Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Nenadd said:

Na raportima sa priprema smo godinama unazad mogli da cujemo i procene poput:

-Vidi ga Deda kako se zategao

-Borisa izgleda dodao koje kilo

-Derik Braun ce biti nase najvece pojacanje

-Adamsu samo treba jos malo vremena

-Na Branka se ove sezone izgleda nece ozbiljnije racunati...

Tako da se ja ne bi zaletao, neka Neda prasi i za pocetak prodje pripreme bez povreda, za ostalo cemo lako.

Pripremna protiv Kluža prošle sezone 😄

34436FB2-6A2E-4719-A7F1-0CDE6F1C4036.jpeg

Edited by Fromthecorner
  • Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Omiljena procena sa pripremnih utakmica mi je kada je neko 2017. napisao da Radičević dominira i da će od njega biti novi Jović, a možda i njegova unapređena verzija.

• Like 4
  • Ha-ha 14
Posted (edited)

I da, za sve sezonce koji uzimaju i za dete/decu. Mora lično roditelj za svoje dete da kupi i bukvalno traže dokaz da ste majka/otac ( pasoše ili saglasnosti oba roditelja itd). 

Edited by Čočo
Posted
13 minutes ago, Čočo said:

I da, za sve sezonce koji uzimaju i za dete/decu. Mora lično roditelj za svoje dete da kupi i bukvalno traže dokaz da ste majka/otac ( pasoše ili saglasnosti oba roditelja itd). 

Ko sad da vodi oba roditelja u Bg 🙄

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Kankkunen said:

Možda je najbolje  ništa ne pisati, al jbg pogreši čovek pa se istrči.

Taman posla, nije bilo na tvoj racun, samo rokaj.

• Like 1
Posted

Jbt, Holand i 27 poena, jedino ako je 9 trojki ubacio. Ja njega generalno ne mogu da zamislim da daje bilo kakav kos koji nije trojka, a i to mi je tesko da zamislim. 

• Like 3
Posted
27 minutes ago, hk1 said:

odavno nisam video duze saopstenje

covic ce sad morati roman da napise

Mora u spoiler jer je off.

Spoiler

Saopstenje po duzini kao da je Brat od Korneta licno pisao.

@Brat od Korneta no hard filingz❤️

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
13 hours ago, MrTwister said:

Pokusavah da nadjem EL topic al izgleda da treba novi da se otvori no samo htjedoh da obavjestim javnost da je poceo Early Bird za ELTV i da uz promo code ELBIRD mozete ostvariti 20% popusta na godisnju pretplatu pa je umjesto 32 eura, za godinu platite sa ovim kodom 25,6 eura. Znam da me je pitalo nekoliko vas i da se ljudima isplati ovo da uzmu sad bolje nego da daju za par mjeseci EON pretplate ono sto bi odje za godinu dobili ako ih ne interesuje nista osim EC i EL kao sto je slucaj kod mene i SK. Mogu mi i @uvrnuto i @Don Dusko pomoci da nekako vise ljudi vidi to dok ne pocne sezona a kapiram da ce dotad trajati ovaj promo code. Da ne zaboravim i @Ne sam Safete i cini mi se @uini koji su me takodje pitali oko ovoga prosle godine.

Za ove sto su vjesti sa VPN-om i znaju i imaju isti, ima fora da se ovaj ELTV uzme i za nesto jace od 10 eura, nesto fazon 10,70. Ali o tome bolje u dm da mi pisete. Nadam se da ce znaciti ovo nekom da vas na vrijeme obavjestim 😄

Samo prenesim info od kolege @MrTwistera za Euroleague TV.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

"Davidovac would be signed by all Euroleague coaches.

From first to last."

Davidovca bi hteo svaki Evroligaški trener.

Od prvog do poslednjeg.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

• Like 9
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Posted

Gledam malo Kuzminskasa, jos uvek je igracina i u ovim godinama...Znam da bi nam trebao drugaciji tip igraca i da je on vec otisao u drim tim Aek-a, ali kako bih voleo da imamo takvog igraca sa poenima u rukama na 4, odmah se setim Kvinsija.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...