Jump to content

Zadnji vezni

Član foruma
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zadnji vezni

  1. Da se nadovežem na tvoj upis koji je stoprocentno tačan,jednom situacijom od juče. Lopta je kod Glazera,TSC izašao visoko u neki presing (gube 2-1) Glazer daje loptu Korejcu na oko 30ak metara od gola,pritiskaju ga dvojica ,on iz prve onako ispod lakta prosleđuje pas Mijailoviću,i tim potezom ispadaju trojica igrača TSC I rešava presing iz poteza i praktično imamo polu kontru.A brat Mićko dok je primirio,obradio,krenuo ka golu TSC uz 6 dodira već su ga pritisli ušli u remplovanje sa njim i ovaj uz svu muku jedva prosledio loptu mislim nekom na levi bok. Tad se vidi sa kim dečko igra i koliko puta saigrači upropaste njegov dobar potez.O radijusu kretanja,borbi i posvećenosti pored fudbalskog znanja je suvišno i pisati.Strašan igrač ,koji nije atraktivan ali je suvo zlato za svaku ekipu. Baš mi je za kratko vreme postao jedan od omiljenih stranaca.
  2. Kako se provuče ovaj odvratni klub,sa odvratnim trenerom i predsednikom.Fuj! Još kad prirodam ovog Slukasa i šipkaša dva moralna pigmeja zaplakao BiH od muke što ih Makabi nije izbacio.
  3. Tu će dvojicu Dr Terzić i da zavali prve na kraju sezone.
  4. Stamenić...da je vredan potpisa ne bi ga Kopenhagen pustio . Plašljivi,alibi igrač bez bilo kakvog preuzimanja odgovornosti na terenu. Možda rano pričati ali Mijatović je Messi lično za ovog Sremčevića.
  5. Takođe.Dijareja me spopala. Oprostili mu ružnu prošlost.🤢
  6. Dva flopa Slukasa,faul u napadu Webba i ćao ,zdrao. PAO bio bolji i zaslužio pobedu ali kod + 5 "samo" za domaćina krenulo dobrano navlačenje. Odvratan klub,odvratni navijači,odvratan trener,odvratnih par "njuški" što nose zeleni dres. U prilog tome i ovo kurčenje "nesretnika" Adetokumba,koji služi da briše klupu i raznosi peškire i vodu. Nisam fan ni jednih ni drugih,ali ove baš ne volim. Navijam za Makabi da pobede obe u BG. Hoće li moći da se gledaju te tekme ?
  7. Sekvenca zvana,daj da vratimo PAO na +10 opet (ortaci u narandzastom)
  8. Daj bre čoveče,nagazi ih strpaj 5 komada ovim neznalicama,umesto što "zatvaraš" utakmicu.
  9. "Šipkaša" zaboravih.Hvala. Ali on je ovde ispod pomenutih po prioritetu .
  10. Uvek je lep osećaj kad puca PAO i Ataman. Strašna utakmica.
  11. Uvedi krasoa trenerčino,Menjaj nešto .Stamenić-Ndiaj-Olanjika koga ti da okrenu sunce ti ebem
  12. Desnu stranu drži atomski duo Mićko-Stamenić. Hahahaha
  13. Nema šta našpanivao ih čika Miloje. Kakav smo mi očaj i ćemer.Od trenera do napadača.
  14. Šerife jbg okrugla lopta nezgodna za kontrolu. Štok od vrata bolji prijem ima.
  15. Zašto ne pominjati sudije i pored naše jadne EL sezone? Kad su god mogli i gde su god stigli su nas krali i sakatili. Evo i ova situacija sa Jonsom i joelom je dobar primer.
  16. Ako ovu grupu gradjana koja se užzove KKCZ Obradovic sa onim rosterom me pročisti treba da okonča trenersku karijeru. Užasni smo!
  17. Izadjite bre napolje sram vas bilo bre!!!!
  18. Kakva komična skupina zauzima mesto u najjačem Evropskom takmičenju.
×
×
  • Create New...