SteveFrancis#3 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Znaci Doc foken Rivers ili totalni pocetnik. O majko bozija, andjeli s neba... 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 10 minutes ago, Princeton said: @freethrow Moze li se opet glasati? Nisam ni obracao paznju na top listu, ja mislio da sam negdje u sredini.. Totalno ofrlje navijacki stavio na Denver. Sad kad malo bolje razmislim, Heat isprobaju zonu i prave guzvu u reketu ala Mutin Radnicki, sasjeku Denveru motion napad, voda u usima i serija promasenih suteva iz vana.. Tu jedan brejk na strani, andrenalin na najjace u Majamiju, Denver nervozan jer sut i dalje ne ide i ode to na 4:2 za Heat. Lock it in na 4:2 za Heat. Denver je no1 ekipa u ligi protiv zone. Bas sam jutros to vidio i zaboravio okaciti Nuggets scored 1.169 PPP against zone during the regular season. That ranked first in the NBA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Šta fali, mi smo takođe uzeli rookie trenera... I završili 13. na Zapadu hahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 (edited) 18 minutes ago, Princeton said: @freethrow Moze li se opet glasati? Nisam ni obracao paznju na top listu, ja mislio da sam negdje u sredini.. Totalno ofrlje navijacki stavio na Denver. Sad kad malo bolje razmislim, Heat isprobaju zonu i prave guzvu u reketu ala Mutin Radnicki, sasjeku Denveru motion napad, voda u usima i serija promasenih suteva iz vana.. Tu jedan brejk na strani, andrenalin na najjace u Majamiju, Denver nervozan jer sut i dalje ne ide i ode to na 4:2 za Heat. Lock it in na 4:2 za Heat. @freethrow, daj čoveku da opravi prognozu, vrlo hrabro, flešira me na I need a herro pesmu & nemoj da zaboraviš da mi upišeš dodatnih 220pts na ovih 50 od sinoć. edit koliko su jaki liriksi, sve sa "a white knight upon a fiery steed", jer majemi nosi lobe i šmrče lobe, mada i sve ostalo paše: Where have all the good men gone And where are all the gods? Where's the streetwise Hercules To fight the rising odds? Isn't there a white knight upon a fiery steed Late at night, I toss and I turn And I dream of what I need I need a Herro I'm holding out for a Herro 'til the end of the night He's gotta be strong, and he's gotta be fast And he's gotta be fresh from the fight Edited May 30, 2023 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 To je to. Idemo do kraja. Hvala simpatičnom Mijamiju šta nam je izbacio Milvoki i Boston. I izvinjenje Butleru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 4 minutes ago, uini said: @freethrow, daj čoveku da opravi prognozu, vrlo hrabro, flešira me na I need a herro pesmu & nemoj da zaboraviš da mi upišeš dodatnih 220pts na ovih 50 od sinoć. edit koliko su jaki liriksi, sve sa "a white knight upon a fiery steed", jer majemi nosi lobe i šmrče lobe, mada i sve ostalo paše: Where have all the good men gone And where are all the gods? Where's the streetwise Hercules To fight the rising odds? Isn't there a white knight upon a fiery steed Late at night, I toss and I turn And I dream of what I need I need a Herro I'm holding out for a Herro 'til the end of the night He's gotta be strong, and he's gotta be fast And he's gotta be fresh from the fight Mali spin-off Spoiler Meni nekako ide uz ovu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Znaci Doc foken Rivers ili totalni pocetnik. O majko bozija, andjeli s neba... Ista nam je tuga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Znaci Doc foken Rivers ili totalni pocetnik. O majko bozija, andjeli s neba... 2 minutes ago, stefan81888 said: Ista nam je tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Moze li se iskopati neka prljavstina da liga otera i Ishbiu? Mislim da nema razloga da se sa tim oteze u nedogled kao sa Sarverom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 20 minutes ago, Miki28 said: Denver je no1 ekipa u ligi protiv zone. Bas sam jutros to vidio i zaboravio okaciti Nuggets scored 1.169 PPP against zone during the regular season. That ranked first in the NBA. Obicno Jokic prima loptu na 0° izmedju linije za tri poena i linije za slobodna bacanja i direktno napada. Odlicno to zaista resava. Milion puta je Gordon imao slobodno kucanje na te situacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 11 hours ago, Olosh iz Junkovca said: Sad recimo neki navijac Denvera gleda ovo, i dok se polako opusta u fotelji uz pivo, i dok mu ruka ide ka kokicama, on misli: " Daj bilo koga od ovih..." Gledoa sam h2h prošle 2,3 sezone, sa Bostonom imamo nešto tipa 1-6, a sa Miamiom 10-2. Bolje protiv njjih iako je Boston loš, ali to je prvo finale, možda bude nervoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Just now, Nugetlija said: ali to je prvo finale, možda bude nervoze. tako su i kouč pop i spursi, preko undermanned knicksa došli do dinastije. kouč malone, baci nam bombone Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Ako Dever ispusi protiv 3:0 - 4:3 Majemija kome fale igraci, bice kao kad je Djolovic taman docekao da nema Nadala u finalu RG, pa ispusio od Vavrinke. 😄 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 ma da, dever je sada ozbiljan favorit. veliki psihički test za jokićevu naebolji storiju. ja bih voleo zbog repke, mislim da bi ovo bio gejm čejndžer i da ga niko ne bi dobio otprilike 2 godine na basketu ispred zgrade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Steta sto nije od petka na subotu prva tekma pa taman da se odgleda s par ortaka i sa par piva. Tradicionalno debilni termini za nas Evropljane sto se tice finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 10 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Steta sto nije od petka na subotu prva tekma pa taman da se odgleda s par ortaka i sa par piva. Tradicionalno debilni termini za nas Evropljane sto se tice finala. Pa dobro, sve utakmice su ili u 2:00 ili u 2:30. Sećam se npr. 2016 finale su utakmice počinjale u 4 ili pola 5 tako da je ovo sad svakako bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 1 minute ago, Урош19 said: Pa dobro, sve utakmice su ili u 2:00 ili u 2:30. Sećam se npr. 2016 finale su utakmice počinjale u 4 ili pola 5 tako da je ovo sad svakako bolje. Jao brate, meni vise odgovaraju tekme u 4 ili 4h30 nego u 2h30. Ovako niti da legnem pre niti posle toga pre budjenja dece. Najcesce jednostavno ostanem budan pa dremam sat i po. Ovako u 4h00 ili 4h30 imas barem mogucnost da se jednostavno probudis malo ranije, ponekad je - ako su produzeci - frka odvesti decu na vreme ali jebiga 😄 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Jao brate, meni vise odgovaraju tekme u 4 ili 4h30 nego u 2h30. Ovako niti da legnem pre niti posle toga pre budjenja dece. Najcesce jednostavno ostanem budan pa dremam sat i po. Ovako u 4h00 ili 4h30 imas barem mogucnost da se jednostavno probudis malo ranije, ponekad je - ako su produzeci - frka odvesti decu na vreme ali jebiga 😄 Bas tako, i meni je 2h30 najgore vreme. Pola 5 idealni termin, taman uz doručak da gledas drugo poluvreme. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 bob myers ima kzs u cini mi se 21:00 po nasem, gde ce najverovatnije saopstiti odluku o ostajanju ili ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Vegas odmah dao Denveru 8,5 fore u prvoj. S tim što u ovom slučaju to može da zabrine Nikoline navijače koliko i da ih odobrovolji, jer je sličan hendikep bio na Majami i protiv Baksa i protiv Bostona u prvoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 Iskreno mu zelim i da podigne taj drugi za 10tak dana👍 Nije najatraktivniji za gledati, nije umjetnik sa loptom kao neki ali batica je igracina, za mene najveci m..... u ligi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Znaci Doc foken Rivers ili totalni pocetnik. O majko bozija, andjeli s neba... Bez brige, samo strpljenja, bice i Mazula uskoro free 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 @bodo ne znam sta da ti kazem. U ovoj konkurenciji mozda i najbolje taj asistent jer sa ovom dvojicom znas sta dobijas a to je nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 2 minutes ago, nlavrnja said: Bez brige, samo strpljenja, bice i Mazula uskoro free Neka si se javio, pa makar i da mi zabijes osoljen prst 10 santima u ranu 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts