Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Don Dusko said:

Gde nam je nestao @freethrow ?

iskreno, smorila me ekipa sa foruma, doduše politilčki visoki spratovi, najviši, neko susramlje...

Basket pratim i prebacio sam se na viber sa manjom ekipom. GSW sucks balls, ali jbg, tako je kako je.

• Like 2
  • Love 3
  • Tuzno 2
Posted (edited)

@freethrow Bitno je da budes tu kada se bude igrao plejof i racunalo ko je najbolji poznavalac NBA-a (tvoja programerska vestina i igranje prognoza online). Ako se ne varam, niko do sada nije osvojio 2 titule kao ja  (prvu i poslednju sezonu, pocevsi od 2016) ? 

Edited by delgado
  • Love 1
Posted

Ovaj Drake jedna od najkrindž persona današnjice.

Kakvo užasno veče za Booker/KD tandem u Torontu. Scottie Barnes je već igračina i vidi se da će, za razliku od mnogih izvikanih talenata, igrati pobedničku košarku. Nadam se da Raptorsi u narednim godinama mogu da ga okruže sa komplementarnijim saigračima a ne da mu dovode Poeltla da pravi gužvu u reketu.

• Like 5
Posted

Koliko je frustrirajuć za protivnike Jokićev flouter. Sporo, tromo, često uz kontakt sa onom telesinom, pređe ruku čuvara za santimetar i ulazi kao kap u tipa 90% slučajeva. Surovo.

• Like 9
Posted

Чини се да ово најбољи Јокићев улазак у сезону, статистички?!

Само још једном да нагласим да мојим Келтима не вјерујем зере

Posted

Što? Ja baš mislim da će Kelti da zgaze istok bez većih problema ako ne bude nekih strašnih povreda. Deluje mi da je ekipa odlično prihvatila Zingera i da on uživa igrajući u Bostonu, kao da je baš dobra atmosfera tamo.

• Like 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Nosioci od stakla... Nema ovde leba, sezonu ce pojesti skakavci...

Potpuno neshvatljiva odluka da se šepajućeg Booka vraća u igru u drugom poluvremenu kad je iz aviona bilo vidljivo da ne može doprinijeti ni u kojem vidu timu. I prije povrede je Book bio neupotrebljiv. Očajno šutersko večer ali i takvi smo mogli do pobjede. Nurkić jedini dobar a uz njega i još jedno vrlo korektno izdanje Goodwina. Watanabe je baš bezvezan. Po meni on ne bi vidio više od garbage time. A tako bi i bilo da je Little bio available. Fali i Allen. KD opet masa promašenih isforsiranih šuteva. Šteta jer ovo je bila winnable utakmica. 

Posted

Šta znam, ja sam bio ubeđen da su Milvoki i Boston ubedljivo najbolji na istoku, ali izgleda da Majami opet bije. Kao i uvek, Majami je zajebao sve ekipe na draftu i pokupio je JJJ. Ričardson je počeo da liči na sebe iz mlađih dana u Majamiju, a Lauri šutira trice nikad bolje. Čekamo da vidimo koliko će ih Hiro još gurnuti gore...

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Što? Ja baš mislim da će Kelti da zgaze istok bez većih problema ako ne bude nekih strašnih povreda. Deluje mi da je ekipa odlično prihvatila Zingera i da on uživa igrajući u Bostonu, kao da je baš dobra atmosfera tamo.

Не умијем да објасним најбоље. Дефинитивно се чини да је атмосфера океј, добри потези у ФА су повучени, одличан улазак у сезону, међутим... Неки спој неповјерења у Мазулу, бојажљивост од повреда Зингера (од кога масу зависи Бостонове могућности у ПО) и искуства из претходног ПО ђе су баш ожиљке себи направили са грлица приступом ме ћера на овај став

• Like 1
Posted
3 hours ago, Dracarys said:

lol

Šta kažete flopićevci

Kada Lebronovac nekome prigovara za flopovanje :classic_biggrin:

Inače, flop je baš očigledan. Ume Nikola da flopuje, retko to radi ali nije ovo prvi put.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Darko said:

Kada Lebronovac nekome prigovara za flopovanje :classic_biggrin:

Inače, flop je baš očigledan. Ume Nikola da flopuje, retko to radi ali nije ovo prvi put.

Mojne se pecaš na Drakijeve fore 😄