Darko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 hour ago, Miki28 said: @DameTime update CV. Cestitke💪 Ali ovo zakucavanje Simmsa, ko da si u biblioteci. Nisu losa kucanja bila od McClunga, kreativan je bio. Simms baš dosadan. Ima lagano najveći odraz, mogao je to bolje da iskoristi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Kad sam videla da će šutirati u Weber state dresu, znala sam da osvaja 😄 Ali ludačka prva runda od strane Haliburtona, imao je 30 ili 31... Međutim u finalnoj rundi je delovao potpuno ispražnjeno. Plus dečko ima baš lošu mehaniku šuta, nadam se da će je unaprediti... Ali svakako on i Hield su odličan backcourt duo za Pacerse, mada me je Buddy malo razočarao jer sam mislila da će čak (ponovo) osvojiti. Bilo kako bilo, svakako su trojica najboljih šutirala u finalu. Ovo je takođe jako zanimljivo. Za mene nema sumnje da su njih dvojica najbolji šuteri svih vremena, naravno Steph je neka orbita za sebe, ali Dame će se sigurno povući kao No 2 na toj listi. Klaya takođe obožavam ali ne može da se poredi sa težinama šuteva i range-om koju ova dva ludaka imaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Bravo Dame. A Stefu manje twitovanja i više GMisanja. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Čestitke @DameTime i samom Lilardu. Sad mu fali mu jos prsten i Evrokup i izjednacice se sa jednim Belineliijem. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Ko je bre ovaj belac sto skače. Trebalo bi doping test da odradi. Ipal bilo je tu neke harizme koja ne moze da se popije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 McClung je bio fantastičan... Kreativno, atraktivno, ono što Dunk contest i treba da bude. Svaka čast, spasio je takmičenje da ne bude totalni smor. Btw, Janisove reakcije u pozadini su priceless 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 kevin o'connor & ortać u raspoloženiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @DameTime👏za Damea. Tko zna zna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Mnogo swadak i skroman deckic Mek Meklang. Jedino sto je stariji od Doncica i ima 24 godine vec, ja mislio neki klinac pa kao ima vremena. No, dobro, ostace upamcen kao pobednik takmicenja u kucanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @Snjofko Nemaju svi isti razvojni put i ne dođu svi u ligu kao već formirana zvezda kao što je to bio slučaj s Lukom. Mislila sam da bi ti kao Jokićev fan to najbolje razumeo. Nek je dečko prepoznat u karijeri makar i kroz ovo takmičenje. 10 minutes ago, bodo said: @DameTime👏za Damea. Tko zna zna. It's Dame Time, ali for real, ne ovo moje forumsko 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Samo kazem da sam mislio da je mladji, da ima 20 recimo. Niko ne kaze da mu je NBA karijera gotova, ali svakako je bolje imate 20 godina nego 24 sto se bilo cega tice 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @DameTime Cestitke! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Odlična zakucavanja sinoć. Koliko je bitno zakucati iz prve sa autoritetom, neverovatno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Pitanje svih pitanje da li ce Fila liferovati McClunga kad mu istekne taj desetodnevni ugovor? Pobednik jedne od discipilna ''all star'' takmicenja se vraca na biro za nezaposlene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @DameTime Cestitke. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: @DameTime Cestitke. 😄 Sad ne mogu da mu kažu da ništa nije osvojio u dresu PTB. Oh wait... 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Najjaci deo sinoc je kad je izmedju dva takmicenja izasao neki lik koji balansira merdevine na bradi. Izlazi on sa medeviniama, a kadar na Janisa koji pokusava da shvati o cemu se radi. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Janisa su držali da ne pritrči i šutne merdevine... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Da oce vise da ukinu ovaj allstar cirkus... Odavno je izgubio svaku draz... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Da oce vise da ukinu ovaj allstar cirkus... Odavno je izgubio svaku draz... Mrtva trka između all stara i play-ina šta je gluplje u NBAu, mada play-in makar ima takmičarski značaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Odlična kucanja ovog batice, ni ostali se nisu osramotili mada su mogli bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Mesec ljubavi je u toku, pa da vidimo... Mislim da nikad nisam slušala Kuzmu kako priča o nečemu, ima neki baš chill vibe. Simpatičan su par, dopunjuju se energijom i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 29 minutes ago, stefan81888 said: Mrtva trka između all stara i play-ina šta je gluplje u NBAu, mada play-in makar ima takmičarski značaj. play-in je najbolja stvar sto se desilo ligi u poslednjih x godina. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 8 minutes ago, gggggggg said: play-in je najbolja stvar sto se desilo ligi u poslednjih x godina. Meni je bez veze, 82 meča je malo da se odredi ko će u PO pa će da ga reše u par mečeva na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts