Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgleda da je protiv Japana bilo realno stanje, a ne samo los početak. Mislim ok nisam imao neke velike nade u medalju, ali dati Australiji jedan gol za tri četvrtine je bez dileme najveća bruka u istoriji našeg vaterpola. Ovako je ispadanje iz grupe više nego realna mogućnost. 

• Like 7
Posted

Тешка брука, на шта се свео некад трофејни спорт. Чуо сам за смену генерација, али ми већ пар година не можемо да се саставимо, а овај селектор је недорастао. 

Још симпатични Степић, који се уби од тражења алибија за ову малокрвност. Што би рекао Савић својевремено, сви сте, бре, млохави.

• Like 1
Posted (edited)

Како иритира овај коментатор на ртс-у, прича о некој улози фаворита против Шпаније а ми ни Француску нећемо добити што значи да испадамо. Прича о нашим дебитантима на ОИ а и Аустралија има дебитанте па им не смета да нас пуне. А и реално је да немамо више онај квалитет, са бољим селектором ово би изгледало доста боље.

Edited by Igor88
  • Like 1
Posted

Tužno šta smo napravili od sportova u kojima smo bili dobri samo zarad forsiranja fudbala u kojem smo oduvek nikakvi.

Sve je uništeno, ne postoji ništa više.

Posted

da smo poveli ekkipu nekog drugoligaša više bi pokazali želje za dobrim rezultatom, nešto smrdi u samoj ekipi, savezu, odnosu sa trenerom

Posted

Izgubi se i odmah odnosi u ekipi savez trener.

Uros Stevanovic je koska od trenera to stoji, ali osvajali smo medalje i sa Porobicem jos, savez je isti kao sto je i u drugim sportovima.

Igraci su u padu i to je to. Ovde ima 6-7 olimpijskih sampiona tako da je cudno sto je pad ovoliki, ali smo slabi na dve kljucne pozicije, centru i golmanu, gde smo uvek imali prednost nad skoro svima, sto nas vuce dole.

Ne mozes ovaj novi vaterpolo da igras a svaki mec da budes u minusu po nekoliko iskljucenja.

• Like 5
Posted

Dobra utakmica. Pokazali smo muda i karakter jer se nismo predavali do kraja pa smo uspeli da dobijemo zadnju cetvrtinu.  

Podrska za momke i strucni stab. Vi ste nas ponos! 

Ja verujem!

Posted

Ova reprezentacija je očigledno mnogo slabija nego ranije ali ne znam da li se sećate Ria i koliko je malo falilo da ispadnemo u grupi, jedva pobede protiv Japana i Australije + poraz od Brazila

• Like 1
Posted

Ovoj reprezentaciji svakako najviše fali Prlainovic. Igrač koji će da kontroliše tok utakmice i organizuju celu našu igru. Mandić ne može da bude lider, u fudbalskom žargonu džabe najbolji napadač kad nema ko da mu doda. 

Posted

Pozdravio vas VK Partizan iz bazena sa ledenom vodom…

Prlainović je još jednom prokomentarisao i teško stanje u sedmostrukom šampionu Evrope Partizanu, dodavši da je zabrinut za budućnost srpskog vaterpola.

- Situacija u Partizanu je očajna. Velikan svetskog vaterpola i jedan od najvećih klubova svih vremena nikad nije bio u goroj situaciji. Partizan je baza srpskog vaterpola, institucija, jedini pravi klub i on nama pred očima propada. Nadam da će se nešto promeniti nabolje, nisam optimista jer iz godine u godinu svedočimo da je situacija sve gora i tužnija. Klub je dotakao dno i ta je situacija glavni uzrok lošeg stanja u srpskom klupskom vaterpolu, a strah me i za budućnost srpskog reprezentativnog vaterpola. Strah me šta će biti posle Olimpijskih igara u Parizu 2024. - zaklljučio je Prlainović.

• Like 2
Posted

Mi smo i na poslednje dve olimpijade igrali lose u grupi a onda osvajali zlato. U Tokiju izgubili od Spanije i Hrvatske pa kao treci prosli i uzeli zlato. U Riju izgubili od Brazila i nereseno sa Madjarskom i Grckom i kao cetvrti prosli dalje i uzeli zlato. 

OK, nije to taj nivo repke kao sto smo tada imali, tesko da cemo ponoviti isto, ali ipak treba verovati i dati podrsku. Nadam se da cemo najjaci biti u eliminacijama i da mozemo makar do neke bronze. Vaterpolo se u poslednje vreme prilicno izjednacio. 

Da nam je vaterpolo u padu - na glavacke - jeste. Mozda i treba ovako neka opomena, poslednja, jer ako odemo dublje mozemo da zaboravimo medalje i na EP a ne na svetskom nivou. Svakako, oporavak treba poceti od klubova.