Nek grmi jako Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 (edited) Da Ntilikina nije dobar igrač, ne bi izašao iz razvojne lige a kamoli skupio više od 300 utakmica u NBA. I onaj ko ga je gledao u NBA ili u reprezentaciji Francuske lako može da pretpostavi da će, ako dođe u Zvezdu, u EL mečovati Vildozine statse kada je reč o poenima i procentu šuta, jer to nije čak ni hot take... A pri tome bi njegovi def statsi bili nebo i zemlja u odnosu na Vildozine, kao i impakt na odbrani perimetra, preuzimanju i skoku. Taj 1-2 punch u kombu sa Bazom bio bi možda i jedan od najboljih miksova u istoriji kluba, a kad tu još dodamo malog Brazilca, bili bismo čista energija, ko Duracel zečevi sa reklame. Edited July 17, 2023 by Nek grmi jako 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 (edited) Najuriše nas Ostoja i Savić iz ABA lige. E moj Čoviću. Edited July 17, 2023 by Holivud 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 6 minutes ago, TB Told said: da u ekipi gde se menja 80% igrača neće dobiti prostor da se razvija kako treba Pa to i ja pričam. Da nisu ovako nakrkali roster, možda bi imao prostora 6 minutes ago, TB Told said: i da mu 10 netakmičarskih minuta u ABA ligi neće značiti mnogo. Ali zato u Megi sve pršti od takmičarskih minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 21 minutes ago, Stanko1997 said: Zbog toga što momak ima 17 godina i zbog toga što će u Megi da igra jednu utakmicu nedeljno, pod, neuporedivo manjim pritiskom za "dete" od 17 godina. A i neće imati ko da ga pljuje i kritikuje kad izgubi loptu ili promaši neki šut. Tako se i postaje igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 ebomajku ako nisam u jednom trenutku pomislio da se Kalina treći put obreo u svetom dresu..i ponovo oborio forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 http:// 3 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 2 minutes ago, L' Imperatore said: Ali zato u Megi sve pršti od takmičarskih minuta. Mega je za 20 razlike bolja od skoro svih ekipa u ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 10 minutes ago, Holivud said: Najuriše nas Ostoja i Savić iz ABA lige. E moj Čoviću. Obican sou za narod. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 19 minutes ago, Manu said: U ovom trenutku, moram i ja da se upišem kao Ntilkinin svedok od početka NBA karijere. Skakao bih od sreće da dođe, @uini ne mogu ni da zamislim kako bi tek ti reagovao. I ja sam u tom timu. Iako nisam nikada cula za njega, kad sam procitala da postoji sansa da i Uini kupi sezonsku, nije vise bilo dileme, ni najmanje 😁 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 6 minutes ago, TB Told said: Mega je za 20 razlike bolja od skoro svih ekipa u ligi? Aludirao sam na takmičarske/rezultatske ambicije Mege Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 1 hour ago, Stanko1997 said: Ja sam danas malo gledao njegove hajlajtse, ono je bolesno... Ako dođe, mnogi se pored njega neće leba najesti. svi izgledaju najbolje na hajlajcima. ntilkina ima solidnih limita u napadu, cisto da se razumemo. bilo bi tu partija i gde ne moze da kupi kos ali pozadi uvek zhezhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Što se Yaga tiče, pratio sam ga dosta ove sezone i za mene je to nesumnjivo nivo talenta koji može da uspe u EL. Istina je da nije toliko eksplozivan niti snažan da pravi prednost na prodoru što bi bilo očekivano od igrača sa takvim telom, ali sposobnost kreiranja šuteva iz driblinga i domet su aspekti igre gde pravi ozbiljnu razliku. Veoma dobre odluke donosi sa loptom, odlično čita odbranu, uspeva da pronađe i rolera ali i ćoškove na visokom nivou. Ispod prosečan je defanzivac i to se mora reći, ne uspeva da visinu ni blizu nadomesti stvarima koje smo viđali kod Facua. Kada god sam ga gledao igrao je sa ogromnim samopouzdanjem i to je ono što me zapravo i plaši, taj nivo samopouzdanja je jako teško zadržati u limitranoj minutaži, a bojim se da bez njega neće uspeti da pokaže kakav je igrač. Meni ovaj potpis itekako ima smisla. Naša bekovska linija ima redom 32 (Napier), 36 (Teo) i 32 (Nedović) godine i takvu istoriju povreda da je još jedan sposoban ball-handler ovde bio potreban. Čak ću reći i da bi bilo malo čudo da ova trojica odigraju sezonu takvu da Yago na nekim utakmicama ne dobije ozbiljnu šansu, teško je očekivati takav best-case scenario. Napredak u Dos Santosovoj karijeri je očigledan, nakon MVP-a u Brazilu, postao je i MVP nemačke lige u prvoj sezoni i siguran sam da bi negde dobio šansu u EL. Igrač sa kojim vredi rizikovati i drago mi je da je došao kod nas i to na 3 godine. Disclaimer za kraj, sve ovo pod uslovom da je zaista odluka Milenka da Nikola odigra sezonu u Megi i da tu nismo mogli ništa da učinimo. 19 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: I ja sam u tom timu. Iako nisam nikada cula za njega, kad sam procitala da postoji sansa da i Uini kupi sezonsku, nije vise bilo dileme, ni najmanje 😁 teokratija i on su kombo zbog kojeg bih morao da se vratim na tekme. bar nesto da pogledam 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 9 minutes ago, Holivud said: Najuriše nas Ostoja i Savić iz ABA lige. E moj Čoviću. Ne znam o cemu pricas? Za izbacivanje su Partizan, Buducnost i Derbi (filijala Buducnosti). Pri tome Derbi nema pravo glasa, jer nije u vlasnistvu lige. Ceo problem je u tome sto Zvezda ne zeli da glasa za to da Derbi dobije deo vlasnistva i pravo glasa, a po statutu bi morala. To sto citas komsijske novinare koji pumpaju tu temu, ne znaci da su u pravu. Tako vec danima citamo da nasi igraci dolaze za milione a da ce Mirotic da igra za sicu, posto ce ga platiti Barsa. I jos jedna laz je da mogu da nas izbace iz ABA lige, jer je jedino sta mozemo da izgubimo je udeo u vlasnistvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 45 minutes ago, Admiral said: Posle danasnjeg potpisa, meni bi dovodjenje jos jednog beka bilo cisto gomilanje. Sabaz Santos Teo Nedovic Hanga Gedraitis Lazic Lazarevic (Davidovac) Ako bi postojala mogucnost za ekstra kvalitet , npr Loyd, slazem se da ne treba propustiti. Frenkov profil igraca vec imamo. Izvini, koji je to igrač koji je sličan FNt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 13 minutes ago, L' Imperatore said: Ali zato u Megi sve pršti od takmičarskih minuta. Imace konstatnih 20-25 minuta. Da stice iskustvo. Opustite se ljudi klinac ima 17 godina nije kao da mu je Mega poslednji voz... 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 2 minutes ago, L' Imperatore said: Aludirao sam na takmičarske/rezultatske ambicije Mege Rezultatske ambicije Mege su jedno, a činjenica da će kod njih Topić igrati utakmice ćiji će ishod zavisiti i od njegovog učinka nešto sasvim drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Znaci Francuz sutra potpisuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Kažu da je Monaco zainteresovan za Peter Cornelie i da su u konkurenciji Crvena Zvezda i Macabi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Daj jos 3 pg sto da ne, jer tako smo u mogucnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 (edited) @Kankkunen Znam da si sigurno ipak mnogo više gledao Yaga nego ja, mogao bi da se otvoriš za jednu analizu Edited July 17, 2023 by Manu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ne znam o cemu pricas? Za izbacivanje su Partizan, Buducnost i Derbi (filijala Buducnosti). Pri tome Derbi nema pravo glasa, jer nije u vlasnistvu lige. Ceo problem je u tome sto Zvezda ne zeli da glasa za to da Derbi dobije deo vlasnistva i pravo glasa, a po statutu bi morala. To sto citas komsijske novinare koji pumpaju tu temu, ne znaci da su u pravu. Tako vec danima citamo da nasi igraci dolaze za milione a da ce Mirotic da igra za sicu, posto ce ga platiti Barsa. I jos jedna laz je da mogu da nas izbace iz ABA lige, jer je jedino sta mozemo da izgubimo je udeo u vlasnistvu. Zafrkavam se, trebao sam da ukrasim post nekim smajlijem da bude jasno. Ima i neka priča oko sponzora, banera, valjda nismo ispoštovali dal' admiralbet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 29 minutes ago, Duh koji lebdi said: Polako Jaricu saberite se. Paja i ja smo drugovi, a vi ste kum! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 😂 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Ljudi ukapirajte da Teodosić nema 30 godina i ne očekujte od njega 80+ tekmi u sezoni. Čovek ne može da izdrži dve jake tekme nedeljno, a kamoli duplo kolo .. O kakvom nagomilavanju pričate.. A da ne otvaram tek temu povreda. Ovoj ekipi fali još bek i četvorka da se prelazni rok uradi prvi put bez greške posle XY godina 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts