Fromthecorner Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 2 minutes ago, Nenadd said: Na raportima sa priprema smo godinama unazad mogli da cujemo i procene poput: -Vidi ga Deda kako se zategao -Borisa izgleda dodao koje kilo -Derik Braun ce biti nase najvece pojacanje -Adamsu samo treba jos malo vremena -Na Branka se ove sezone izgleda nece ozbiljnije racunati... Tako da se ja ne bi zaletao, neka Neda prasi i za pocetak prodje pripreme bez povreda, za ostalo cemo lako. Pripremna protiv Kluža prošle sezone 😄 Edited September 4, 2023 by Fromthecorner 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Omiljena procena sa pripremnih utakmica mi je kada je neko 2017. napisao da Radičević dominira i da će od njega biti novi Jović, a možda i njegova unapređena verzija. 4 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Mogaio bi da padne ponocni Sved kao nadoknada za nedostatak koreanaca u FK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Možda je najbolje ništa ne pisati, al jbg pogreši čovek pa se istrči. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Možda je najbolje ništa ne pisati, al jbg pogreši čovek pa se istrči. Piši druže, ko shvati shvati, ko ne shvati nije tvoj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) I da, za sve sezonce koji uzimaju i za dete/decu. Mora lično roditelj za svoje dete da kupi i bukvalno traže dokaz da ste majka/otac ( pasoše ili saglasnosti oba roditelja itd). Edited September 4, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 13 minutes ago, Čočo said: I da, za sve sezonce koji uzimaju i za dete/decu. Mora lično roditelj za svoje dete da kupi i bukvalno traže dokaz da ste majka/otac ( pasoše ili saglasnosti oba roditelja itd). Ko sad da vodi oba roditelja u Bg 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 29 minutes ago, Kankkunen said: Možda je najbolje ništa ne pisati, al jbg pogreši čovek pa se istrči. Taman posla, nije bilo na tvoj racun, samo rokaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Jbt, Holand i 27 poena, jedino ako je 9 trojki ubacio. Ja njega generalno ne mogu da zamislim da daje bilo kakav kos koji nije trojka, a i to mi je tesko da zamislim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 30 minutes ago, Markoss said: Jbt, Holand i 27 poena, jedino ako je 9 trojki ubacio. Ja njega generalno ne mogu da zamislim da daje bilo kakav kos koji nije trojka, a i to mi je tesko da zamislim. xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Izgleda da su i uprave pocele pripreme za narednu sezonu. I ovog puta su nas iznenadili. Prvo udarac(saopstenje) je komsijski 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 odavno nisam video duze saopstenje covic ce sad morati roman da napise 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ostoja na zadatku "kad porastem biću čović" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 27 minutes ago, hk1 said: odavno nisam video duze saopstenje covic ce sad morati roman da napise Mora u spoiler jer je off. Spoiler Saopstenje po duzini kao da je Brat od Korneta licno pisao. @Brat od Korneta no hard filingz❤️ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 13 hours ago, MrTwister said: Pokusavah da nadjem EL topic al izgleda da treba novi da se otvori no samo htjedoh da obavjestim javnost da je poceo Early Bird za ELTV i da uz promo code ELBIRD mozete ostvariti 20% popusta na godisnju pretplatu pa je umjesto 32 eura, za godinu platite sa ovim kodom 25,6 eura. Znam da me je pitalo nekoliko vas i da se ljudima isplati ovo da uzmu sad bolje nego da daju za par mjeseci EON pretplate ono sto bi odje za godinu dobili ako ih ne interesuje nista osim EC i EL kao sto je slucaj kod mene i SK. Mogu mi i @uvrnuto i @Don Dusko pomoci da nekako vise ljudi vidi to dok ne pocne sezona a kapiram da ce dotad trajati ovaj promo code. Da ne zaboravim i @Ne sam Safete i cini mi se @uini koji su me takodje pitali oko ovoga prosle godine. Za ove sto su vjesti sa VPN-om i znaju i imaju isti, ima fora da se ovaj ELTV uzme i za nesto jace od 10 eura, nesto fazon 10,70. Ali o tome bolje u dm da mi pisete. Nadam se da ce znaciti ovo nekom da vas na vrijeme obavjestim 😄 Samo prenesim info od kolege @MrTwistera za Euroleague TV. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Neki Španac čini mi se o Dedi. Mislim da misli na tekmu sa Litvanijom 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Sta znaci to Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 "Davidovac would be signed by all Euroleague coaches.From first to last."Davidovca bi hteo svaki Evroligaški trener.Od prvog do poslednjeg. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka 9 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Deda uhvatio jedno 40 skokova, sere ova statistika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Gledam malo Kuzminskasa, jos uvek je igracina i u ovim godinama...Znam da bi nam trebao drugaciji tip igraca i da je on vec otisao u drim tim Aek-a, ali kako bih voleo da imamo takvog igraca sa poenima u rukama na 4, odmah se setim Kvinsija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Šta sve neće Deda uraditi samo da ne dođe na pripreme 😁 6 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Herison potpisao desetodnevni ugovor sa Grizlisima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ima u Davidovcu još mnogo toga šta može da ponudi. 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Ode ovaj u Tursku. A samo zapratio nalog na insta Edited September 5, 2023 by božija noga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Onaj što treba da bude bez kluba je i dalje slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts