Miki28 Teoljub Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 5 minutes ago, freethrow said: Večeras Medvedi i Kraljevi izboravaju odlučujuće G7... treba nekako ostati budan. I ja tako mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 29 minutes ago, freethrow said: Večeras Medvedi i Kraljevi izboravaju odlučujuće G7... treba nekako ostati budan. To bi bilo idealno,👍 pa da se baš u istim uslovima sretnu Ratnici vs Jezeraši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Jimmy kad zaveze pertle 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Ja već krenuo sa slavljem sa plasmanom u drugu rundu Koje ću da spojim sa prvim majom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 moja prognoza: kraljevi sa dvocifrenom razlikom dolaze do sedme utakmice jezerasi zavrsavaju posao 2 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 @Lake fans Da završite posao noćas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Lejkersi zavise od toga koliko je LBJ napunio baterije između utakmica. Čak i ako se vrati na svoj nivo, pitam se hoće li pre svega on i AD biti iscrpljeni npr. do kraja treće četvrtine ako ne budu mogli da isprate ritam koji će Memfis forsirati, tj. brze napade. Tu mi je maltene pola-pola. GSW (bez obzira na ovaj početak) mi miriše da završava seriju noćas, zbog Foksovog prsta i činjenice da je Sabonis krajnje limitiran igrač, ali serija je luda, ništa nije nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 domantase, napusti sahranu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Sabonis nema desnu ruku, Kigan sjajan, odličan i Lajls za sada. Foks samo dodaje, baš ga jebe povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Spreman sam, nestrpljivo cekam 4.30 @Miki28 @alpaka Bereta Sida @Dracarys Budjenje braco, na vreme na pozicije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Baš dobro igraju Kingsi. Sudije upadljivo na strani šampiona. Ovoj kljusini Looneyu se svašta dozvoljava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Lepo je dobio Sabonis laktom od Lunija po licu. Mene je zabolelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Evo Delgado, ja sam spreman, ali ne znam hoću li moći da izguram do uinijevog alarma 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 GS ceka drugo poluvreme za neki run, ne vidim drugi smisao ovog mrljavljenja. Dozvoljavaju ovakvom sakramentu da vodi igru. Nemam nista protiv Sakramenta, gotivni su, ali ovde igraju potpuno naivno i u grchu, u groznici decjih bolesti, tako da iako vode izgleda kao da oni poradjaju poene a GS ubaci ponekad, kad hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Ridji prodaje Sakramento, užasan plejof za njega. A Kingsi igraju super zabavan basket, tempo je lud, medjutim Sabonis je toliko razotkriven u ovoj seriji, nikakva korist od njega. Kad je one trick pony Lajls korisniji od njega, vidiš koliko je sati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Just now, zorex said: Ridji prodaje Sakramento, užasan plejof za njega. A Kingsi igraju super zabavan basket, tempo je lud, medjutim Sabonis je toliko razotkriven u ovoj seriji, nikakva korist od njega. Kad je one trick pony Lajls korisniji od njega, vidiš koliko je sati. Da nije pokupio one silne ofanzivne skokove bio bi potpuni krater na terenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Kingsi su loš match-up za Ratnike. Žilavi, na jurnjavu odgovaraju još većom jurnjavom - mlađi, čak atletičniji za mene prave neočekivane probleme šampionu. Warriorsi ovo moraju da završe noćas inače im se ne piše dobro. U slučaju prolaska mislim da ih očekuje lakši posao u polufinalu. Domantas užasan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Je l ima neko u San Francisku da ume kosarke? Da mogu jos jednog Litvanca da otpisem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Al je loš Huerter, u napadu se ispucava bezveze a u odbrani je slabašan i nikakav za poziciju SF. Warriorsi baš slabi u defanzivnoj tranziciji, primili su masu poena na nepostavljenu odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 29, 2023 Author Share Posted April 29, 2023 Kakva glupost Sabonisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Ajd sto n'umu kos da daju, vec, n'umu ni da skoce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Dobro pa dobi petu ličnu ovaj glorifikovani role playa. Mada, nemaju boljeg centra jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Mislio sam da su barabe u narandzastom samo u Evroligi... Kakva pljacka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts