Marko Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 9 hours ago, Don Dusko said: Gde nam je nestao @freethrow ? iskreno, smorila me ekipa sa foruma, doduše politilčki visoki spratovi, najviši, neko susramlje... Basket pratim i prebacio sam se na viber sa manjom ekipom. GSW sucks balls, ali jbg, tako je kako je. 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 (edited) @freethrow Bitno je da budes tu kada se bude igrao plejof i racunalo ko je najbolji poznavalac NBA-a (tvoja programerska vestina i igranje prognoza online). Ako se ne varam, niko do sada nije osvojio 2 titule kao ja (prvu i poslednju sezonu, pocevsi od 2016) ? Edited November 29, 2023 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Po malo dissuje Nba, ali ima ovde dosta cvrstih i kosarkaskih argumenata zasto je u pravu za dosta toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Kad se igra protiv losijih ekipa eto njega.🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 dzemo uzeo 14 suteva; jos 6 po tekmi i clippersi postaju nepobedivi : ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Respect👍 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Ovaj Drake jedna od najkrindž persona današnjice. Kakvo užasno veče za Booker/KD tandem u Torontu. Scottie Barnes je već igračina i vidi se da će, za razliku od mnogih izvikanih talenata, igrati pobedničku košarku. Nadam se da Raptorsi u narednim godinama mogu da ga okruže sa komplementarnijim saigračima a ne da mu dovode Poeltla da pravi gužvu u reketu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Koliko je frustrirajuć za protivnike Jokićev flouter. Sporo, tromo, često uz kontakt sa onom telesinom, pređe ruku čuvara za santimetar i ulazi kao kap u tipa 90% slučajeva. Surovo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ovaj Drake jedna od najkrindž persona današnjice. On i DJ Khaled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 DJ Khaled je više kao neka karikatura, kao neki lik iz Simpsonovih. Ali ovaj Drake je neviđeni napinjač. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Чини се да ово најбољи Јокићев улазак у сезону, статистички?! Само још једном да нагласим да мојим Келтима не вјерујем зере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Što? Ja baš mislim da će Kelti da zgaze istok bez većih problema ako ne bude nekih strašnih povreda. Deluje mi da je ekipa odlično prihvatila Zingera i da on uživa igrajući u Bostonu, kao da je baš dobra atmosfera tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Nosioci od stakla... Nema ovde leba, sezonu ce pojesti skakavci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Nosioci od stakla... Nema ovde leba, sezonu ce pojesti skakavci... Potpuno neshvatljiva odluka da se šepajućeg Booka vraća u igru u drugom poluvremenu kad je iz aviona bilo vidljivo da ne može doprinijeti ni u kojem vidu timu. I prije povrede je Book bio neupotrebljiv. Očajno šutersko večer ali i takvi smo mogli do pobjede. Nurkić jedini dobar a uz njega i još jedno vrlo korektno izdanje Goodwina. Watanabe je baš bezvezan. Po meni on ne bi vidio više od garbage time. A tako bi i bilo da je Little bio available. Fali i Allen. KD opet masa promašenih isforsiranih šuteva. Šteta jer ovo je bila winnable utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 30, 2023 Author Share Posted November 30, 2023 bffs https://streamable.com/kn36ii https://streamable.com/5nm1gk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Šta znam, ja sam bio ubeđen da su Milvoki i Boston ubedljivo najbolji na istoku, ali izgleda da Majami opet bije. Kao i uvek, Majami je zajebao sve ekipe na draftu i pokupio je JJJ. Ričardson je počeo da liči na sebe iz mlađih dana u Majamiju, a Lauri šutira trice nikad bolje. Čekamo da vidimo koliko će ih Hiro još gurnuti gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Što? Ja baš mislim da će Kelti da zgaze istok bez većih problema ako ne bude nekih strašnih povreda. Deluje mi da je ekipa odlično prihvatila Zingera i da on uživa igrajući u Bostonu, kao da je baš dobra atmosfera tamo. Не умијем да објасним најбоље. Дефинитивно се чини да је атмосфера океј, добри потези у ФА су повучени, одличан улазак у сезону, међутим... Неки спој неповјерења у Мазулу, бојажљивост од повреда Зингера (од кога масу зависи Бостонове могућности у ПО) и искуства из претходног ПО ђе су баш ожиљке себи направили са грлица приступом ме ћера на овај став 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 10 hours ago, Miki28 Teoljub said: Kad se igra protiv losijih ekipa eto njega.🤦♂️ Priznajem da do sada nisam primećivao njegov broj na dresu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 5 hours ago, gggggggg said: bffs https://streamable.com/kn36ii https://streamable.com/5nm1gk lol Šta kažete flopićevci 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 3 hours ago, Dracarys said: lol Šta kažete flopićevci Kada Lebronovac nekome prigovara za flopovanje Inače, flop je baš očigledan. Ume Nikola da flopuje, retko to radi ali nije ovo prvi put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 12 minutes ago, Darko said: Kada Lebronovac nekome prigovara za flopovanje Inače, flop je baš očigledan. Ume Nikola da flopuje, retko to radi ali nije ovo prvi put. Mojne se pecaš na Drakijeve fore 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 1 minute ago, DameTime said: Mojne se pecaš na Drakijeve fore 😄 Hehe, nisam ga shvatio ozbiljno. Dok sam pisao post: 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts