Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Klub ima vremena do 15. 

Ja jos uvek  cutim, dajem podrsku, ali vec dve zabe sam progutao, prvu kad su pustili Erakovica bespotrebno i prejeftino, a drgugu kad smo po treci put vratil Degeneka.

Takodje bio sam zgrozen kad je vracen Spajic, koji je svojevremeno pobegao, pa jos pricao kako se ne bi vracao itd.

 

Link to comment
Share on other sites

4m plus 1m bonusi za ovog iz Turske. Bolje bi mu bilo da da 30+ golova u sezoni i da kaki zlatna jaja. 

10 minutes ago, Nini3112 said:

4 milke za Ndiaya svaka nam cast,dobro se posluje.

Ali zato je bilo mnogo 3m za Drkušića. Treba nas nakantati ko i koliko stigne u LŠ. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Manoly said:

Uvek kazem - jedna sezona bez evro para odvesce nas u kataklizmu, mada je to realno daleko trenutno, jer cemo imati taj izlaz u evropu jos neko vreme. Ali opet, vazda iza coska vreba katastrofa sa ovim secikesama i lopovima.

Bahar je uradio vise dobrih stvari, bilo je i ok transfera pred sezonu, ali pokazatelj loseg rada je upravo zavrsetak prelaznog roka kada je neophodno bilo da se odresi kesa za pojacanja koja su se pokazala neophodnim.

 

Nema razloga tako razmisljati jer smo mi sad u situaciji da nam je vec naredne sezone LE zagarantovana, a ne vidim kako mozemo barem u naredne 3 da ostanemo bez grupa u LE, jer bi uvek isli direktno kao sampioni ili bi bili izraziti favoriti kao vicesampioni. 

Link to comment
Share on other sites

Pa neki problem oko Isidora mora da ima. Propao mu transfer u Lion prošle zime, transfer u Marsej ranije ovog leta i juče transfer u Mec. Ne verujem da je stvarno bio dostupan. Kao sto Soci nikad nije ni hteo da prodaje Drkusica. Videćemo kakvi su Djiga i Ndiaje. Ovaj drugi je bar u odličnoj formi od početka godine. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Čočo said:

Kad Adana više navija za nas nego Terza i kompanija. Ali ne svidja mi se u kom pravcu ovo ide. Čim smo se mi uhvatili za takve igrače znači da bolje opcije ne možemo i nećemo da dovedemo. Znači ne gine nam neko kao ovi što se spominju. 

 

Daleko od toga da branim Terzu&Co, da li ste se ikada zapitali da li svi ti igraci čije se ime provlacilo po portalima ikada imali želju da dodju u CZ? 

I, da li su ikada uopste bili opcije ili samo pak pusta nagađanja portala??

 

 

3 hours ago, Nele said:

Moras malo da ukljucis mozak.


Lekovic je totalno nebitan, bitno je da si doveo igraca koji na papiru nije nista  bolji od tog Lekovica a tebi treba igrac da ti odma napravi razliku. Ne kazem ovaj mozda postane novi Nesta ali nama prospekt nije trenutno potreban.

 

Gledao si ovog iz Basela pa znas kakav je igrac i da li je bokji/lošiji od Lekovica?? :classic_biggrin:  Sto se tiče Lekovica,  ne znam, jos uvek mi je previše spor/krut za nivo fudbala koji Zvezda zeli da igra.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Nek grmi jako said:

Nanu li vam lopovsku.

 

I posle kako da pratiš fk bez knedle u grlu. Počevši od Terze lopova preko trenera kojima su igrali uvek ili neka kombinacija ili gardisti ili oba. Taman dodje trener koji raščisti bagru. Oni prodaju Erakovića i u minut do 12 dovode se kombinacije za velike novce.

 

🤮

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne mora on uopste da daje 30 golova i da puni boraniju. Taj igrac treba da zavuce u Bernu ili tako negde gol koji znaci prolaz u LE i vec sa tim se barem otplatio. Mateo se nije proslavio kod nas ali je golom u Bernu sebe realno otplatio. 

 

Ovaj Serif u najboljem slucaju moze biti takav neki posao jer njega sa 27 godina sigurno necemo prodati sutra za 10 miliona ili tako nesto.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Nele said:

Jebem ti zivot za te pare mogli Isidora sa sve masnicom. 
 

Ako ovaj bude imao 15+ golova na kraju sezone u svim takmicenjima ja se vracam u forumsku ilegalu

bio je 2 puta dvocifren u turskoj ligi (po 10 golova) i sad za polusezonu 8 golova na 12 utakmica

mislim da može da stigne i preko 15 golova zbirno, ali nisam siguran da bilo šta može u LŠ. naročito mislim da ne vredi ove pare...

 

svakako bolja opcija za napad nego što je onaj štoper za odbranu, mada je i cena baš različita

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...