Jump to content

atmsfr lnČ

Član foruma
  • Posts

    2,974
  • Joined

  • Days Won

    7

Everything posted by atmsfr lnČ

  1. MaxBet pise da smo blizu i malog Cvetkovica 2,5m transfer. Nasi da su pametni da im ponude Sremcevica pola milke i neke procente.
  2. Meni se svidjaju takve investicijetm. Talenti iz tako tih egzoticnijih zemalja koji su nam dostupni pa i da pogodis svakog treceg opet si u dobitku.
  3. Izvolite analizu novog pojacanja od decka koji gleda sve utakmice Apoela, morate da udjete u tvit pa ispod da procitate. Ja ne mogu nista da kazem jer ga stvarno nisam gledao, nisam cak ni klip stigo da odgledam ali samo znam da jako kvalitetna sestica mora da se dovede ako hocemo bilo sta da napravimo u evropi.
  4. Krivo mi je bas i dalje imam veru da ce da postane vrh igrac ali realno ako je cifra tacna plus se pominje i 10% od naredne prodaje to je odlican posao i nema sta da se zameri.
  5. Top potpis plus on tek sad ulazi u svoj prajm. Ja sam cuo da smo i dalje zainteresovani za Drkusica sad ne znam koliko ima istine tu.
  6. Pa ako je nesto jasno u svetu sporta to je da je Real ubedljivo najveci klub u fudbalu, nema tu mozda osim ako se ne misli na Fergijevu ''eru'' 🙂
  7. Sad bacio pogled na transfermarkt i pise da se ipak vratio u Rusiju ali nebitno ja ne bi trepnuo i doveo bi ga da bude 3. krilo iza Olajinke i Radonjica/novog krila + je jos uvek i mlad moze samo da napreduje a vec sad ima veliki kvalitet. Nek daju rusima Lucica i jos pola milke 🙂
  8. Ja koliko se secam kroz maglu nesto ali mislim da ga je otkupio TSC na zimu. Mada svakako nam je nebitno gde je ako hocemo da ga dovedemo.
  9. Ima li istine da nam je interesantan Miladinovic iz Cuke ? Meni to ima logike jedino ako Ivanic ode a nisam nesto protiv toga pogotovu ako stvarno postoje vise milionske ponude.
  10. Mora remont odbrane to uz zadrzavanje Hvanga treba da budee prioritet ... Dragovica pustiti dovesti kvalitetnog igraca a na drugom mestu da se rotiraju Spajic i Djiga, Korejac bek i jos jedan uz njega, kolko znam ovaj moze obe pozicije beka da pokriva. Zadnji vezni, krilo vrhunsko, spic i novi trener.
  11. Preveliki sam sanjar ali danas se nadam veznom redu Stamenic, Knezevic, Hvang 🙂
  12. Znaju zeznuti da budu skandinavci ali realno za izbegavanje YB i turci protiv ostalih smo jaki favoriti.
  13. Ocekivao sam da zadnji sudija da nekako nereseno ali ga prejebala 10-8 runda. 😄 Ovom sto je dao Fjuriju trebaju arapi ruku da odseku zbog kradje. Postena pobeda, sudija mogao komotno i da prekine. Da mu je Fury krenuo po glavu a ne da se majmunisao sredinom borbe kad ga je imao povredjenog dobio bi ovo komotno
  14. Stojic, Micko, Bazdar, Spajic pa i ovaj iz Kragujevca su potpuno nepotrebni na spisku jer je bilo boljih opcija. Jedino mi je Cirkovic iz nase lige cak i za finalni spisak i Jovanovica da ne zaboravim koji ima nestvarnu sezonu.
  15. Ok onda se izvinjavam ali svakako je prerano za njega, zrtvovani su neki korisniji igraci zbog mladog igraca na jedinom mestu u timu gde smo odlicni.
×
×
  • Create New...