i dalje nije jasno neka ga posluša. Jednostavnio prekipelo im je da trpe njegovo ponašanje, jer ko zna šta je on radio tamo i kako se ponašao. Ali to je i njihova krivica jer on od kad je došao u Dallas dopustili su mu da radi šta hoće. Ali takođe se slažem sa Edinom da u Lakersima može da zaboravi na to da može da radi šta hoće, da se ponaša kako hoće, da pušta ona turbo-folk sranja na zagrevanjima i slične stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 11:52 AM Share Posted yesterday at 11:52 AM 20 minutes ago, Bugl Khan said: Bio je prvi favorit za MVPa prije sezone. Reako bi da je to TOP 2-3 igrač lige, a pogotovo TOP 2-3 globalna zvijezda. Protiv Thundera je u G5 u OKC imao 31/10/11. U G6 je zatvorio seriju sa 29/10/10. Isto se desilo i protiv Clippersa u G5 (35/7/10) i protiv Timberwolvesa u G5 (36/10/5), riješio je serije sjajnim nastupom u gostima. U finalu protiv "prave ekipe" je imao 29/9/6 seriju. 2022. protiv Sunsa, momčadi koja je igrala finale sezonu ranije, i koja je imala preko 60 pobjeda, je ubilježio 33/10/7 za seriju, i razbio ih u G7 (27/9/3 za poluvrijeme) u Phoenixu. Ali koliko je moćan se vidjelo tprotiv Celticsa, jer je skoro doživio metlu. A Lakersi, koji su 2023. pometeni, a 2024. su skoro pometeni (i to ne u finalu nego u 1. kolu playoffa), su najjača ekipa Zapada. Nije mi jasna logika. Lik je najbolji kad je najteže. On se neće raspast u finalu. Zadnjih 5 godina u nizu je TOP 5 igrač lige. Istina je da su mu u Lakersima šanse za titule dugoročno puno veće, jer mogu bolju emkipu složit oko njega. Mislim da bi se moglo lako desit da ne uzme naslov još 2-3 godine, a onda u 5 godina uzme 3. Al ne bi se čudio da npr sljedeće godine na svojim leđima nosi ekipu do naslova i ne bude FMVP. Da zateklo ga za večerom, lol. Kada si već nabrojao te brojeve, zašto nisi i procente protiv Bostona. Lik je šutirao 24% za 3, lol. Bušili ga u odbrani Braun i Tejtum kao švajcarski sir, ne bi ga ni Mutombo i AD zajedno pokrili. Razgolitili ga Bostanezi, ništa nije ostalo. Izgleda da protiv Bostaneza nije bilo mnogo teško, pa nije bio najbolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted yesterday at 12:10 PM Share Posted yesterday at 12:10 PM 19 minutes ago, Skyglider said: Ovde je Edin lepo objasnio zbog čega su se Mavsi odlučili da ga trejduju pa kome i dalje nije jasno neka ga posluša. Jednostavnio prekipelo im je da trpe njegovo ponašanje, jer ko zna šta je on radio tamo i kako se ponašao. Ali to je i njihova krivica jer on od kad je došao u Dallas dopustili su mu da radi šta hoće. Ali takođe se slažem sa Edinom da u Lakersima može da zaboravi na to da može da radi šta hoće, da se ponaša kako hoće, da pušta ona turbo-folk sranja na zagrevanjima i slične stvari. ok, stoji ... smorila ih vera matović, razumem ali zašto baš u lejkerse i zašto tako bedan povraćaj? taj deo smo izostavili... ovo nije foks situacija gde je on rekao hoću u san antonio, pa si stavljen pre svršen čin. nisu GM-ovi kolektivno vlažili na foksa da je objavio da je luka na trejd bloku, GM-ovi bi prodavali ukućane u belo roblje da ga se dočepaju. kad je frka, luka pogađa trojke preko ruku i smeje ti se u lice. koliko još takvih igrača ima u ligi? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted yesterday at 12:13 PM Share Posted yesterday at 12:13 PM 53 minutes ago, stefan81888 said: Sad kad vratim film, jedini signali koje je Dončić slao da hoće iz Dalasa je podrška Crvenoj zvezdi. Trebalo je reagovati na vreme, nemamo pikove ali Dalas to i ne skuplja. "Defense wins championships" kaze njih gm. A paket Kalina, Bolomboj i Laza. Da je Coki i dalje tu on bi to zavrsio. Salu na stranu, ja i dalje ne vjerujem, juce sam pisao bas o tim ne-kosarkaskim stvarima koje su i ranije izasle oko kockarnica i tih zajebancija, nije nemoguce za ameriku. Jedino sto ima smisla sa kosarkaskog stanovista, je to da se oni "kockaju" da luka nije spreman ove godine, da je zapad opao tj da Oklahoma jos nije zrela, da se Denver raspada, i da su ostali katastofa, pa da ce opet izaci u finale, pa mozda sa druge strane bude boston opet ali ovaj put izraobovan pa nekom ludom srecom osvoje prsten. Ali to je suluda kocka, ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 12:14 PM Share Posted yesterday at 12:14 PM 6 minutes ago, Skyglider said: Ovde je Edin lepo objasnio zbog čega su se Mavsi odlučili da ga trejduju pa kome i dalje nije jasno neka ga posluša. Jednostavnio prekipelo im je da trpe njegovo ponašanje, jer ko zna šta je on radio tamo i kako se ponašao. Ali to je i njihova krivica jer on od kad je došao u Dallas dopustili su mu da radi šta hoće. Ali takođe se slažem sa Edinom da u Lakersima može da zaboravi na to da može da radi šta hoće, da se ponaša kako hoće, da pušta ona turbo-folk sranja na zagrevanjima i slične stvari. Ta teza je smesna, zaista. Odraditi trejd ovako brzo, usred sezone, nakon ulaska u finale, sa tolikom sekrecijom, bez objavljivanja da je dostupan kako bi se pocele primati ponude sa svih strana i dobio najbolji return value je obican nonsens. Sad im je eto bas pukao film, nisu mogli da istrpe jos nekoliko meseci. Jedino ako je poceo da ubija trudne zene po Dallasu. Drugi superstarovi su svi uzorni i primerni, jelte i nisu nikakav trik za hendlovanje, ne seju decu po drzavi, ne potezu pistolje, ne voze pod dejstvom droga i alkohola, ne tuku partnerke, nisu lenji i nezainteresovani... Ostali gm-ovi i fransize su sve debili i kretencine, niko nije bio pametan da se doseti da pita izvinite, poshto Luka... Da ne pricam sto u ovakvoj ligi trejdovanje igraca, pa jos superstara i MVP kandidata bez njegovog znanja ne moze fransizi na srednji i dug rok da donese nista osim minusa - ides na crnu listu igracima, postajes destinacija koja se zaobilazi, gubis atraktivnost, reputaciju. Jokic je tek u poslednje 2,3 sezone korigovao svoje lose navike i fizicko zapustanje pa Denveru nikad nije palo na pamet da razmislja o trejdu. A tek to da ce da menja ponasanje i muzicki ukus zato sto je u LA - moze da saceka da postane UFA i bice nepregledna lista timova koji ce ga zeleti kod sebe bez ikakvih uslova. Pritisak rezultata je on sam nametao sebi, ne trebaju mu svetla velikog grada i pompa eleja da mu pale vatru. 17 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:27 PM Share Posted yesterday at 12:27 PM 1 perspektiva. 1 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:40 PM Share Posted yesterday at 12:40 PM A. Docekali smo da Luka bude trejdovan pre 1 Dzamala Mareja. B. Docekali smo da glupi ali skočni Dža vadi utoku najmanje 2x, presedi zbog toga cca 50 tekmi....i da bi ga Memfis teze trejdovao nego sto je Dalas Luku. Ne znam da li mozda ima neka racunica ili motiv vlasnika Mavsa da obore cenu fransize zarad ko zna cega, ali u svakom slucaju ljibitelji tinfoil zavera ovog puta kod mene imaju solidno razumevanje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 12:42 PM Share Posted yesterday at 12:42 PM Ovo sto je gore podelio @Dzep jedino ima smisla (dozvola za kazino i pretnja selidbom u Vegas) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts