Jump to content

Euroleague 2023/24


Chaos Is Me

Recommended Posts

4 minutes ago, Čočo said:

Kakva umetnost Hauarda. Za 19 min ima 20p i indeks 3.

 

Odličan igrač ali svaki put kad da poene ponovo forsira u sledećem napadu i promaši... Može se živeti sa tim njegovim učinkom

Link to comment
Share on other sites

Just now, Miki28 Teoljub said:

Nije da nisam ocekivao. Kao i uvijek, covjek me iznova i iznova razocara

 

 

Dobro tebe jer nije pobedio Partizan u gostima. Al navijaci Duskisti su prezadovoljni sto ce Baskonija biti sigurno u play in za razliku od jednog kluba koji se na pocetku lozi na F4 a uredno zavrsi na 16 mestu.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nisam ni ocekivao da slabiji sastavi Baskonie, Albe ili Valencie mogu nesto da naprave protiv Partizana.

 

Prosto, pitanje je koga bi navijaci KKP iz te tri ekipe uopste razmatrali da im igra u prvoj petorci na pocetku sezone - CMM koji je za njih igrao u EC, Marinkovic umesto Puntera, Howard umesto koga, Moneke umesto Ledaya, Kotsar ili Costelo na 5? Nema sanse da bi bilo ko ovde ili na nekom drugom portalu pozdravio dolazak takvog pojacanja. Iz Valencie samo Davies umesto Kamiskog i to mozda. Iz Albe niko.

 

Ono sto zaista ne zelim da gledam u cetvrtak je da Partizan protiv Reala vodi dvocifrenom razlikom jer to prosto nije realno. Dakle, nemam nista protiv, neka pobede u neizvesnoj zavrsnici, ali kad vidim da je i Alba vodila 26:16 postavlja se pitanje vredi li gledati taj mec prekosutra i sta gledati umesto toga jer i nema nekog izbora (mozda Zalgiris - Baskonia?).

 

Efes da igra 34 meca kod kuce bio bi u vrhu tabele, a da igraju svaki mec u gostima bili bi iza ASVELa. Uzalud im i ova pobeda nad jakim protivnikom, kad ce vec sledece nedelje da se sramote u Vitoriji.

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Partizan je jucerasnjom pobedom ne samo ostao na 10om mestu nego i potencijalno usao u trku za Baskonijom s obzirom na bolji medjusobni skor. Baskonija do kraja gostuje Zalgirisu i Virtusu, a kuci ceka Real i Efes. Nije nerealno da ovaj raspored zavrse sa 1:3, a u tom slucaju Partizanu treba pobeda nad Realom/Olijem (ako podrazumevamo pobede protiv Albe i Valensije) da prestigne Baskoniju. Zavisice tu i od Reala koliko ce zeleti da se cima sutra, odnosno protiv Baskonije. Vidim da im i fale neki igraci, tako da moguce da Partizan sutra ima dobru sansu. 

 

Sto se tice same utakmice konacno sigurnija igra Partizana tokom celog meca, losih perioda je bilo ali nisu dugo trajali. Pored odlicnih partija Kaminskog i Kabokla mislim da je kljuc bilo klupiranje Avramovica. Svaka mu cast na partijama u poslednje vreme, ali on meni uopste ne uliva poverenje i nije mi igrac za 30 minuta. Krenuo je juce u prvom poluvremenu da se ispucava i na vreme ga je Zeljko sklonio. Baskonija mi je bas gadna ekipa, imam osecaj da mogu svakome da daju 100+ poena ako im je dan, ali i od svakog da izgube ako ih ne sluzi sut. Ono sto igra Howard je bas specificno. Jeste dao 26 poena, statisticki je to sve zaista brutalno ali nije uspevao da se obuzda u kljucnim momentima, vecina pogodjenih suteva je bila na 10ak razlike za protivnika. Jbg takav je igrac, ali retko koji trener bi ga zeleo u timu. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Drug Crni said:

Ko je batica iz Baskonije sa grozomornom frizurom a la Italija 1990, mundijalsko izdanje?

 

Sander Raieste, sigurno jedan od najgorih igrača u EL, ne znam šta ga još uvek drži u istoj.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Marvin said:

Te istocni blok frizure su sad ponovo popularne i u Berlinu. Ne znam kako & zasto 😄 

Ma,vi Berlinci ste vazda komunjare..:classic_tongue: Moždazato? :classic_biggrin:
 

Just now, Chaos Is Me said:

 

Sander Raieste, sigurno jedan od najgorih igrača u EL, ne znam šta ga još uvek drži u istoj.

Znači,što-no-se kaže: sklad vanjštine i suštine :thumbsup:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Drug Crni said:

Ko je batica iz Baskonije sa grozomornom frizurom a la Italija 1990, mundijalsko izdanje?

 

To su baš popularne frizure u Španiji. I žene i muškarci.

 

Što bi rekao jedan, kao da ga je autolimar šišao. 😄

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Chaos Is Me said:

 

Sander Raieste, sigurno jedan od najgorih igrača u EL, ne znam šta ga još uvek drži u istoj.

 

Verovatno ga drži to što u ACB moraš da imaš minimum 4 domaća igrača, a oni u domaće računaju i one koji su bar 3 godine proveli u mlađim kategorijama španskih klubova. U Baskoniji su to Diez (kao jedini Španac), Sedekerskis, Diop i pomenuti Raieste + neki klinci iz B tima.

 

Isto imaju pravilo i o max dva stranca iz zemalja koje nisu u Evropi, ili obuhvaćene Cotonou sporazumom... Otud Bugarin CMM, Makedonac Theodore, Kostelo sa pasošem Obale slonovače + rođeni Evropljani Marinković, Kotsar, Rogkavopoulos i rođeni Afrikanac Moneke.

 

Tako da im ostaju taman još Howard i Chiozza kao ta dvojica overseas igrača bez evropskog/afričkog pasoša, znači sve regularno, sva pravila su ispoštovana. :default_coffee:

 

  • Like 3
  • Ha-ha 5
  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da se sve otvara Partizanu da udju u plej in. Pa zasto da ne i sa 9. pozicije (jer Baskonija ima mnogo tezi raspored) Okrnjen Real koji je vec obezbedio 1. mesto, ok Olimpijakos ce biti tezi ali se igra kod kuce i posle mucena Alba u gostima i Valensija kod kuce.

 

Real bez gotovo cele spoljne linije i protiv Partizana izgleda ako je verovati rotowire. Mucili se protiv Albe bio egal skoro ceo mec, cak su i gubili.

 

Faku ce morati da radi sve a pritom ce morati da se steka u odbrani da ne bi usao u problem licnih gresaka jer su bez njega gubili od Albe.

 

Partizan bez Ledeja ali sa Kaminskim i Kaboklom u formi u pravo vreme. Real bez Muse, Cace, Rudija i Ljulja. Samo je Faku tu legit bek, Alocen ne igra nista cele sezone a Kozer i Abalde ce da glume bekove koji su vise trojke i to su tu kao 3. i 4. igraci zamisljeni iza Deka i Hezonje. Kvota 2,40 na Partizan. Poklon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...