Miki28 Teoljub Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, Smrtokapa said: Unerediše nam se i ovi u život. Zar i zasluzujemo nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, Eddard said: Prodali nas Dominikanci... Prodali smo se sami. Just now, Don Dusko said: Portoriko dobio Dominikanu. Sta sad nama odgovara? Nista. Pobeda nad Dominikanom nas vodi na Amereu 1/4, eventualna pobeda Portorika nad Italijom bi nas stavila prvo mesto uz opet obaveznu pobedu u sledecem mecu. Danas je propustena prilika, sami smo sebi zakomplikovali a koliko ce ovaj poraz da nas kosta videcemo vrlo brzo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Situacija na prvi pogled deluje bezilazna 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, McLeod said: Kakvi su carevi Dominikanci, oni su ovim i sebe izbacili, ajde da im ne treba nista. Na žalost nisu se izbacili, mogu i dalje nas da dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, Smrtokapa said: Na žalost nisu se izbacili, mogu i dalje nas da dobiju. Mogu ako se nama sad ide kuci. moracemo duplo vise da se trudimo da izgubimo nego protiv Italijana. Ko pobedi u poslednjem kolu ide dalje. Ako Italijani pobede drugi smo, ako izgube prvi smo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Sami smo se prodali, postoji razlog zašto ne treba zavisiti ni od koga drugog sem od sebe. Sad nema plana B i C, plan je jasan - pobeda i šta bude. Just now, McLeod said: Mogu ako se nama sad ide kuci. moracemo duplo vise da se trudimo da izgubimo nego protiv Italijana. Ako imaš imalo milosti, prekini s ovim... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 3 minutes ago, uini said: @Miki28, grešan sam što sam sumnjao, oprosti mi pape Ajde sto nisi vjerovao u Luku nego si pao pod uticaj Mcl i vjerovao u kosicu i druzinu osrednjih do bezveznih igraca. Cak ni sudije im nisu uapjele pomoci, ni to sto Luka nije igrao skoro cijelu 2/4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Situacija je odlična, pobjeda i onda četvrtfinale protiv Amera. Pešić je bio kouč i u Indijanopolisu. Tada je, istina, imao bolju ekipu, ali je sada i preko puta mnogo lošija ekipa tako da je sve moguće... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Meni je nekako i drago da se bas ovako odigralo. Jbg. Sami smo krivi. Ne smemo nikako druge da krivimo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, DameTime said: Sami smo se prodali, postoji razlog zašto ne treba zavisiti ni od koga drugog sem od sebe. Sad nema plana B i C, plan je jasan - pobeda i šta bude. Ako imaš imalo milosti, prekini s ovim... Austin Reaves ceka da uruci otkaz i konacno me spasi gledanja one face na klupi Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ako imaš imalo milosti, prekini s ovim... Fali samo Grci da preokrenu i da Mekovdan bude kompletan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ruzan ce biti clash nase polovine zreba sa onom drugom. Tu je jedino Litvanija koska ekipa, Letonci su ozbiljniji od njih, ovo ostalo ko god da prodje je prejako za bilo koga sa nase strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Mekominacija 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Više verujem u pobedu Portorika protiv Italijana nego u našu protiv dominikanskih republikanaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Austin Reaves ceka da uruci otkaz i konacno me spasi gledanja one face na klupi Srbije Ja se iskreno ne plašim toliko Amera u QF (iako su sjajni bez sumnje), koliko ekipa poput Italije. 2 minutes ago, Smrtokapa said: Fali samo Grci da preokrenu i da Mekovdan bude kompletan. Finale Grčka-Kanada, ne bih se iznenadila nimalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, DameTime said: Finale Grčka-Kanada, ne bih se iznenadila nimalo. Grcka za 7 minuta zvanicno zavrsava takmicarski deo prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 @McLeod jel i dalje naš poraz totalno nebitan? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, DameTime said: Ja se iskreno ne plašim toliko Amera u QF (iako su sjajni bez sumnje), koliko ekipa poput Italije. Ja se samo plasim kada su Reaves, Haliburton i Edwards zajedno na terenu. Mozda Kerr bude darezljiv pa pusti Ingrama da se blamira i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, Darko said: @McLeod jel i dalje naš poraz totalno nebitan? Jeste, jer ce Portoriko da dobije i Italiju. A nebitan je i sa druge strane, Litvanija bi nam takodje bila jebeno s obzirom na to kako biju i koliko ne osecaju nikakav pritisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, McLeod said: Grcka za 7 minuta zvanicno zavrsava takmicarski deo prvenstva. Sad će da vaskrsnu kad si ovo napisao. Ali što se mene tiče sve može, samo nam učini i do nedelje ne spominji naše, ako Boga znaš. Just now, Miki28 said: Ja se samo plasim kada su Reaves, Haliburton i Edwards zajedno na terenu. Mozda Kerr bude darezljiv pa pusti Ingrama da se blamira i dalje. Od Amera u svakom sastavu znaš šta možeš očekivati, nas večito iznenade ove egzotične ekipe, kao da ne gledamo košarku van EL i NBA. A ako budu morali Ameri, jbg tako je kako je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Danas izgleda i Srbija i Australija izgubise jer su htjeli izgubiti iako su za 20 poena bolji od protivnika. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, McLeod said: Jeste, jer ce Portoriko da dobije i Italiju. Kakav si ti car, majke mi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Just now, DameTime said: Sad će da vaskrsnu kad si ovo napisao. Hoce, da ubace Drim Tim '92. ne bi stigao ovo za sad vec manje od 5 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 (edited) Opušteno. Pa mi ćemo svakako mnogo lakše sa Amerima nego Italijanima. Ako je Crna Gora danas za malo mogla možemo i mi. Ali prvo da se dobije uvek neugodna Dominikana. 💪 Edited September 1, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Litvanci pregazise Grke u drugom poluvremenu. Ljudi koriste dobar zreb, nisu paceri kao mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts