Unknown Posted July 5 Share Posted July 5 Just now, Don Dusko said: Ma da guranje nije faul jbg. Sa ledja 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 5 Share Posted July 5 Haha, utisak prvenstva mi je da je sudjenje nikad gore. Lagano sam sa 90% uspešnosti pogodio ko ovde navija za GER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5 Share Posted July 5 Da li ima nekog Srbina na stadionu, da pusti Koktel ljubavi? *posvećeno Krosu i sudiji* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 5 Share Posted July 5 1 minute ago, Maharaja said: Ovo suđenje je sad već skandal Šta drugo očekivati od engleskog sudije,Tejlor je klasična neznalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 5 Share Posted July 5 14 minutes ago, neko me sabotira said: Kroos je ružan?? Najružniji fudbaler??? Meni je zgodniji od mene samog a nikada mi nitko nije rekao da sam ružan, a dosta puta sam dobivao komplimente da sam zgodan… Javi se na dm i posalji slike 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 5 Share Posted July 5 Kros koji je zaslužio drugi žuti još u prvom poluvremenu igra celu lagano kao mesar jer moraju da mu titraju jajca 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 5 Share Posted July 5 Kimmich i Rodri na terenu. sve sto moj fudbalski ukus zeli. Jebem ja Mbappe, Vinicius i te picke materine. Ovo su 2 moja igraca. Kao da me stavis na neki dream music fest i istog dana budu Fleetwood Mac i Dire Straits. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5 Share Posted July 5 Uh, Miler mi je nekad bio omiljeni igrač. Biće ovde čupavo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 5 Share Posted July 5 Mek utiče na suđenje ovim komentarima koje ostavlja na temi, logičnije objašnjenje nemam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 5 Share Posted July 5 1 minute ago, Smrtokapa said: Mek utiče na suđenje ovim komentarima koje ostavlja na temi, logičnije objašnjenje nemam. Pa obojica navijaju za Nemce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 5 Share Posted July 5 Usrala se Spanija izmenama, samo tako 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5 Share Posted July 5 Španac je odradio katastrofalne izmene. Izbacio najraspoloženije igrače ostao Ruiz sam, totalno su bezopasni u napadu. Švabe trebaju da se zahvale matorcima i da grade repku oko Musiale i Virca, to će biti ubitačan tandem. Još ako nađu nekog napadača koji bi bio malo konkretniji od Haverca mogu da ganjaju i svetsko tamo negde 2030. godine. Meni nekako Fulkrug deluje korisniji od Haverca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 5 Share Posted July 5 1 minute ago, Klotzen said: Španac je odradio katastrofalne izmene. Izbacio najraspoloženije igrače ostao Ruiz sam, totalno su bezopasni u napadu. Švabe trebaju da se zahvale matorcima i da grade repku oko Musiale i Virca, to će biti ubitačan tandem. Još ako nađu nekog napadača koji bi bio malo konkretniji od Haverca mogu da ganjaju i svetsko tamo negde 2030. godine. Meni nekako Fulkrug deluje korisniji od Haverca. Ne samo sad, negi celi turnir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 5 Share Posted July 5 De la Fuente izmenama opasno razvodnjio Španiju. Uđoše neki alibi igrači, ala Saša Lukić, Nemanja Maksimović i tu fudbala više nema. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 5 Share Posted July 5 Sta radi Kros majko moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5 Share Posted July 5 Prerano je izvukao Vilijamsa i Jamala Evo mesar ponovo napada, sramota da se igrač njegovog kalibra blamira ovakvim startovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 5 Share Posted July 5 Toni Kros nastavlja da cepa drva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 5 Share Posted July 5 Onom linijskom sa gornje strane je promaklo jedno 5 cistih ofsajda, bas je kritican tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 5 Share Posted July 5 Krosu dati pištolj da proba, ovako ne postiže više ništa. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 5 Share Posted July 5 Nico je jos malo pa Mbappe nivo, a to ga izbacujes… ne razumem… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 5 Share Posted July 5 1 minute ago, K.Dot said: Krosu dati pištolj da proba, ovako ne postiže više ništa. Povrediće se pravljenjem faulova, malopre je bilo kritično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 5 Share Posted July 5 Haha ladno lik povredio i Ruiza, lagano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 5 Share Posted July 5 U Krosa danas ušao Tomas Gravesen,tuci do iznemoglosti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 5 Share Posted July 5 Navijao sam za Špance od prvog meča jer su me kupili igrom pošto su ceo turnir igrali najlepše, ali ove izmene u stilu Sautgejta su mi ih toliko zgadile da se nadam da će ih Nemci izbaciti. Ne mogu da razumem trenere nominalno odličnih ekipa koji pri vodstvu od jedan razlike vade svoje ofanzivno najpotentnije igrače, to je jajarski i praktično dokaz da oni sebe ne percipiraju kao najbolji tim na prvenstvu a kad je tako onda i ne treba da ga osvoje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 5 Share Posted July 5 Evo i ovog iz Reala sa zutim. Red je i ovaj iz City da dobije sa svojim "taktickim Pep" faulovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts